推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-4-29 08:17 發表

Thank you, ok Bro but there is no sure win in soccer.
都係講下笑,呢題都係講番按摩好些。 

呢排唔知旺唔旺場。   較喜歡唔旺場先去。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-4-29 22:42 發表

都係講下笑,呢題都係講番按摩好些。 
呢排唔知旺唔旺場。   較喜歡唔旺場先去。 
我唔好意思就真, 離題添 , 都係講番dup骨先岩  
我也中2唔旺場先去, less time waiting, more time to relax and enjoy massage
波啲野係波版見  

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-4-30 03:43 發表

我唔好意思就真, 離題添 , 都係講番dup骨先岩  
我也中2唔旺場先去, less time waiting, more time to relax and enjoy massage
波瓥市Y波版見  
咦以前未見過ching 半夜上線.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-30 11:24 發表
咦以前未見過ching 半夜上線.
Bro WK, 我半夜都有上線架, 可能沒有出post啫, 有時只send pm
剛由薀莎返來 , 今日做左 ^*, 她今日放完假返工了
也book左下星期的雙飛

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-4-30 14:08 發表

Bro WK, 我半夜都有上線架, 可能沒有出post啫, 有時只send pm
剛由薀莎返來 , 今日做左 ^*, 她今日放完假返工了
也book左下星期的雙飛
我就知你上線唔少,因見過你上線龍虎榜入位。 

咁早按完兼回家。 又有假期,唔知邊日去好。   

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-4-30 22:59 發表 我就知你上線唔少,因見過你上線龍虎榜入位。   咁早按完兼回家。 又有假期,唔知邊日去好。   
昨日較早去, 第二個客入場 , 做左兩粒, 有人仲早過我

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-5-1 05:17 發表

咦今次唔3粒?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-1 09:20 發表

咦今次唔3粒?
與老婆有約會
趕時間

咦  師兄分身有術,

先會佳人,後會夫人。

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-5-1 11:01 發表
咦  師兄分身有術,

先會佳人,後會夫人。
師兄 ~ 分身並不容易, 小弟仍然研究如何安排得好

相關搜索目錄: SPA

下次必須做足功課, 不會亂試號碼   

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-5-1 18:45 發表
One has to take risks at times, when enough info is unavailable.

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-5-1 05:17 發表

我都試過早,不過係 10 名之內,一定 3 甲不入。 

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-5-1 18:45 發表
Bro, you should have ask PR for recommendation

師兄  有冇留意,

眾美容師近況如何,

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-5-3 08:14 發表
師兄  有冇留意,

眾美容師近況如何,
你也少了上去嗎?

相關搜索目錄: 美容 SPA

做完 Vivi ,已過三週了。。。

中文詩試咗,英文 C 未試,

留待下回詳述  。。。

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-5-3 09:37 發表
中文詩試驉A英文 C 未試,

留待下回詳述  。。。
請兄update我C 是誰.

咦 英文C是我觀看Yellow 兄的訊息,

所以得知 。。。

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-5-3 10:33 發表
咦 英文C是我觀看Yellow 兄的訊息,

所以得知 。。。
死火, 我都吾記得Eng C乜名。may be我老了...... or................... (只記得佢未學spa.)

我反而想知中文詩多D。有冇前幾個咁鮞evel呢?

師兄  中文詩, 個子高, 瘦削形,

至於級數, 同新進相比, 我睇好她, 不知現今? 還在不在?

因留下來的 Spa 美容師不多..可能得 6 美.....

相關搜索目錄: 美容 SPA

thank you, ching
..........上週都冇去, 希望呢期有chance 去update鵅C

回復 3446# 的帖子

我也暫別, 探索 Vic Habour!

某一晚,站長飲了杯綠茶,不過不失。 

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。