推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 Oilking 於 2010-10-4 11:01 發表 Same as C-hing “safe”, I haven’t been to Windsor since its reopen.I was impressed by the design of the shower.Very spacious and clean!   As a newbie, Fai gor was kind and sincere and we ...
Oilking bro, I think u overlooked! I said pretty BG not PR!!!
生命無Take 2!
安全第一命長久!

Right!  Because I tipped locker already, so I gave $8 for reception.  Maybe it was a bit late and the receptionist was a bit sleepy, I can understand that, haha.  Or maybe I was spoiled by Fai gor's top service and expected everyone to do the same!  I will definitely re-visit!

Will also keep an eye on pretty BG in the hallway, thx!

引用:
原帖由 Oilking 於 2010-10-4 13:29 發表
Right!  Because I tipped locker already, so I gave $8 for reception.  Maybe it was a bit late and the receptionist was a bit sleepy, I can understand that, haha.  Or maybe I was spoiled by Fai gor's ...
If it was quite late at night, the pretty bg in the hallway
could well have been 65.

Yes, it's quite late. Almost midnight!
生命無Take 2!
安全第一命長久!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-10-3 11:45 PM 發表
現時的18 是較新的(不過也是初出自舊蘊莎),
之前的18 改了number, 現在正是25.
哈,職員同我講,18無做;25走左。

引用:
原帖由 Newnam 於 2010-10-4 17:32 發表

哈,職員同我講,18無做;25走左。
那時, 舊 18 短暫離開, 舊 二五仔 好早就離去(不再返來),
之後, 新 18 加入, 再之後舊 18 返來, 18 number 被人用了,
改no為新二五仔.
舊 18, 舊二五仔(left and not back), 新18, 新二五仔 (即舊18),
其實是三個人, 三個我都做過,
現存只有二人:

新 18, 新二五仔.而新二五上周我在蘊莎場內仍見到.
而走左唔再返那個我在別場也重遇.

明白了嗎?

回復 1316# 的帖子

hi c hing  are they local or north please

引用:
原帖由 archilles 於 2010-10-4 23:10 發表
hi c hing  are they local or north please
我列的, 其中70, 122, 133, 168 是本地.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-10-4 10:42 發表

講起聲大, 那位聲大似某電台播音員的熟客同佢公子星期四都
有上去, 佢地坐最前排, 小白剛返工尼位熟客亦大聲說:
「小白, 網上話你....」.(唔知係我的評語還是HJ兄的評語?), 小白好似話:

「人家俾面而已這位熟客也是CDROM 吧.  
係咪講我。   

星期四晚我都係坐上客。 

Been there last night and tried 66.
Em...massage is a bit strong (my standard), so not my cup of tea , but acceptable la.  Will provide feedback if I come across better ones.

Suprised that many customers in the waiting rm even after 1am, Fai was busy mingo around!

以前維港的16過了薀莎, 現在是96, 返3pm.

昨晚在場埵Y了蠔餅, 好食.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-10-7 07:54 AM 發表
以前維港的16過了薀莎, 現在是96, 返3pm.

昨晚在場埵Y了蠔餅, 好食.
可惜呀白貓兒兄,我早您一晚至上過去,我從來未試過咁夜上桑拿,成11點幾;不過輝哥俾左間靜房我,

唔錯,Dup 完都成點鐘。(都係自動俾一對一,咁既環境,抵。)

有叫我買套票。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-10-4 09:43 PM 發表

那時, 舊 18 短暫離開, 舊 二五仔 好早就離去(不再返來),
之後, 新 18 加入, 再之後舊 18 返來, 18 number 被人用了,
改no為新二五仔.
舊 18, 舊二五仔(left and not back), 新18, 新二五仔 (即舊18),
...
明白。聽人講舊18是番左鄉下幾個月?
新18未做過。
舊25去左邊度呀?方便就經短消息俾 d 線索我。謝謝。唔方便就算啦。

我來去得三四個場,都應該唔會撞得番。(撞已經撞到啦。)

引用:
原帖由 MAX2000 於 2010-9-18 11:41 AM 發表
白兄,

字裡行間知兄台對這間公司很熟悉,對管理層都有一定了解,我只是提出自已的感受,不想對任何的事作不公平的指責,按摩是很個人的感受,上次好,今次差一點,下次會點樣?無人知!不過管理方面是要改進一點 ...
如果是講緊新溫莎水療,我去了大約十次都無問俾幾錢代支這問題;
同埋如果係呢間,因硬件幾好,地方乾淨,可消磨一個下午,我都肯自動俾 1對1。

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 Newnam 於 2010-10-7 17:02 發表

明白。聽人講舊18是番左鄉下幾個月?
新18未做過。
舊25去左邊度呀?方便就經短消息俾 d 線索我。謝謝。唔方便就算啦。

我來去得三四個場,都應該唔會撞得番。(撞已經撞到啦。)
舊18是否回鄉至今不重要了,
舊二五你做過未? 未做過就不便講了. 不是桑拿.

引用:
原帖由 Newnam 於 2010-10-7 16:57 發表

可惜呀白貓兒兄,我早您一晚至上過去,
我星期二亦有去, 不過是傍晚走. 當日燒味拼盤就差了.
雞是皮包骨, 不配給我也罷了. 那日都有百三客, 好在你不是1 am後到
否則未必有靚房俾你.

據夜間技師說夜晚多了一對一的客, 甚至二對三,
這是技師可感安慰或高興之處.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-9-27 23:20 發表
近期做過夜間 #61, #89 ,唔算後生女,手骨加推油都唔錯,值得一試。 

聽說 #61 來自天天,#89 來自舊蘊莎。  
不過繯珜ㄗ咫F.

超正 !@ [/quote]

你覺得!@如何正呢?

對了因我覺得奇怪, 自舊!@ 好耐之前走左我都未聽聞有新!@.

仲有!@  這密碼暗藏玄機,

我也知楊兄本來是那一個舊會員.

前幾曰剛入房,在門外見一女子,樣子不錯,長髮高高。
問返應是38,不知大家有沒有試過?

引用:
原帖由 shin88 於 2010-10-10 19:07 發表
前幾曰剛入房,在門外見一女子,樣子不錯,長髮高高。
問返應是38,不知大家有沒有試過?
38本來自香港棕泉, 開張時帶了個熟客來,
天天, 真的天天 dup他, 一dup五六粒鐘, 該客正是鉦黈禷O最高的客,
38年紀不輕的了.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-10-7 10:10 PM 發表

舊18是否回鄉至今不重要了,
舊二五你做過未? 未做過就不便講了. 不是桑拿.
舊25我當然做過啦,至少四次。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。