推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
當昨晚jenny和我聊了幾句就說「入去準備了」,
該正為你預備.

師兄:下次要增值,做草球,草球有多大,是熱的媽?
是否做齊,上下底面,感謝!勇往直前第四關。

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-11-10 14:23 發表

就小弟所見, 佢應該係同Jennifer係美容師房, 然後再走向房間方去。之後未見身影, 亦未聞受傷wor.
原來盈「躲」在consultation room. 不過得小心舊患啊.
Jennifer 昨晚匆匆同我打過招呼就繼續忙.

昨夜七點幾仲好靜
到九點前才多客入休息室.
早更技師很多都早退了.

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-11-10 14:25 發表
師兄:下次要增值,做草球,草球有多大,是熱的媽?
是否做齊,上下底面,感謝!勇往直前第四關。
草球我不清楚她們怎玩法, 請向水療部查詢.

相關搜索目錄: SPA 水療

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-10 14:20 發表

大家成日都在同一個空時,
不如請eva 在下次我們又同在時,分別通報我們, 好嗎?
no problem, 你吾介意我少講野就ok.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-10 14:24 發表
當昨晚jenny和我聊了幾句就說「入去準備了」,
該正為你預備.
好可能............................

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-11-10 14:32 發表

no problem, 你吾介意我少講野就ok.
我都少講野, 前晚昨晚出來休息室我都少睡,
不過9PM 昨晚對眼特別望住CAT.

引用:
原帖由 super123123 於 2010-11-10 13:25 發表

等唔切,齋睇唔做
dup 鰲X日骨,都想試新野,做SPA lor
Venus無必多講係靚女一名
間房真不錯GOOD!
沉TUB水鈰鷐鬘[Venus按頭好享受
到按先知Venus好有力, ...
Venus 真係幾夠力, 佢幫我按手時都吾似會spa手勢。

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-11-10 14:23 發表

就小弟所見, 佢應該係同Jennifer係美容師房, 然後再走向房間方去。之後未見身影, 亦未聞受傷wor.
盈有在我面前矩十尺內出現, 不過黑, 我見到她她見不到我,
bobo 立刻扮呷醋.

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-11-10 14:37 發表

Venus 真係幾夠力, 佢幫我按手時都吾似會spa手勢。
以按手我覺得Venus 同Tammy 最好,
Tammy 中力, 按及肩頸.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-10 14:36 發表

我都少講野, 前晚昨晚出來休息室我都少睡,
不過9PM 昨晚對眼特別望住CAT.
我到宜家都未同Cat介紹過............

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-11-10 14:40 發表

我到宜家都未同Cat介紹過............h:" />
下次我介照你地識.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-10 14:43 發表

下次我介照你地識.
幫我 tim la

引用:
原帖由 super123123 於 2010-11-11 13:28 發表

幫我 tim la
你可以留多陣先得架, 常常見你say 個 hi就急住走.

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-11 23:52 發表
我都要八屪蘑tCAT姐先
幾難喎, 你有幾可930pm 至走?
米姐姐聲叫到人地老哂.

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-12 10:02 發表

等我M一晚留到930O明珠先
我若在多數等到你.

引用:
原帖由 super123123 於 2010-11-10 13:25 發表

沉TUB水鈰鷐鬘[Venus按頭好享受
你果日浸51房的大缸係咁樣:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

師兄:這大缸是有,迷幻燈光,好舒暢,
還有個沖涼房在內,我的第一缸。美人是 sophie

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-11-12 20:33 發表
師兄:這大缸是有,迷幻燈光,好舒暢,
還有個沖涼房在內,我的第一缸。美人是 sophie
燈光叫色光有舒緩心情效應, }涼「房」只是有門的格;
有無同你dump 咁多花瓣?

師兄:相信此乃相辦,實則得10%的花瓣,
還有1公升的奶,溝倒入水中,有水乳交融的感覺。

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-11-13 06:41 發表
師兄:相信此乃相辦,實則得10%的花瓣,
還有1公升的奶,溝倒入水中,有水乳交融的感覺。
那些是乾花辦, 由袋裹取出,放多放少都用不了幾多成本.

師兄:明天做水療,叫美人落多些花瓣,
問是否祇得一隻紅色。

相關搜索目錄: 水療

回復 1698# 的帖子

CHING, 想問問做SPA, 有無VAS??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。