推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-11-28 23:07 發表
師兄:下次問問Eva介紹.
下星期睇下見唔見到你.

相關搜索目錄: SPA

師兄:一於121有綠相聚.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-11-28 23:12 發表
師兄:一於121有綠相聚.
1/12 星期三我要夜晚喎.

引用:
原帖由 danny_partner 於 2010-11-27 12:21 發表
I was there last night also. No R-tip. but i can spot out the guy who always "Bad Face" and provide "Zero" Service.
Just only open locker and leave the customer alone.. ~~~~~~~~
locker 之事我好早就um過多次,
都講到厭.

就講星期六我同日兩次離場, 第一次around 330 pm,
咁耐以來我好少日更時間內走但都有,
日更locker有自動拿毛巾在碟給我,
但我周六第二次走係夜更時候,
夜更則從來甚少主動拿毛巾在碟給我
更遑論問我要唔要杯茶水,
(但日更有試過問我.)

但我有見過夜更拿毛巾在碟給其他客人,

咁是否熟不拘禮呢?

我一向如指出職員不足都不想指名道姓,
大家都講到呼之欲出難道要畫出腸?

相關搜索目錄:

現在本版長期講齋場只有我地這間,
我也不想造成錯覺以為我(們)single out 薀莎去批評它,
其實全港桑拿中論場面服務鑑麍O很好的了,
大把場差,
只是我們有會員對某些aspects 似乎是不吐不快.

Did 27 quite a while but no time to report back
Look ok, early 30s, quite white skin (northern China), very very nice pair of palms, so soft...
Dup ok comfortable, can be soft and tender, but not really my cup of tea

66 - Quite cute, talkative but ok and a nice person
Talked about her past at TST
dup ok, soft medium,

67 - Done twice, look not as good as other 2 (65, 66), small person and little dark too
But she massge quite comfortable as well so I did her twice, not a very talkative person in comparison

For 65-66-67
Dup almost even, 66 slightly better
Look: 65>66>67
Feel: 66>65>67

Tried night shift 199 last night. Not bad. Quite good at dup. with baby fat. not thin with good shape.

And i also heard a ching tired to mark 129..or 139.... Any C-hing has some exp. can shared with??

引用:
原帖由 danny_partner 於 2010-11-30 14:50 發表
Tried night shift 199 last night. Not bad. Quite good at dup. with baby fat. not thin with good shape.

And i also heard a ching tired to mark 129..or 139.... Any C-hing has some exp. can shared wi ...
I don't think you have to be too mindful of numbers called by others. Almost all bgs should each have
their own returning customers, which is normal. If interested, you could simply ask
輝哥right away.

You are right. Sometime i do not know which number does exists.
Thats why tried to find out whats the other C-hing do for references only.

May be  i am so "8".  some numbers always keep mentioned by many C-hing from the lobby...
wanna to explore.

常常都係星期三有新人返,
多數又係返3pm 後,
剛打去, 麥定先.

done new bg new 111,

VERY  GOOD!!

今日早段唔旺, 不少bg只做兩轉, 但水療則唔錯, 早段較旺水療.

相關搜索目錄: 水療

以前係香港東方棕泉做過的早更公關Ling,
(即短髮那位)
加入了鑑, 今日第一日返, 返早.
我因好幾年無見佢, 要慢慢先認得翻佢.

Ling佢之前同儀姐攪過一D生意, 而家Ling做翻桑拿.

Eva 放緊幾日假明天返, maggie開始改返晏點.

按兵不動住.

引用:
原帖由 GINGHI2 於 2010-12-2 01:18 發表
好, 係跌咳時俾封信俾尼位「鑑麉e水吧」
睇下佢點.

師兄:昨日知道邊位叫茵茵, 她從不行過來同我打招呼.
新公關 Ling 昨天常伴我左右, 細訴前塵往事.
什麼是按兵不動?
美人盈盈同她的 i 4 手提, 意外地分手.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-12-2 06:27 發表
她從不行過來同我打招呼.
I am not surprised.

同Ling講起,
以前她在她做的桑拿, 有習慣那一公關跟開哪個客,
縱使有個熟D有個無咁熟,其實又何需分得咁清楚,
(要實要分也有點原因, 不過不在這裹講了.)

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-12-2 06:27 發表

美人盈盈同她的 i 4 手提, 意外地分手.
係咩? 昨晚見到她也算開心, 未展愁顏.
不過見她面消瘦了.

愛上spa 兄
而家美容的香薰油入了新貨,
分金、木、水、火、土五種,
兄可要慢慢享用了.

相關搜索目錄: 美容 香薰

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-12-1 15:12 發表
常常都係星期三有新人返,
多數又係返3pm 後,
剛打去, 麥定先.

done new bg new 111,

VERY  GOOD!!
在接近6pm 時入房, 做了靚女新人新111,
好開心, 今次又為新技師剪彩,
即成了她來鑑麉幘臚@個客了.

111返4pm, 是同場25的friend, 來港幾個月做過新瀛閣,
和25以前在國內同一間桑拿做過, 做慣做熟港客.

手勢和25一樣十分好.
111年紀也差不多,看來未到30, 樣算靚, 有點衛蘭look,
但是衛蘭自然化妝feel, 不是cyber make-up look.
髮尾有點鬈曲, 我喜歡的look, 美中不足是流海可以剪得更好.
slim, 以外型overall我心目中直入五大.

相關搜索目錄: 化妝

111聲有點o爹, 但不做作,
她為我開了第一支香薰油, 真係感動 , 她請我揀玫瑰或茉莉,
我揀了玫瑰.

她開背時, 沒在我提示下,好快已摸出我exactly 那個位置最倦.

她多種手勢都好純熟俐落, 但比起25, 還可以幾酮X.
皮膚都滑(間中揩到).

做完背為我推油, 就先推我pat pat.........................
基本上由頭到尾我都覺得她做得我
好舒服, 好U, 好好feel...
多少都有推髀筋............good.
除了用指外, 用掌, 用拳鑽頸位, 手追筋,
推頸淋巴推胸推肚都掂.
亦有問我拉唔拉, 我skip 左.

絕對值一試!!!
絕對值得翻mark!

相關搜索目錄: 香薰

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-12-2 08:52 發表
手勢和25一樣十分好.
111年紀也差不多,看來未到30, 樣算靚, 有點衛蘭look,
但是衛蘭自然化妝feel, 不是cyber make-up look.
髮尾有點鬈曲, 我喜歡的look, 美中不足是流海可以剪得更好.
slim, 以外型overall我心 ...
衛蘭 look!!!  Baby fat?!  

相關搜索目錄: 化妝

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。