推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 Oilking 於 2010-12-2 09:11 發表

衛蘭 look!!!  Baby fat?!  
face, not body!

Body is slim, maybe not your ideal type (You like a bit meaty....)

衰佬仲唔收PM!

111 都幾flexible, 請佢大力硬朗點可以,
請佢酮X點立即轉mode.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-12-2 01:56 發表

好, 係跌咳時俾封信俾尼位「鑑麉e水吧」
睇下佢點.
u PM-ed him ar?
seems he don't know the details but is a big-mouth

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-12-2 10:11 發表

u PM-ed him ar?
seems he don't know the details but is a big-mouth
佢聽客講
自己又亂開一個bg no 出來,
係米想佢受到人上去mark 佢, 問佢,
滋擾佢??
我亦擔心技師誤會以為我地尼邊有人亂講佢,
唉!
兄請再收PM.

師兄:昨午不知用, 那五大行星, 命名的香薰油.下次要問問?
還有師兄, 你記憶到, 在這有多少位技師剪綵.
相信有两位數字.

相關搜索目錄: 香薰

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-12-2 15:07 發表
師兄:昨午不知用, 那五大行星, 命名的香薰油.下次要問問?
還有師兄, 你記憶到, 在這有多少位技師剪綵.
相信有峖儤あr.
做技師或美容師第一個客好小事o者.
有時可有初戀feel, 技師對你難忘,
但有時技術リ作情緒或心態未入, or absolute beginner (新出師)
做佢第一個又未必咁好.

相關搜索目錄: 美容 SPA 香薰

絕對值一試!!!
絕對值得翻mark!
[/quote]

今日3pm 打去就想翻麥111, 點知寶文話4pm已有麥單 3粒鐘,
嘩, 希望係佢地介紹啦, 但如果是CDROM 看了我報告, dup完唔好
話我昆佢去.

唔緊要, 旁晚入去會毛毛,
我地有會員尋晚都漏夜上去試左佢.

師兄:支持, 初戀是值得回味.
昨做123.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-12-2 15:44 發表
師兄:支持, 初戀是值得回味.
昨做123.
你真係大把時間識享受,.次次都dup 中式又玩水療.

快D做到落86, 90 那些喇.

相關搜索目錄: SPA 水療

師兄:明天立志非 86, 90不上去.

師兄:90返幾點呀?
86返早更.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-12-2 15:51 發表
師兄:明天立志非 86, 90不上去.
星期六得唔得呀? 下午meet 喇?

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-12-2 15:54 發表
師兄:90返幾點呀?
86返早更.
也是早.

你第時先做水療, 再做返2-3 pm 的技師,
又大把你輪.

相關搜索目錄: SPA 水療

師兄:就這樣, 倫住倫住上, 週未見見.
不去海記.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-12-2 16:23 發表
不去海記.
在鑑鵀茈~, 再去哪, 尊隋尊便.

師兄:有時初戀都很痛苦, 初次連報更鐘都唔識.
加鐘又唔識對答......

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-12-2 06:27 發表
師兄:昨日知道邊位叫茵茵, 她從不行過來同我打招呼.
新公關 Ling 昨天常伴我左右, 細訴前塵往事.
什麼是按兵不動?
美人盈盈同她的 i 4 手提, 意外地分手.
我都少機會早上去,基本上唔知邊位叫茵茵,不過都估到。

因有打招的有 Maggie, Eva, Bobo 。   新公關 Ling 又唔知以前見過未。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-12-3 00:30 發表

新公關 Ling 又唔知以前見過未。 
肯定有. 記得我們以前去東方棕泉那段日子嗎?

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-12-2 16:23 發表
不去海記.
現在知道我周末好可能沒空了,

昨晚港島東 20萬人冇水用
她們估計會旺, 我不是太夜走不知了.

"正如「薀莎桑拿」,佢哋就由中午 12點開始有邪骨服務,呢段時間五百蚊唔使已經可以執一劑。跟住 1點到 3點、 3點到 6點,不同時段有不同收費,直至晚上黃金時段,收費都係九百蚊左右。"

Read this on Apple today.
Any c-hing tried b4?
PS : 薀莎Macau

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-12-3 08:45 發表
估唔到113夜, 巳經冇做了
係呀, 佢就好似以前的92, 手骨好好但太文靜了.

引用:
原帖由 Oilking 於 2010-12-3 09:39 發表
"正如「薀莎桑拿」,佢]就由中午 12點開始有邪骨服務,呢段時間五百蚊唔使已經可以執一劑。跟住 1點到 3點、 3點到 6點,不同時段有不同收費,直至晚上黃金時段,收費都係九百蚊左右。"

Read this on Appl ...
你唔postscript 話澳門的話
會搞出風波.

點解仲未見到聖誕樹?
我想係入口大堂有一棵好大好大好大好
的聖誕樹, 下面放左好多好多禮物.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。