推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

女女都系呃人的吗?

個個人感覺唔同,有D受不了,會有情緒病
七年係好長既時間

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-1-9 17:15 發表

個個人感覺唔同,有D受不了,會有情緒病
七年係好長既時間   
Aiya !  The longest LB with me only last for 15 months !
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

回復 78# 的帖子

My no. 2 is 14 years la !

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-12 12:25 發表
如果有日分手,你受得了嗎?

回復 80# 的帖子

心會有難受,但理智知道一定要清醒!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-12 12:25 發表
more obligation vs feel?

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-1-13 09:31 發表
more obligation vs feel?
14年应该已经无晒FEEL啦。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-12 19:36 發表
心會有難受,但理智知道一定要清醒!
Kmy 還是喜歡 "無名份的浪漫" and "不用負責的愛情"

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-1-12 08:15 PM 發表

Kmy 還是喜歡 "無名份的浪漫" and "不用負責的愛情"   
咪即係"補補清"

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-1-13 11:25 發表

咪即係"補補清"
Sex & the City 都有話 "No Sting no tie"

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-1-13 11:15 發表
甘即系不负责任啦。。。 不过我都中意甘。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-1-13 11:15 發表

師兄,以上非常精句!
是各弟兄追求的境界

引用:
原帖由 jjchan218 於 2010-1-13 21:28 發表

師兄,以上非常精句!
是各弟兄追求的境界
呢兩句唔係精句,係歌詞 ...

知到出處嗎 ?

回復 89# 的帖子

1st sentence is from "Leon Lai".

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-14 08:45 發表
1st sentence is from "Leon Lai".
http://www.youtube.com/watch?v=D5ULskdvpzo&feature=related

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-1-14 10:34 發表

http://www.youtube.com/watch?v=D5ULskdvpzo&feature=related

加埋呢首唱K歌先。。。

d女未受感染前本質都是好的
但經過天天身边d人不停感化佢......咁就完了

回復 67# 的帖子

Come on!  If you are giving 8K to 10K to your LB, what is the difference?  Does your LB still go to KTV or SN and sleep with other guys?  

引用:
原帖由 Challenger 於 2010-1-25 23:21 發表
Come on!  If you are giving 8K to 10K to your LB, what is the difference?  Does your LB still go to KTV or SN and sleep with other guys?  
No, LB means she stays only with me...not sleeping with other guys any more...
SP, yes, I am only a more frequent customer....

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-1-26 01:36 發表

No, LB means she stays only with me...not sleeping with other guys any more...
SP, yes, I am only a more frequent customer....
at least , you are not aware of la. like us playing without letting tigers know..

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-1-26 03:23 發表

at least , you are not aware of la. like us playing without letting tigers know..
as long as I am happy la...if I smell some hints I will quit...

回復 95# 的帖子

Of course, I know your LB only stays with you.  This is the reason why I think the relationship is the same as 包二奶  which you said that you did not do.  

引用:
原帖由 vincentyan 於 2010-1-6 12:07 發表
我依家就係有D想同桑拿條女一齊......大家關係已經好熟,我亦都同佢講左可唔可以一齊
佢剩係答左我一句:我都想同你一齊? 你知道我做呢一行,呢一樣野會成為我永遠既心病你明唔明?
我最後落多2錢藥佢都係答我要好好 ...
c, 呢啲嘢係可遇不可求, 我同個sn囡一齊, 正規場紅牌, 最初只想唔會好長期, 但不覺已經10個月啦,  從來無提過錢, 就算同佢行街買嘢, 想同佢比錢都話唔得, 食飯都好少多過100, 每星期花費除咗係同佢做一次或兩次call鐘之外, 其次就係開房錢. 當然間中都會買些禮物比佢.

而家啲囡跟以前唔同, 部份囡囡當佢地搵到錢之後, 都希望如一般人咁結交朋友, 或者係因為需要而結識男友而非一定為錢. 等於唔係所有女人都想做雞.

回復 30# 的帖子

與女講彩數姐,比個港女你呃你就 都冇為

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。