推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Blog濕利

引用:
原帖由 利記 於 2006-10-20 11:54 AM 發表

知啦,我下次:bird:你盡量搵囓恩麉C瓜
出曬格仔!!
你飲大左就真係以為咩人都攪得咩~~

我搵飛鏢拮你春袋~~

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-10-20 12:01 PM 發表

出曬格仔!!
你飲大左就真係以為咩人都攪得咩~~

我搵飛鏢拮你春袋~~
:bird::bird::bird::bird:如果真係咁
你咪搞左好多人
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2006-10-20 12:19 PM 發表

:bird::bird::bird::bird:如果真係咁
你咪搞左好多人
如果真係咁, 我只會搞女人~~

如果真係咁, 你會攪"裝腎"~~

引用:
原帖由 細摩 於 2006-10-20 12:36 PM 發表

如果真係咁, 我只會搞女人~~

如果真係咁, 你會攪"裝腎"~~
鶩蚖璆D送都唔要啦
五大有其二

二手買賣
CD推介

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

:fire::fire::fire:
五大有其二

二手買賣
CD推介

女 孩 子 說 起 最 近 身 邊 有 不 少 男 性 朋 友 都 失 戀 了 。
在 她 口 中 , 他 們 外 表 堅 強 , 又 有 穩 定 的 事 業 基 礎 , 年 紀 都 不 輕 了 , 但 面 對 情 人 分 手 , 傷 心 欲 絕 , 茶 飯 不 思 的 憔 悴 樣 子 , 卻 又 好 像 第 一 次 失 戀 的 小 男 生 。
但 女 孩 子 都 不 喜 歡 傷 心 的 男 人 , 縱 使 他 們 對 待 愛 情 是 如 此 專 一 , 到 失 去 的 時 候 卻 像 世 界 末 日 般 悲 痛 莫 名 。 但 在 女 孩 子 眼 中 , 他 們 的 情 深 款 款 卻 她 們 毛 管 直 豎 , 大 叫 怕 怕 。
男 孩 子 和 女 孩 子 鬧 分 手 , 若 果 是 女 孩 子 先 提 出 的 話 , 這 段 愛 情 能 挽 回 的 機 會 是 凶 多 吉 少 。 女 孩 子 從 來 比 男 孩 子 決 絕 , 不 是 深 思 熟 慮 的 話 她 們 不 會 輕 易 把 「 分 手 」 兩 個 字 說 出 口 。 主 意 已 決 , 男 孩 子 流 多 少 眼 淚 , 說 多 少 次 道 歉 , 苦 苦 哀 求 也 是 徒 然 。 女 孩 子 對 男 孩 子 沒 有 了 愛 , 對 方 的 傷 心 和 哀 愁 , 她 們 選 擇 是 視 而 不 見 , 不 聞 不 問 。 女 孩 子 在 分 手 時 常 對 男 孩 子 說 的 是 這 句 話 : 「 堅 強 , 大 個 仔 唔 好 咁 好 唔 好 ? 」 。 女 孩 子 在 說 分 手 的 時 候 , 總 是 搶 要 做 意 氣 風 發 的 一 方 , 自 暴 自 棄 的 角 色 都 留 給 對 方 飾 演 。

女 孩 子 對 傷 心 的 男 人 選 擇 避 之 則 吉 , 因 為 她 們 明 白 在 每 段 愛 情 的 盡 頭 , 傷 心 的 男 人 或 許 是 營 造 一 份 愛 到 最 後 , 難 捨 難 離 的 最 佳 襯 托 , 襯 托 出 一 段 愛 情 始 終 有 緣 無 份 的 淒 美 和 蒼 茫 。 傷 心 的 男 人 要 留 在 愛 情 的 結 局 才 大 派 用 場 , 回 到 每 段 愛 情 剛 剛 開 始 的 時 候 , 女 孩 子 還 是 希 望 對 方 熱 情 、 開 朗 、 神 采 飛 揚 , 每 一 天 也 為 自 己 帶 來 歡 樂 。 可 是 , 糊 塗 的 女 孩 子 卻 不 知 道 , 付 出 的 真 感 情 不 會 永 遠 是 快 樂 的 , 愛 情 愈 真 愈 深 , 失 去 了 的 時 候 才 更 傷 感 , 除 非 男 孩 子 從 一 開 始 已 經 是 玩 弄 感 情 的 情 場 浪 子 , 不 然 到 愛 情 結 束 的 時 候 , 他 又 怎 會 不 傷 心 ? 世 上 所 有 事 情 , 好 的 壞 的 總 得 一 併 接 受 , 哪 有 兩 全 其 美 ?
葉念琛

相關搜索目錄:
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2006-10-21 11:09 AM 發表
女 孩 子 說 起 最 近 身 邊 有 不 少 男 性 朋 友 都 失 戀 了 。
在 她 口 中 , 他 們 外 表 堅 強 , 又 有 穩 定 的 事 業 基 礎 , 年 紀 都 不 輕 了 , 但 面 對 情 人 分 手 , 傷 心 欲 絕 , 茶 飯  ...
從來都係放不開的一方會傷心.... 在乎的人... 就會傷心....

相關搜索目錄:

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於 2006-10-22 04:03 AM 發表

從來都係放不開的一方會傷心.... 在乎的人... 就會傷心....
咁你又講得,所以我無開心過
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2006-10-23 12:57 AM 發表

咁你又講得,所以我無開心過
唔會下化???????
身邊人開心, 你都會開心過架???? right???

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於 2006-10-23 02:22 AM 發表

唔會下化???????
身邊人開心, 你都會開心過?
嗯..............好難係到講!!!!!
五大有其二

二手買賣
CD推介

咦,厘排做乜春呀
無端端隻左眼腫左
好鬼死痛
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2006-10-25 02:25 AM 發表
咦,厘排做乜春呀
無端端隻左眼腫左
好鬼死痛
熱氣

快飲涼茶啦

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 何去何從 於 2006-10-25 10:30 AM 發表

熱氣

快飲涼茶啦
係.......咁一陣打孖上

相關搜索目錄:
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2006-10-25 02:37 AM 發表

係.......咁一陣打孖上
連" 斬 " 眼都痛嘛........

真係好難頂架

引用:
原帖由 何去何從 於 2006-10-25 11:03 AM 發表

連" 斬 " 眼都痛嘛........

真係好難頂架
係呀
每斬一次痛一次
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2006-10-25 03:22 AM 發表

係呀
每斬一次痛一次
快去飲啦

引用:
原帖由 利記 於 2006-10-25 11:22 AM 發表

係呀
每斬一次痛一次
你咁大個人重係介唔甩舖癮...裝呀色沖涼

引用:
原帖由 細摩 於 2006-10-25 12:08 PM 發表

你咁大個人重係介唔甩舖癮...裝呀色沖涼
乜佢有沖過涼咩
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2006-10-25 12:12 發表

乜佢有沖過涼咩
前兩晚咪同你一齊去澳門沖過涼囉

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-10-25 01:16 PM 發表

前兩晚咪同你一齊去澳門沖過涼囉
唔係話約左今晚你比錢請我咩
五大有其二

二手買賣
CD推介

苦戰7個鐘
鐘於都執返身彩
唔駛輸比馬會
五大有其二

二手買賣
CD推介

又二奶命
又XXXXXXXXXX
心情低落:(:(:(:(:(:(:(:(:(
五大有其二

二手買賣
CD推介

very very very good

零時十分 倚窗看門外暗燈
     迷途夜雨 靜吻路人
     曾在雨中 你低聲的說
     HAPPY BIRTHDAY MY LOVED ONE

*為何現今 只得我呆望雨絲
     呆呆坐至 夜半二時
     拿著兩杯 凍的香檳說
     HAPPY BIRTHDAY TO ME

#綿綿夜雨 無言淚珠
     陪我慶祝今次生辰
     綿綿夜雨 無言淚珠
     齊來為我添氣氛

+無人夜中 穿起那明艷舞衣
     呆呆獨坐 直至六時
     拿著兩杯 暖的香檳說
     HAPPY BIRTHDAY TO ME

相關搜索目錄: 香檳
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2006-11-10 10:58 AM 發表
零時十分 倚窗看門外暗燈
     迷途夜雨 靜吻路人
     曾在雨中 你低聲的說
     HAPPY BIRTHDAY MY LOVED ONE

*為何現今 只得我呆望雨絲
     呆呆坐至 夜半二時
     拿著兩杯 凍的香檳說
...
你生日呀?

相關搜索目錄: 香檳

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。