推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

蕴莎水療水療美容體驗

引用:
原帖由 vibabe 於 2010-1-29 13:50 發表

只要習慣識自動波, 我又唔覺得好差, 點到即止服務就得, 唔一定要好熱情
前台就是欠了自動波greet進來客人.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-29 17:06 發表

前台就是欠了自動波greet進來客人.
我又覺得冇理由要收銀櫃檯負責埋 GREET 來客, 始終係公關/知客職務

引用:
原帖由 vibabe 於 2010-1-29 17:20 發表

我又覺得冇理由要收銀櫃檯負責埋 GREET 來客, 始終係公關/知客職務
我是指收銀及知客一個整體
前先雖有兩個知客Suki, Jojo, 但其一可能放假, 或剛去了toilet,
就出現你的情G, 下面知客報了, 上面沒知客,
沒知客就由櫃面greet, 櫃面Я人其中一個是所謂「鐘房supervisor」
在姊妹場維港你一在門口, 知客或鐘房就greet, 識就嗌你姓, 唔識都說歡迎,
一向是指標.
鐘房成日低頭又點見到樓上知客有返工但行開左,
樓上知客有返但偶一行開也要通知鐘房.

這些昨晚已和管理們談過, 大家同一想法.

v 兄, 如有需要鐘房代替不在的知客開聲greet客,
昨晚管理們都主動認為應站起來greet,
我反而不太著眼有無站起來,
總之, any time 有客出lift, 有人主動greet就得.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-29 17:43 發表
v 兄, 如有需要鐘房代替不在的知客開聲greet客,
昨晚管理們都主動認為應站起來greet,
我反而不太著眼有無站起來,
總之, any time 有客出lift, 有人主動greet就得.
係啦, 坐低或站起身都唔係問題, 俾 D 反應都只係舉手之勞

我昨晚去,Suki在大堂, 夜晚亦調了一侍應到地下當知客,
情G有所改善了.  

找次我會在「不響」的情G下上去「突襲」,
看看如何.

走時埋單, Cici 給了我一套水療美容coupons. 如下圖, 有效期一個月. 生客我唔知, 熟客未有的話, 我看可以致電相熟主任, 可簽給你即日用. V 兄有意可電聯Vicky 姐. 预早book, 因近日水療美容部人手較緊.

相關搜索目錄: 美容 水療
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

未出coupons 前我繼磁穴美療後做了一個facial, 包洗, 清(洒米), peeling,
敷mask, cream, 又由Jenny 細心服務, 我未蝕啅, 謝謝Jennifer 姐的discount offer (原價 ).

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-30 10:17 發表
走時埋單, Cici 給了我一套水療美容coupons. 如下圖, 有效期一個月. 生客我唔知, 熟客未有的話, 我看可以致電相熟主任, 可簽給你即日用. V 兄有意可電聯Vicky 姐. 预早book, 因近日 ...
謝謝相告, 實情 VICKY 招呼過兩次, 都未俾咭片我

至於水療, 短期唔一定再試, 事關我比較喜歡推抽按摩中至大力度, 美容師始終力度有限

引用:
原帖由 vibabe 於 2010-1-30 23:11 發表

謝謝相告, 實情 VICKY 招呼過兩次, 都未俾咭片我

至於水療, 短期唔一定再試, 事關我比較喜歡推抽按摩中至大力度, 美容師始終力度有限
我都想遲些試jacuzzi.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-31 09:06 發表

我都想遲些試jacuzzi.
但係個jacuzzi對我黎講細左小小.....

really appreciate WK expertise report...most ching will die without your hard work

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-2-1 15:13 發表
really appreciate WK expertise report...most ching will die without your hard work
Your commendation is somewhat exaggerated.   

WK,洗唔洗咁賣力呀?每次一出就幾版洁A需然每一個師兄都想知每一間場內有咩新資訊〈不論新場又好舊場又好〉,但以你在這間場之報告又實在多得很『況且有時你講嬼伎幙孎i都有點浮誇,莫非你的要求降了級』,眾所周知來自【維X】出身之技師實際到了那個位置,好聽來講有很多進步空間。其實功力實在不是一個很大的問題,但WK你常常提及那個幾好那個又好好,總覺得有點【硬銷】的感覺,老實講:如果你用其他用戶來出報告的話,睇怕網內大部份的大哥還以為老細請寫手w!
寫住咁多先,多多得罪!

引用:
原帖由 高級用戶 於 2010-2-2 18:30 發表
  WK,洗唔洗咁賣力呀?每次一出就幾版洁A需然每一個師兄都想知每一間場內有咩新資訊〈不論新場又好舊場又好〉,但以你在這間場之報告又實在多得很『況且有時你講嬼伎幙孎i都有點浮誇,莫非你的要求降了 ...
咁唔知閣下有咩推介可以介紹下小弟呢?

回復 89# 的帖子

回應左係主要題post# 321.

回復 319# 的帖子

http://forum.timway.com/f/thread-320727-11-1.html  319#
尼兩條蕴莎hreads 當係我o既 blogs, 以前我捧過的場如銀泉我都有一寫寫幾版架. 我有無PM 人叫人入尼睇? 我有無踩入其他場threads叫人過去蕴莎? 尼度剩翻少少幾間齋場的threads, 浪淘莎, 水匯, 當初味又係我開. 我當初都唔知點寫你,正如你hard sell? 無興趣睇我既comments完全可以skip 架.  

我當初都唔識點去形容你,正如你所講似係你o既 blogs多個D,因為好多時又講D職員對你點好點好,咁如果邊個唔生性對你不週或唔想討好你的話,比你寫上蟆Q論咪仲慘過得罪出娘比自已鶩茼挐荂I

我都有提及個呢度D大哥都好想知每間場o既好處同壞處,但係洗唔洗詳盡到--例一: http://forum.timway.com/f/thread-326320-3-1.html  61# 咁厲害呀!

我都知如果唔滿意就可以唔睇,但係你咁寫法要SKIP成頁先至可以睇到其他D大哥o既 comments啦。  

最後我係用一個過來人o既身份表白,睇到有點覺得‘掩悶’才不吐不快的。
再講:都想蘊莎業務,征征日上!

你最想係「方便」自己睇, 係「睇」.   慘, 唔夠'reader-friendly' 添.
係service? 收費乎?

Whitekitty c hing d report so details, 刀糸方便大家 多d資訊參考 難道來來去去都系那幾間usb咁好咩  而且  現在已好少c hing 出包膠 睇的多

d high class readers, pls give more "boring" report

引用:
原帖由 fitman 於 2010-2-3 19:27 發表
Whitekitty c hing d report so details, 刀糸方便大家 多d資訊參考 難道來來去去都系那幾間usb咁好咩  而且  現在已好少c hing 出包膠 睇的多
謝謝弗大哥.

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-1-31 14:54 發表

但係個jacuzzi對我黎講細左小小.....
Jennifer 話要再fine tune 下才讓我試,
不過她說用鲜牛奶(不是奶粉)倒落去浸皮膚會好滑, 有加花瓣,
同一些材料, d 泡泡好好玩, 駛唔駛放埋隻鴨仔呀?

今天趁Jenny 過年前last day,
终於由她再served 我水療浸浴 (hydrotherapy).
於230pm入水療房, 缸已注了水, 有玫瑰花瓣.
房間光線校暗, 因點了香薰岍踸O.
也不用放落房門玻璃上的竹簾了.
另外也開了stereo set 放舒緩心情的音樂
Jenny 给我一條用完即棄红色棉質內褲 穿(红色過年好意頭喎, 但不會see through),
我入缸, 缸水已加了薰衣草、千里香和青檸三種精油及礦物鹽 ,
所以按了缸邊製有水在缸媦Q出, 也會有一些泡泡玩.
我泡在水堿25分鐘, Jenny和我倾計不時用手撥起水流到我頸,
還按我頸面.
由於水暖(38-40度, 太熱可加凍水, 缸尾一jar 型出口出水),
她更拿纸巾替我拭面上的蒸氣和水.

她今天一點幾返到去就替我先把昨晚已洗過的缸再洗一次
再加滴露及茶樹油處理,
真細心 辛苦哂!

我在休息室稍休息便離開,
Jenny也在近水吧^處和我道別.

相關搜索目錄: 香薰 水療

Jenny 要初十後才返,
初四會有一美容師Ada 新返,
過年時她和Shirley 和兩位總監分工合作了.
另外,
也再要謝謝Jennifer预備香薰岍踸O,
今天起有得用了.

我下次就要試試鲜奶spa 了.

相關搜索目錄: 美容 SPA 香薰

由於系統問題, Dr. Evil兄的報告不見了,
可否再打過出來.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。