推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

72 123
發新話題

無線五虎,當年你鐘意邊個?

無線五虎,當年你鐘意邊個?

係以當年黎計啵!
我果陣就最中意苗僑偉,因為我中意翁美玲,而阿苗同佢拍得最多

除鰲鷈窾~,個個都鐘意!

黃日華,香城浪子好型!............

引用:
原帖由 kuwabolo 於 2006-11-16 10:20 發表
係以當年黎計啵!
我果陣就最中意苗僑偉,因為我中意翁美玲,而阿苗同佢拍得最多
苗僑偉

"當你見到星河燦爛,求你在心中記住我。"

朝偉, 做傑佬好正呀佢.

雖然湯鎮業話係五虎之一,但佢好似做奸角甚至配角多,其實除左天龍八部的段譽外,仲有邊部係主角呢?

湯鎮業,型
後來翁事件後就嘛嘛
轉左劉華一直至今
砵砵砵

引用:
原帖由 kuwabolo 於 2006-11-16 11:01 PM 發表
雖然湯鎮業話係五虎之一,但佢好似做奸角甚至配角多,其實除左天龍八部的段譽外,仲有邊部係主角呢?
應該仲有做過其他主角的,但就唔多記得係邊幾部勒.....
可能佢成日做奸角的關係,所以一直都唔係咁鍾意佢. 亦可能佢成日做奸角,所以一直都冇其他4個咁紅.
仲有, 我覺得佢唔紅仲有個原因:
就係因為佢個名冇"華"字或"偉"字

黃日華 ....... 我好鍾意佢同翁美玲o個套射雕

一定係呀三哥, 因為套天師捉妖...

"曾經說出, 今生不愛妳...."

My new target!!

係劉德華同苗僑偉叮噹馬頭..
單選就梗係劉德華啦...
套獵鷹正都

緊係梁朝偉啦  

佢似我丫馬      
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

at that time - 劉德華 #1
Now - 梁朝偉 #1

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 21-11-2006 20:43 發表
緊係梁朝偉啦  

佢似我丫馬      
咁都得! 

引用:
原帖由 Leg King 於 19-11-2006 18:16 發表
黃日華 ....... 我好鍾意佢同翁美玲o個套射雕
我都係! 

引用:
原帖由 細摩 於 21-11-2006 11:05 發表
一定係呀三哥, 因為套天師捉妖...

"曾經說出, 今生不愛妳...."
呢首歌都係我至愛! 

黃日華
^^"

.

我投湯鎮業, 佢少D FANS, 所以我支持下佢, 畢竟佢除左段譽就冇乜做過忠, 跟住發生翁美玲事件, 然後退出返大陸做生意, 再跟住又離婚, 比其他四虎負面, 不過好在佢做生意都搵到個錢, 唔似蔡楓華藍潔瑛搞到咁霉

黃日華
我覺得佢最好戲
個樣又最忠

一個韋小寶、一個傑佬!殺哂!

人類全身上下,最強韌有力的肌肉,竟是舌頭!

劉德華 ANDY LAU!!!
好心無好報,世界無天理,我一定要做真小人,偽君子因住收尾個幾年。

冇個鍾意喎!!!!!!!

梁朝偉 is the best ^^

嗰陣苗僑偉
家吓劉德華
獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
作威作福欺良民,奪財奪色像豺狼。
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

72 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。