推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

72 123
發新話題

無線五虎,當年你鐘意邊個?

多年後的今天兩人做國內某酒店代言人。

相關搜索目錄: 酒店

整多張阿三哥係大台的官方照,証明仲有號召力!照我話,阿三哥型過阿郭晉安多多聲囉!!!!!!

你覺不覺得三哥跟黎明有點像?

三哥似黎明 … 唔係啩? … 黎明靚仔好多喎 ... !!!!!!

又見浮了上來,又多事直言講幾句!!

真係唔明 … kuwabolo 君當年立了這帖子,歷經兩年半,點擊率都不可說不佳
。嗱,唔係各位「杯茶」都唔會 click 入哩睇喇吓話? 咁一場入到哩又點解唔投吓票呢??大半年前小弟投票時得 25 名參與者,今日也只不過累加至 30 … 喂,唔係選立法會,唔駛咁謹慎吓話!!

又貼番張
三哥同阿三嫂的「素顏」照先,橫睇掂睇,真的是邊忽似阿「黎明」哥吖,兩個人都唔同「氣質」 !!!!!!

相關搜索目錄:

又見浮番上哩,又寫幾句

樓主話以當年的歡喜度為標準,咁都好應該貼一張當年「無線五虎」的合照去懷舊一番,亦畀一些樂意投票的版友做一吓回憶都好吖嘛!!

睇起哩三哥當年都幾出眾喎,型過黎明多多聲!!我偶像華仔都唔差架;一向都唔鍾意湯鎮業,都唔知點解翁美玲會鐘意佢;另一個華仔黃日華我覺得「木訥」咗少少,不過女仔可能鍾意咁嘅款都話唔定喎!!莫講話而家,當年阿偉仔我絕不覺佢靚仔,直情唔覺佢嘅眼神好殺食吖!!

黄日华、梁朝伟我都很喜欢,特别是黄日华。

I like all of them except  湯鎮業

黃日華 for sure!

黄日华...真是很正...
可惜現在拍的不多了

三哥愈老愈型

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbh

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbh

三哥苗僑偉。

梁朝偉 is the best ^^

梁朝偉 is the best ^^

黃日華,不過只限古裝大俠

靖哥哥是肯定的了。梁朝偉的小寶也不錯。

NONE OF THE ABOVE

72 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。