推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

有個洗腳妹要我做佢男朋友, 各位師兄點睇

引用:
原帖由 mic128 於 2007-7-12 06:02 發表
一試無妨既,但係如果條女中途有咩要求,forum.timway.com`
i*B;e~;OY)}A
K
無論金錢、物質、生活或責任上,你就要諗清楚值唔值!
4oQp1}I最緊要唔好咁認真囉!
strongly agree

这就要看你了,你自己喜欢她吗?要是喜欢就不要管那么多了

小弟北上, 最近經常找兩個囡囡.
一個是洗腳妹, 一個是正骨的bg.
洗腳妹任你抽水, 而且很主動.
bg 就很害羞, 而且無得抽水, 但是和她一起感到很自然,
真是各有各好!!!!

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2007-7-17 20:16 發表
小弟北上, 最近經常找兩個囡囡.
一個是洗腳妹, 一個是正骨的bg.
洗腳妹任你抽水, 而且很主動.
bg 就很害羞, 而且無得抽水, 但是和她一起感到很自然,
真是各有各好!!!!
你同bg加多兩錢肉緊未呀?你抽佢水佢有乜反應?

引用:
原帖由 bigdonkey 於 2007-7-18 04:42 發表

你同bg加多兩錢肉緊未呀?你抽佢水佢有乜反應?
抽水尚未成功, 我會繼續努力!

Hi , 各位有冇新攪作呀?????

回復 #254 chanchifai1234 的帖子

Don't be serious, just a game, take it easy.
If she like you more than you like her, you will be happy.
If you like her more than she like you, you will be very painful.

引用:
原帖由 lingcl 於 2007-7-27 16:11 發表
Don't be serious, just a game, take it easy.
If she like you more than you like her, you will be happy.
If you like her more than she like you, you will be very painful.
有見地

我想私有化一個 bg, 但又唔知點開口!!
請教各方高人有什麼意見??????

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2007-8-9 08:59 發表
你唔問, 佢點知你想點 (我係指你付出的條件及佢付出的義務),

唔通話買層樓俾你, 好唔好呀, 一定好, free lunch, 邊個唔想要.

直接d, "我唔想你xxxxx, 我想你xxxxxxx, 如果你願意, 我會XXXXXXX, 好唔好"
我係車神

引用:
原帖由 lingcl 於 2007-7-28 00:11 發表
師兄講得冇錯,呢個一向都係我O既座右銘
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2007-8-9 00:59 發表
C HING,你已結婚,有家庭、老婆仔女,咁又何必要私有化個囡囡呢?最多便將她變成飯盒,成為女朋友便算!否則,隨時家變哩!小心!

相關搜索目錄: 結婚

一定係玩物喪智,比女玩返轉頭啦!!   ((傻仔))

去下都冇壞
不過歡場冇真心  
自己諗清楚啦

若你要做壞男人把她當免費的用也可啦,呵

私咩有化丫師兄
你又唔係想搵人做人世
個個有個錢就係唔係都私有化
攪到骨場想搵個靚女睇下都冇哂
兼且寵壞哂d女以為港客d錢好易搵
放番生d靚女係個市場等大家師兄弟有啖好食

引用:
原帖由 yankumi 於 2007-8-16 00:38 發表
私咩有化丫師兄
你又唔係想搵人做人世
個個有個錢就係唔係都私有化
攪到骨場想搵個靚女睇下都冇哂
兼且寵壞哂d女以為港客d錢好易搵
放番生d靚女係個市場等大家師兄弟有啖好食
有見地  !!!

其實個囡囡唔算好靚 !!
不過好有 feel, 所以想試下私有的滋味!

有冇相睇...........

why she want u be her 男朋友? she will free of charge if u are her 男朋友?if not, she just want more money, but thats not the main point, the point is u become a lot of brother.

thanks bros !!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2007-7-2 15:39 發表

謝謝師兄關心,
我沒有找洗腳妹兩,三個月了,
現在想找新 target !!!!!!!!!!
Any new story !!

why she must call u 男朋友?

BG in SZ always ask for money!
quite disappointed !

咪扮大哥,造壞市
咪做情聖,玩沉水.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。