推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

有個洗腳妹要我做佢男朋友, 各位師兄點睇

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-5-25 10:05 發表

ChanChiFai 師兄, 唔一定好洧p鐘丫嘛!
ic
like the BG in 在水一方 9xx,
she provides HJ service...............

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2007-5-29 21:02 發表

ic
like the BG in 在水一方 9xx,
she provides HJ service...............
都係靠自己雙手搵食姐
我係車神

上吧,可以做性伴侣嘛,不错啊

i like girl friend more than sex parther!

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2006-11-20 01:29 發表
多謝各位師兄的意見!!!!!!!!
但我是有老婆的人, 所以比較心大心細, 唔敢去馬.....

做她的男朋友, 我擔心幾樣嘢:
1.我怕沉船, 搞到家變
2.我怕她可能已經有很多個男朋友
3.我唔知要用幾多錢和時間

...
你先上左佢.睇下啱啱你先再想啦.
不过佢知唔知结左婚?

go a head

引用:
原帖由 macallanwhisky 於 2007-6-6 00:17 發表
go a head
Go A Head  ????

只是一個頭去?龜頭?其他的頭呢?人頭都無去就死硬的了!

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2007-5-25 18:01 發表
近來我去左正骨場媾正骨妹, 感覺幾好!!!!!!!!
有D正骨妹都會問你拿手機即,有D熟咗就求其按下吾會比心機去按,遇到呢D我就吾會番轉頭。

相關搜索目錄: 手機

C兄有提供具体噶位置吗????????

Dude, I believe she want your money..haha

上完先算啦.........

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-6 00:19 發表
Go A Head  ????

只是一個頭去?龜頭?其他的頭呢?人頭都無去就死硬的了!
笑話一則:
「老闆,下個月歐洲有一批訂單,我覺得公司需要帶人去和他們開會。」
老闆在公文後面短短簽下:「 Go a head! 」
經理收到之後,馬上指示下屬買機票、擬行程,自己則是整理行李。
臨出發那天,被秘書擋下來。
秘書:「你要幹什麽?」
經理:「去歐洲開會啊!」
秘書:「老闆有同意嗎?」
經理:「老闆不是對我說 go a head 嗎?」
秘書:「來公司那麽久,難道你還不知道老闆的英文程度?老闆的意思是:去個頭!」

相關搜索目錄: 機票 笑話
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-6-7 19:14 發表

笑話一則:
「老闆,下個月歐洲有一批訂單,我覺得公司需要帶人去和他們開會。」
老闆在公文後面短短簽下:「 Go a head! 」
經理收到之後,馬上指示下屬買機票、擬行程,自己則是整理行李。
臨出發那天, ...

go a head == 去個頭

相關搜索目錄: 機票 笑話

引用:
原帖由 koon 於 2007-6-6 03:49 發表

有D正骨妹都會問你拿手機即,有D熟咗就求其按下吾會比心機去按,遇到呢D我就吾會番轉頭。
"阿高"師兄, 你嘅童年陰影?

相關搜索目錄: 手機
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

点解我唔会遇到啊????

唔駛咁驚喎,佢唔識係HK邊度搵你就得啦
我一定唔會俾我hk平時用個電話d囡囡,只會用我張一card雙號同佢地聯絡which連我老婆都唔知我有果張card

梗系“日”后再讲啦~~~~~~~~~

小心做左佢boyfriend後,佢就同你講屋企有事,經濟有困難…

引用:
原帖由 bonesuper 於 2007-6-8 15:13 發表
小心做左佢boyfriend後,佢就同你講屋企有事,經濟有困難…
條女咁講咪即刻分手囉,好易又搵個件

一於上,趙完髹,正正正正正正

汁佢一濟先再講, 大家都是搵食姐, 哈哈..........!

有老婆就吾好搞啦,到家變嗰時你至後悔就遲

i like BG more than wash_foot_girl....................

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2007-6-12 19:44 發表
i like BG more than wash_foot_girl....................
Bros ChanChiFai, I like Chocolate Girl rather than BG!
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-6-12 22:58 發表

Bros ChanChiFai, I like Chocolate Girl rather than BG!
CHOCOLATE = SWEETIE SWEETIE

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。