推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

有個洗腳妹要我做佢男朋友, 各位師兄點睇

引用:
原帖由 大懶虫 於 2006-11-20 11:57 AM 發表

最緊要鋪鋪清,不要上身.
玩完識得番屋企
你不只懂返屋企,而且是好早返...

what others she need you to do/pay?

引用:
原帖由 ck363 於 2006-11-20 12:19 PM 發表

咁你今晚係咪教壞我呀

引用:
原帖由 ck363 於 2006-11-20 12:19 PM 發表

唔會吖! 我都唔使喎, 上星期, 我都是返咗兩晚傘!

引用:
原帖由 大懶虫 於 2006-11-20 12:25 PM 發表

咁你今晚係咪教壞我呀
星期六真是很難租房,上星期六晚先到水圍食日本菜,為了避你的?奶到皇岡和平吧飲到十二點,最後到老地方跳到三點,服務員說雙人房全租出,只剩一間單人房$298,我即給信用咭,後便其他人要租四百多元的套房,今晚應該是你做旗手.

引用:
原帖由 ck363 於 2006-11-20 12:50 PM 發表

星期六真是很難租房,上星期六晚先到水圍食日本菜,為了避你的?奶到皇岡和平吧飲到十二點,最後到老地方跳到三點,服務員說雙人房全租出,只剩一間單人房$298,我即給信用咭,後便其他人要租四百多元的套房,今晚應 ...
如果有人萬歲, 我今日收六點, 一於奉陪啦, 哈哈!

引用:
原帖由 ck363 於 2006-11-20 12:50 PM 發表

星期六真是很難租房,上星期六晚先到水圍食日本菜,為了避你的?奶到皇岡和平吧飲到十二點,最後到老地方跳到三點,服務員說雙人房全租出,只剩一間單人房$298,我即給信用咭,後便其他人要租四百多元的套房,今晚應 ...
轉去"有無 C兄知道龍華--天龍大道開咗未呀"

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2006-11-20 01:29 AM 發表
多謝各位師兄的意見!!!!!!!!
但我是有老婆的人, 所以比較心大心細, 唔敢去馬.....

做她的男朋友, 我擔心幾樣嘢:
1.我怕沉船, 搞到家變
2.我怕她可能已經有很多個男朋友
3.我唔知要用幾多錢和時間

...
You better don't do it if you even consider that much at the very beginning.

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2006-11-20 01:29 AM 發表

...
咁要睇你想得到甚麼的結果囉, 既然你乜都想到了, 仲問, 證明你連自己想點都未知, 咁其他人點俾意見你?!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2006-11-19 05:29 PM 發表

...
don't go la....

呢個世畀無免费午餐,又唔需要趙完鬆咁無品,不過我想問下師兄佢係唔係湖南人先?係就祝你好運

引用:
原帖由 hksmikey 於 2006-11-20 04:42 PM 發表
呢個世畀無免费午餐,又唔需要趙完鬆咁無品,不過我想問下師兄佢係唔係湖南人先?係就祝你好運
唔好仲以地域論人了, 你估而家係18-9世紀丫, 家下資訊咁發達, 乜人都share到同樣的資訊, 整個內地人的價值觀愈來愈接近, 果d識得來深圳搵食的女人, 唔理乜人, 都係聰明人!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 求其 於 2006-11-20 05:04 PM 發表

唔好仲以地域論人了, 你估而家係18-9世紀丫, 家下資訊咁發達, 乜人都share到同樣的資訊, 整個內地人的價值觀愈來愈接近, 果d識得來深圳搵食的女人, 唔理乜人, 都係聰明人!
佢想話: 湖南請殺手易d,, 小心命仔

If you need a lunch box, take it!

引用:
原帖由 Essie 於 2006-11-20 06:50 PM 發表
If you need a lunch box, take it!
I'll suggest you to Cafe de Carol or Maxim's to get the Lunch Box, it's more cheaper.  On the other hands, she may be a PUBLIC Lunch Box at all.

引用:
原帖由 johncage 於 2006-11-20 11:07 AM 發表
講明冇錢俾唔送野江湖救急時要拎番轉頭,睇佢點反應!
哩句最得
請受小弟一拜

引用:
原帖由 觸礁 於 2006-11-20 09:19 PM 發表

哩句最得
請受小弟一拜
D 囡囡都係想搵個好碼頭泊吓啫, 見老哥你地英偉不凡, 問吓價, 唔林咪由佢囉, 留小小尊嚴俾人地

引用:
原帖由 colorbhk 於 2006-11-20 10:06 PM 發表

D 囡囡都係想搵個好碼頭泊吓啫, 見老哥你地英偉不凡, 問吓價, 唔林咪由佢囉, 留小小尊嚴俾人地
ColorBhk 師兄, 大陸通街都是乞兒, 唔通你會派通街 ? 哩D囡囡唔可以縱, 只可以摏!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2006-11-20 10:24 PM 發表

ColorBhk 師兄, 大陸通街都是乞兒, 唔通你會派通街 ? 哩D囡囡唔可以縱, 只可以摏!
派唔派權力在我們 (資方), 爭唔爭取權力在佢地 (勞方) chanchifai1234 兄條囡囡都係做吓 prospecting, cold call, 如果咁都要俾人屌, 我地做sales咪好撚辛苦

有錢有時間不防玩下....

有時我地去鬼鼠機, 都想d囡囡做主動, 唔洗我地問嚟問去,

引用:
原帖由 colorbhk 於 2006-11-20 10:38 PM 發表

派唔派權力在我們 (資方), 爭唔爭取權力在佢地 (勞方) chanchifai1234 兄條囡囡都係做吓 prospecting, cold call, 如果咁都要俾人屌, 我地做sales咪好撚辛苦
ColorBhk 師兄, 你一D都唔似做 Sales, 做得 Sales 就預咗比人拒絕啦! 如果唔是, 你咪發過周潤發, 醒過李嘉成!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2006-11-20 10:46 PM 發表

ColorBhk 師兄, 你一D都唔似做 Sales, 做得 Sales 就預咗比人拒絕啦! 如果唔是, 你咪發過周潤發, 醒過李嘉成!
所以我地要選擇客戶, 如果sales似妓女, 我會係高級妓女(自己覺得,)

收入?? 夠養老婆, 自己, 幾隻dog dog, 同埋我好好動的細佬  

相關搜索目錄: Dog

引用:
原帖由 colorbhk 於 2006-11-20 10:55 PM 發表

所以我地要選擇客戶, 如果sales似妓女, 我會係高級妓女(自己覺得,) 收入?? 夠養老婆, 自己, 幾隻dog dog, 同埋我好好動的細佬  
Bros ColorBhk, I believe that you're Sales Director, not a Salesman!

相關搜索目錄: Dog

各位師兄, 小弟覺得對個洗腳妹越來越有 feel,
大陸女仔好叻冧人, 我覺得成日都想著她..............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。