推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 kenny01 於 2009-8-18 10:45 發表
呢d好似唔係叫義氣, 而係叫口恥...喎...
因為要寫到白仇夠義氣!
唯有叫黑心老叟捱義氣講一次口恥!

戰神蚩尤冇咁易輸嘅! 龍貫天反而有鳳奪天果套乾坤x氣訣feeI, 左卸右卸!
The Flying Finn

引用:
原帖由 Mika 於 2009-8-21 00:02 發表
戰神蚩尤冇咁易輸嘅! 龍貫天反而有鳳奪天果套乾坤x氣訣feeI, 左卸右卸!
覺得黑龍會插上一腳
「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

希望下期,王小虎能被老天尊狠狠Dup一獲!

去到龍記大門,邊會隻揪,大把人加入戰圈!

4龍都有37層啦,蚩尤得35層?又隱藏實力?

引用:
原帖由 ruger 於 2009-8-22 21:11 發表
4龍都有37層啦,蚩尤得35層?又隱藏實力?
蚩尤0係風雷傳有37層
唉....初初講泰國3大神功又話三十二, 三層天已經好勁
而家又講到三十九層踢落金鐘罩十一關一d事都冇

引用:
原帖由 stanley099 於 2009-8-23 00:36 發表

蚩尤0係風雷傳有37層
唉....初初講泰國3大神功又話三十二, 三層天已經好勁
而家又講到三十九層踢落金鐘罩十一關一d事都冇
而家果d咩煞星...出黎就話勁過黑龍....即係個個都有十一關!  李中興,快D終極十陽新新著啦! 如果唔係守門口都要有九陽合一!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-8-21 00:20 發表

覺得黑龍會插上一腳
插落邊個度?   

引用:
原帖由 Mika 於 2009-8-20 16:53 發表
希望下期,王小虎能被老天尊狠狠Dup一獲!
一鑊唔夠!炳夠兩鑊~

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2009-8-25 12:00 發表

一鑊唔夠!炳夠兩鑊~
小虎應該唔夠老天尊打, 呢一鑊, 比人炳硬!   

黑龍會唔會已經是11關呢?
「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-8-26 10:56 發表

小虎應該唔夠老天尊打, 呢一鑊, 比人炳硬!   
我覺得老天尊都唔會好過,可能是小虎中兩招,老天尊捱番一腳咁,話哂是第九陽,斷唔會冇還腳之力.

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-8-25 11:54 發表

插落邊個度?   
幫蚩尤

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-8-27 07:20 發表

我覺得老天尊都唔會好過,可能是小虎中兩招,老天尊捱番一腳咁,話哂是第九陽,斷唔會冇還腳之力.
王小虎冇被老天尊狠狠Dup一獲! 仲中多幾野, 頂! 不過畫功好左好多! 讚

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-8-27 07:24 發表
幫蚩尤
不是喎, 黑龍出手是幫龍貫天喎!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-8-28 10:28 發表 不是喎, 黑龍出手是幫龍貫天喎!  
黑龍出手應該係幫街上行人, 令佢地唔使殃及池魚...

今期通天三仙 d 做型真係好普通,個款勁似 2 打 6,其中一個又係練咩雷霆魔功,真係無咩新意可言。

下期叫邪拳回歸,唔知會唔會係講風雷回歸龍虎門呢?
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2009-9-3 21:31 發表
今期通天三仙 d 做型真係好普通,個款勁似 2 打 6,其中一個又係練咩雷霆魔功,真係無咩新意可言。

小棍妖, 新 2 打 6個個十關以上, 王小虎九陽連個六騎士都秒殺唔到! 麻生落台...........點兜落去?

引用:
原帖由 a1771550 於 2009-8-30 13:01 發表

黑龍出手應該係幫街上行人, 令佢地唔使殃及池魚...
而且蚩尤襲埋警,黑龍非出手不可

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2009-9-3 21:31 發表

三仙是四龍部下,個款似2打6也算正常,冇理由勁過上司,雷震子可能是雷神師兄弟
風雷回來是不會再走,定友情客串呢?

睇嚟黑龍第十關都捱唔到蚩尤幾多拳

引用:
小棍妖, 新 2 打 6個個十關以上, 王小虎九陽連個六騎士都秒殺唔到! 麻生落台...........點兜落去?
呢個就係 3 皇功力升得太快o既後果, 邪派同樣地要 upgrade 返相對 level, 如果唔係就一面倒無得打, 無人會再追睇落去. 不過小棍妖呢 part 真係無乜說服力, 之前明明係好迂腐, 家下又會突然間勁過佢老豆 ? 仲有果件萬雷魔君, 之前介紹好似話最多都係 9 關多少少實力, 家下走黎單挑風雷, 肯定又唔止呢個級數. 因為風雷家下都勁左好多, 無 11 關 level 都應該對佢無咩影響.
引用:

三仙是四龍部下,個款似2打6也算正常,冇理由勁過上司,雷震子可能是雷神師兄弟
風雷回來是不會再走,定友情客串呢?
希望風雷快 d 回歸, 想快 d 睇 Big 4 聯手混戰通天教...
引用:
睇嚟黑龍第十關都捱唔到蚩尤幾多拳
要同豬油以硬拼硬, 相信起碼都要好似金羅漢 11 關 level 先至有嬴面

★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

小棍妖直頭離哂譜啦
黑龍上任之前先同佢打左一獲收拾佢
而家黑龍仲係教主
即係一年都無
小棍妖就已經變到咁勁,真係咁有天份就唔會廢左咁耐啦
一下上到10關左右功力?
勁過哂龍虎門所有正反角色啦
真係吹到啤一聲

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。