推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 北角龍濤推拿館大革命

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-6-26 12:08 發表

話晒佢都係我童年偶像, 一於下星期就去搵佢跳番隻芭蕾掌上舞, 多謝ching指點迷津!   
希望你跳得開心d, 祝好運!      

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-6-29 14:03 發表

希望你跳得開心d, 祝好運!      
我跳得開心時都要令到囡囡跳得爽先得架!

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-6-29 15:38 發表

我跳得開心時都要令到囡囡跳得爽先得架!
咁就要睇師兄你的九陰真功la!  Hehe!      

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-6-30 10:43 發表

咁就要睇師兄你的九陰真功la!  Hehe!      
小弟當然繼張無忌之後, 也練成九陽神功 ... 不過九陰真功還需要多d囡囡幫幫 ...

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-1 11:23 發表

小弟當然繼張無忌之後, 也練成九陽神功 ... 不過九陰真功還需要多d囡囡幫幫 ...   
係呀!  祗要有恆心, 鐵柱磨成針.  Haha!  

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-1 14:51 發表

係呀!  祗要有恆心, 鐵柱磨成針.  Haha!  
祗要有恆心, 鐵柱可紋身!

C-Hing :你們講的是哪家? 是在北角的龍x嗎?

引用:
原帖由 teihosing 於 2010-7-2 15:04 發表
C-Hing :你們講的是哪家? 是在北角的龍x嗎?
北角龍濤推拿館是也 ...

近期世界杯未有時間上去探班C9仔, 唔知老闆娘話改革搞成點呢?

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-5 12:10 發表
近期世界杯未有時間上去探班C9仔, 唔知老闆娘話改革搞成點呢?
唔知會唔會裝修沖涼房??    

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-6 15:47 發表

唔知會唔會裝修沖涼房??    
其實, 佢地只要花幾十萬, 可能換來幾百萬收入 ... 不如頂咗佢嚟做好過, 一於問問老闆娘!!

相關搜索目錄: 裝修

廣告

[url=]廣告[/url]

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 qq696969 於 2010-7-7 12:48 發表
廣告
ching, 甚麼廣告呀???

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-7 10:03 發表

其實, 佢地只要花幾十萬, 可能換來幾百萬收入 ... 不如頂鼳\蟆策n過, 一於問問老闆娘!!
你去頂la!     
開張, 你請我地呢d新手上去免費試場, 得嗎?  

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-7 13:33 發表

你去頂la!     
開張, 你請我地呢d新手上去免費試場, 得嗎?  
如果平平地頂嚟做當然冇問題啦 ... 一次半次, 宣傳都要啦!

哎吔師兄,你做乜唔扒下文先去呀,我以經講過好多次咪晚黑先去,晚黑去就如入朱羅紀公園,
要去就中午12時至5時左右先係partime家庭主婦背佳老公出嚟揾外快,我最近試過一個幾有
張天愛feel既偷跳師奶仔,下次扒下文先啦,登你唔抵!

引用:
原帖由 chowsingchichi 於 2010-7-8 06:10 發表
哎吔師兄,你做乜唔扒下文先去呀,我以經講過好多次咪晚黑先去,晚黑去就如入朱羅紀公園,
要去就中午12時至5時左右先係partime家庭主婦背佳老公出嚟揾外快,我最近試過一個幾有
張天愛feel既偷跳師奶 ...
In that case, I wish I could take half day leave and verify the housewife feel in one day.........

引用:
原帖由 4+4 於 2010-7-7 23:37 發表
今晚去了,得3件,其中一件冇咁差(記住係冇咁差,叫啊梅)的招呼我,入閘前我聽錯佢話238一part,事但。但全程正過正骨水,試過不停用手摸佢隻腳佢又冇反對又冇"叔",但就只響週邊按,點都冇古怪野,我問佢同我按前面, ...
遺憾!  

一般係$300幾, 手掂.   

引用:
原帖由 Adventure 於 2010-7-8 23:35 發表

In that case, I wish I could take half day leave and verify the housewife feel in one day.........
There should not be too many housewives stationing there every afternoon,
please kindly let me know prior to your visit, when you will take your half day
leave.      

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-9 01:53 發表

There should not be too many housewives stationing there every afternoon,
please kindly let me know prior to your visit, when you will take your half day
leave.      
It sounds like you don't trust chowsinchichi Hing......Have you verified it already??

引用:
原帖由 Adventure 於 2010-7-10 00:42 發表

It sounds like you don't trust chowsinchichi Hing......Have you verified it already??
Adventure Hing,  good morning!   

It sounds like you have misunderstood my meaning.  Haha!   

I have been to this massage parlour house before.  
There are only 3 massage rooms there, according to my memory.  
At daytime, there should have more BGs than in the evening.   
However, as compared with the regular sauna parlour house,
the numbers of BG is relatively less.  

In addition, there is only one 張天愛 there.   
If she would have served you, then she could not serve the other C-Hings
at the same time, right?     

That's what I mean.  Hehe!   

引用:
原帖由 chowsingchichi 於 2010-7-8 14:10 發表
張天愛feel既偷跳師奶 ...
你咁講即係飲下午茶還可以,晚飯就唔好啦! 仲有呀張天愛都四十有多架啦!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 longsomeone 於 2010-7-10 13:47 發表
你咁講即係飲下午茶還可以,晚飯就唔好啦! 仲有呀張天愛都四十有多架啦!
long兄,
畬竻琠Od 60後的新手呀!        你最近去鷖銕蛌惕r?    

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-10 14:32 發表

long兄,
畬竻琠Od 60後的新手呀!        你最近去鷖銕蛌惕r?    
C hing乃元老level仲話新手! 以前同老板,或同事多去大場(往事已已,因屬公費應酬).近年無收入,轉往北上消費多! 在港試過銅鑼灣及佐敦小型正骨around$300/90min. incl. tips!
看完伯虎兄report,倒想一試"無憂谷"呢! Any recommend for me!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。