推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 北角龍濤推拿館大革命

引用:
原帖由 longsomeone 於 2010-7-11 16:25 發表
C hing乃元老level仲話新手! 以前同老板,或同事多去大場(往事已已,因屬公費應酬).近年無收入,轉往北上消費多! 在港試過銅鑼灣及佐敦小型正骨around$300/90min. incl. tips!
看完伯虎兄report,倒想一試"無憂谷 ...
ching, 無憂谷尚未能夠證實有冇VAS, 但確係見到有後生BG, 有冇下文還看ching功力啦!

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-10 14:32 發表

long兄,
畬竻琠Od 60後的新手呀!        你最近去鷖銕蛌惕r?    
如果有個似張姑娘, 點都好過揾五姑娘!  人一世, 物一世, 話晒都係星級BG吖, 未摷吓都對唔住細佬!

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-12 08:58 發表

ching, 無憂谷尚未能夠證實有冇VAS, 但確係見到有後生BG, 有冇下文還看ching功力啦!   
其實光顧香港的小型骨場最重要是硬件乾淨企理,BG按得舒服為先!VAS咪當bonus law!

uuuuuuuuuuuhhhh

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

引用:
原帖由 longsomeone 於 2010-7-12 17:30 發表
其實光顧香港的小型骨場最重要是硬件乾淨企理,BG按得舒服為先!VAS咪當bonus law!
咁就要睇吓當時ching個心諗緊乜啦 ...

引用:
原帖由 longsomeone 於 2010-7-11 16:25 發表
C hing乃元老level仲話新手! 以前同老板,或同事多去大場(往事已已,因屬公費應酬).近年無收入,轉往北上消費多! 在港試過銅鑼灣及佐敦小型正骨around$300/90min. incl. tips!
看完伯虎兄report,倒想一試"無憂谷 ...
long大佬,

我的 "元老" 係吹水吹返黎的, 冇咩料到, 仲係細路仔一名.  

北上消費有時會平/靚/正!   
上兩個骨場 (如果閒日用coupon dup中式120分鐘 - $68+$30tips=$98),
+ 出外食足3餐, 由上午10點至傍晚8點, 都係駛幾佰人仔.     

佐敦區的小型骨場消費唔高, 有邪有正, 各式其式, 任君選擇.    

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-12 08:58 發表

去唔去 XX谷, 真係好睇 chings 的要求, 玩法和 budget.     

引用:
原帖由 longsomeone 於 2010-7-12 17:30 發表
有時 VAS 要另外加d錢, 係咪?      

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-13 11:46 發表

去唔去 XX谷, 真係好睇 chings 的要求, 玩法和 budget.     
對 ... 如果當冇VAS而去, 心情都會輕鬆D!

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-13 13:15 發表

對 ... 如果當冇VAS而去, 心情都會輕鬆D!
Agreed.   
如果要大機會有VAS, 不如去佐敦, 油麻地區 d 場,
$300幾攪掂.        

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-13 13:48 發表

Agreed.   
如果要大機會有VAS, 不如去佐敦, 油麻地區 d 場,
$300幾攪掂.        
佐敦, 油麻地區, $300幾攪唔攪得掂呀?

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-13 16:02 發表

佐敦, 油麻地區, $300幾攪唔攪得掂呀?   
咁果區咩野價錢呀?      

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-13 16:15 發表

咁果區咩野價錢呀?      
我都唔清楚, 因為我冇試過係佐敦,油麻地出鞘 ...

地址

近日有幾位chingPM小弟問地址, 以下是小小指引.

北角英皇道379-381号福英大厦1楼C,D座

**  記住part time c9只於中午時段出現 ...

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-17 09:35 發表
近日有幾位chingPM小弟問地址, 以下是小小指引.

北角英皇道379-381首眴^大1楼C,D座

**  記住part time c9只於中午時段出現 ...
咁係咪早上11:45去到最好?     

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-17 09:46 發表

咁係咪早上11:45去到最好?     
ching唔好玩人啦, 咁早上去幫手洗毛巾,洗廁所咩 ...

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-19 11:44 發表

ching唔好玩人啦, 咁早上去幫手洗毛巾,洗廁所咩 ...
我認真的!  
新手怕上得去遲, d靚人妻俾人 mark 晒呀!    

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-20 14:37 發表

我認真的!  
新手怕上得去遲, d靚人妻俾人 mark 晒呀!    
咁又有道理 ... 攪到我又心癢癢添!

我上次 3:00 上左去,一個大波 3x c9 幫我。$380 機餐

引用:
原帖由 ispk 於 2010-7-24 00:38 發表
我上次 3:00 上左去,一個大波 3x c9 幫我。$380 機餐
ching,有冇玩埋波推呀?

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-24 11:44 發表

苦兄, 波推咩價錢呢?     

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-24 13:32 發表

苦兄, 波推咩價錢呢?       
以前%%做波推天下無敵, 而價錢都係一樣!

引用:
原帖由 ispk 於 2010-7-24 00:38 發表
師兄們,証明我冇吹水老點大家啦,
下晝去真係有偷跳三十幾人妻侍候,
呢位師兄還我清白了!

引用:
原帖由 chowsingchichi 於 2010-7-24 15:16 發表

師兄們,証明我冇吹水老點大家啦,
下晝去真係有偷跳三十幾人妻侍候鮁,
呢位師兄還我清白了!
我未去之前都做足功課,但我都係頂唔順 d 硬件
涼都唔想沖
仲有好多包膠都寫 $360 (Massage + HJ) ,我係推門咩都價都無問就入房既,我好大機會被人水多左 $20
我問過我個 bg,佢無話做 Part-time ,所以我唔敢講係咪 ching 講個個

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-24 11:44 發表

無,第一次去,無玩到咁激

但渣波、玩lin、指插都.............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。