推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

91 1234
發新話題

點可以令男朋友high?

各位好,我同我男朋友一個星期大概會做一次,
上次講起,
佢同我講做果時,佢唔high~
我問佢男仔點先叫high,佢又答唔到我,
我想問問各位,
響男仔角度,點為之high?
同埋有咩野方法可以令男朋友做果時high呢?
多謝!

Quote:
UID 154341
性別  男
各位好,我同我男朋友一個星期大概會做一次,

你都好得人驚喎!

我係女仔呀!

我又係同我女朋友一個星期做一次,
佢同我講做果時唔high~
大家交流吓双方感受,好唔好呢?

引用:
原帖由 chanpowing 於 2006-8-24 08:35 AM 發表
我又係同我女朋友一個星期做一次,
佢同我講做果時唔high~
大家交流吓双方感受,好唔好呢?
好呀!

有時我都唔知點先令男仔high,
佢鐘意我幫佢用口,
我以為咁佢就會high,不過原來唔係...
都幾沮喪,
如果唔係果日講起,我仲係唔知tim...

至於我女仔high唔high,我自己就一時時啦~
我覺得未必一定係男仔問題,有時我太支力,我都唔high,
不過男朋友成日問我high唔high我都唔識答佢,
佢幫我用口,其實我真係冇咩野特別0既感覺,不過佢好似以為咁就會令我好high..

我認為佢有 D 野想你做,但又唔好意思開口...

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2006-8-24 05:37 PM 發表
我認為佢有 D 野想你做,但又唔好意思開口...
下?咁如果係咁,我仲可以點呢?

re: chanpowing
我收到你0既短消息喇~
咩男仔會鐘意個女朋友啜佢linlin架咩?
我都有試過不過好似冇咩野用wo...

佢講過佢鐘意我幫佢用口,我宜家差唔多響做之前都有幫佢用手,
不過佢都係覺得唔high...
whywhywhy??

唔知女朋友做主動,會唔會令男仔high d0既呢????

其實男和女會不會high最重要的因素不在花巧....而是在對方有沒有讓你覺得舒服和被愛的感覺. 如果感覺到被愛的感覺的話那不管對方用什麼招你都會high. 花招只是用來增加刺激感而已.

所以你要先搞清楚到底你男朋友是要high還是要刺激感. 如果要刺激感的話那就要在花招上花點功夫...要了解他喜歡怎樣和做什麼才會讓他有刺激感. 要high/orgasm的話就只得一個字...那就是 [愛] 囉.

maybe do more warm up before start

引用:
原帖由 Jenny 於 2006-8-24 07:42 PM 發表
其實男和女會不會high最重要的因素不在花巧....而是在對方有沒有讓你覺得舒服和被愛的感覺. 如果感覺到被愛的感覺的話那不管對方用什麼招你都會high. 花招只是用來增加刺激感而已.

所以你要先搞清楚到底你男朋 ...
 我都有問佢,佢所指high0既意思係咩野,不過佢又答我唔到~
佢成日都話見到我就想同我做,佢果日唔同我講,
我都唔知原來佢一直以黎都係唔high...
所以我都唔知呀!

我真係好難high.自離婚後兩年都無做過,4年前識咗我現在的老婆後在性方面都唔係好掂,佢有時用好多道具,

連雪羔都玩過,現在硬好多了,有時都好high.

無論男女都有一個制,睇你有無心去揾,咁你在做愛時high唔high呢.

引用:
原帖由 cass 於 2006-8-25 09:04 AM 發表
maybe do more warm up before start
我都有諗過呢一個問題,多數都係佢話想做先,之後會係佢幫我warm up~
有時佢會叫我響start之前幫佢用口,
我都有咁做...
so我都曾經諗過係唔係因為次次都係佢做主動所以佢覺得唔high?

引用:
原帖由 hkgyyz 於 2006-8-25 11:52 AM 發表
我真係好難high.自離婚後兩年都無做過,4年前識咗我現在的老婆後在性方面都唔係好掂,佢有時用好多道具,

連雪羔都玩過,現在硬好多了,有時都好high.

無論男女都有一個制,睇你有無心去揾,咁你在做 ...
咁你宜家個老婆都對你幾好吖~
咁我可唔可以問下你,你話你宜家有時都好high,咁即係點呢?
如果你問我自己,high唔high就係一時時,
做第一次果時,多數都唔係她high,
可能因為做左唔係好耐佢就出...
有時響佢屋企,過左半日做第二次,
可能佢可以keep得耐d,所以我0既感覺就會好d啦....

男人high就係可以好硬好硬,在插入後可意好有怏感,我試過忘形到射咗都唔知,還可硬多5分鐘.因好high做完好似D女咁好想尿尿.

引用:
原帖由 hkgyyz 於 2006-8-25 12:09 PM 發表
男人high就係可以好硬好硬,在插入後可意好有怏感,我試過忘形到射咗都唔知,還可硬多5分鐘.因好high做完好似D女咁好想尿尿.
哦∼原來係咁,咁係唔係你0既partner做左d咩野令到你有呢個感覺?

引用:
原帖由 bbling 於 2006-8-25 01:15 PM 發表

哦∼原來係咁,咁係唔係你0既partner做左d咩野令到你有呢個感覺?
一定有.佢揾到我的性感位

買d新的underware試試, 新的視覺效果會唔會好d......

又或者

試下新的地方have sex, 如洗手間......

希望幫到你啦 !!

我同男朋友做之前
會沖涼
沖完涼佢會比件大件tee我著
跟住唔著褲
坐係sofa
慢慢佢就錫我 跟住就抱我入房
我開始就死都唔比佢掂我
攬實佢 等佢好似bb咁
佢慢慢就會唔聽話問我做唔做
我死都話唔做
我把口話唔做 佢就開始做野
我覺得咁樣幾work
sweet sweet地先開始

我同男朋友做之前
會沖涼
跟住唔著褲
坐係sofa
我開始就死都唔比佢掂我
攬實佢 等佢好似bb咁
我死都話唔做
我把口話唔做 佢就開始做野
我覺得咁樣幾work
sweet sweet地先開始

引用:
原帖由 hkgyyz 於 2006-8-25 02:56 PM 發表

一定有.佢揾到我的性感位
性感位即係點呢?呢個唔你太明..

引用:
原帖由 siuhenry 於 2006-8-25 03:36 PM 發表
買d新的underware試試, 新的視覺效果會唔會好d......

又或者

試下新的地方have sex, 如洗手間......

希望幫到你啦 !!

我地試過響大學0既洗手間,不過只係用口,唔係做...

至於新0既UNDERWEAR,我都有諗過呀,不過多數都係響佢屋企,

出面都有佢屋企人,咁如果入房換左就做,好似就好怪咁

引用:
原帖由 babeying 於 2006-8-25 03:47 PM 發表
我同男朋友做之前
會沖涼
跟住唔著褲
坐係sofa
我開始就死都唔比佢掂我
攬實佢 等佢好似bb咁
我死都話唔做
我把口 ...
多謝你呀,好開心有個女仔可以發表佢0既意見,
聽係咁講,你同你男朋友真係幾sweet~好羨慕你呢
其實我同我男朋友已經拍左拖成5年,
初時都拍得好好~後尾呢2年就成日都為左d小事嘈交..
早幾個月,男朋友話我知有個女仔追佢,都俾我發現佢偷偷地同個女仔出去,
仲同我講分手,最後佢冇同個女仔一齊,同佢講清楚,我就同返佢一齊,
宜家我同佢關係其實都好似有d野咁,所以我希望我每一方面都可以做得好d

91 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。