推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

點可以令男朋友high?

交流一下

引用:
原帖由 usnameless 於 2006-8-29 02:12 發表
After seeing all these posts, I feel like giving my 2 cents and hope you can find it useful...( Sorry I don't really have time to type all these in Chinese...)

First of all, let focus on our  ...
TOTALLY AGREE!
如果係都要係呢份愛加上一個期限,我希望係 ~~~ 一萬年.

引用:
原帖由 usnameless 於 2006-8-29 02:12 AM 發表
After seeing all these posts, I feel like giving my 2 cents and hope you can find it useful...( Sorry I don't really have time to type all these in Chinese...)

First of all, let focus on our  ...
thank you so much for your suggestion. your advise is very useful....i will improve the relationship wif my bf...
really thanks so much`

引用:
原帖由 bbling 於 8/30/2006 02:52 AM 發表

thank you so much for your suggestion. your advise is very useful....i will improve the relationship wif my bf...
really thanks so much`
唔洗客氣!!!!  希望D廢話可以幫到你!!!
唔好話離開髐G十年, 即使到死o個日我都會係香港人!!!

其實佢都係high架啦.........如果唔係點出嘢!!
我諗佢講既唔high會唔會係心靈上!!
妳地其實會唔會係有問題呢??

引用:
原帖由 hagikit123 於 8/30/2006 12:42 PM 發表
其實佢都係high架啦.........如果唔係點出嘢!!
我諗佢講既唔high會唔會係心靈上!!
妳地其實會唔會係有問題呢??
"其實佢都係high架啦.........如果唔係點出嘢!!"

咁又唔一定high架啵, 各下有冇聽過"交功課".
你幾時試過做功課做到好鬼興奮架...

相關搜索目錄: 功課
唔好話離開髐G十年, 即使到死o個日我都會係香港人!!!

引用:
原帖由 bbling 於 2006-8-24 03:47 PM 發表
各位好,我同我男朋友一個星期大概會做一次,
上次講起,
佢同我講做果時,佢唔high~
我問佢男仔點先叫high,佢又答唔到我,
我想問問各位,
響男仔角度,點為之high?
同埋有咩野方法可以令男朋友做果時high呢?
多謝!
點解小妹無呢的問題既?

小妹的男朋友, 見到小妹就已經好想做.  都唔知點解, 有時行行下街都硬晒, 最近係竹灣海灘行行下好鬼浪漫之際, 佢重無la la夾硬要我同佢打飛機.
小妹初來此論壇, 請多多指教, 多多包涵

試下自拍再一路睇一路再做。

make more suprises

做多d前戲

Lick his nipple while fucking him. My girl friend always do this to me and make me come

引用:
原帖由 bigdogdog99 於 2006-8-31 17:17 發表
試下自拍再一路睇一路再做。
版權所有,不得抄襲。(講笑)

妏D。。淫D。。會唔會好D?
好似D AV女優咁。。

我钟意女仔用口

…………

試下新野law, 一星期一次...做咩都悶啦

你地拍左甘耐
又成日做緊係會悶啦
可以試下同其他人做囉
不過我好認同冇愛,做真係冇咩feel
問如何明瞭女人的心意不需高學問 若她皺眉頭先擁緊再鮮花公開送贈 就算麻煩還有她的好處才仍然動心 只要肯 總相襯 女人 你若愛她總會值得忍

你叫大聲d囉!!!!最好著d性感內衣幫助下!!!
同埋幫佢含下果度囉!!!!

我想有了表情、声音、动作就能使男人HIGH

u both must have the good feeling~~~
try some romantic feel sin la~~~

爱重于性,还是性重于爱。。如果他爱你,有你在就high拉

Use your brain la

引用:
原帖由 bbling 於 2006-8-24 07:47 AM 發表
各位好,我同我男朋友一個星期大概會做一次,
上次講起,
佢同我講做果時,佢唔high~
我問佢男仔點先叫high,佢又答唔到我,
我想問問各位,
響男仔角度,點為之high?
同埋有咩野方法可以令男朋友做果時high呢?
多謝!
著絲襪la

wear T. back or G string.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。