推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

52 123
發新話題

7月Meeting 改為7月24日

7月Meeting 改為7月24日

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-7-5 15:09 發表
joejoeyip 動 議 7月17日 去 流 浮 山 食 飯
白蘭氏 和 議
請 各 位 朋 友 投 票 及 報 名
如 果 冇 咩 問 題 我 就 三 讀 通 過
因天雨關係
飯局要推遲一個星期

改為7月24日流浮山吹水飯局

i should be ok, when can this be confirmed???

in love with the nature...

你地會幾點食?
個日要返工...放工黎到都至少9點3...
True power always take my breath away, just like true beauty~~!!

Please confirm 2 days in advance as I need to arrange.

引用:
原帖由 白蘭氏 於 2010-7-7 08:49 發表
Please confirm 2 days in advance as I need to arrange.
縮短到兩日
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

拍 左 板 7 月 17 日 星 期 六 晚 上 7 點
應 該 有 部 份 朋 友 尋 日 以 經 收 到 我 SMS

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-7-8 13:28 發表
拍 左 板 7 月 17 日 星 期 六 晚 上 7 點
應 該 有 部 份 朋 友 尋 日 以 經 收 到 我 SMS
你地食完有冇下場?
7點食飯就黎唔到la..
True power always take my breath away, just like true beauty~~!!

之 後 未 知 呀 可 能 爆 白 兄 個 倉 又 可 能 落 沙 田 坐 下
到 時 打 俾 我 呀

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-7-9 13:53 發表
之 後 未 知 呀 可 能 爆 白 兄 個 倉 又 可 能 落 沙 田 坐 下
到 時 打 俾 我 呀
爆倉好有性趣, 尤其係爆人地個倉~

我己報名......到時要帶D咩酒???????

海鮮既野我至 like
可惜.......17號晚老婆返 night,我要留守大本營
    百變BB淑女  

How many people will join? I need to arrange the seafood.

家 下 有  6 個 人 confirm 左

報 左 名 既 有
1. 小 哈
2. 百鬼夜行
3. Jeff9394
4. joejoeyip
5. 白蘭氏  
6. cat.pig

未 知 既 有
1. allure
2. 黑 五 類
3. EF9
4. NB8RS 我個位老友

We will set a deadline on this Thu. Is 小 哈 driving ?

相關搜索目錄: Driving

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-7-12 14:30 發表
NB8RS 我個位老友
係咪Jason?

i'm ok gar, please count me in!!!

引用:
原帖由 白蘭氏 於 2010-7-12 19:42 發表
We will set a deadline on this Thu. Is 小 哈 driving ?
我楂無問題﹐有三個位

相關搜索目錄: Driving

引用:
原帖由 小哈 於 2010-7-13 16:11 發表

我楂無問題﹐有三個位
唔知個風係咪會打得成 ?
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

引用:
原帖由 jkjkelvin 於 2010-7-13 01:00 發表
係咪Jason?
係 呀 不 過 睇 佢 應 該 唔 去 架 啦
不 過 星 期 六 如 果 落 雨 重 去 唔 去??
天 氣 預 報 話 果 日 橫 風 橫 雨 喎

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-7-14 08:50 發表

係 呀 不 過 睇 佢 應 該 唔 去 架 啦
不 過 星 期 六 如 果 落 雨 重 去 唔 去??
天 氣 預 報 話 果 日 橫 風 橫 雨 喎
We have to make a dscision today.

因天雨關係
飯局要推遲一個星期

p.s. 如果打八號有冇人有引楂架車入東涌?? 我未行過青馬下層條路!!

p.s.s. 7月17 冇野攪既朋友都可以搵我 我果晚約左百鬼係沙田區吹水

慶祝100000大壽
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-7-15 14:45 發表
因天雨關係
飯局要推遲一個星期 h:" /> h:" />

p.s. 如果打八號有冇人有引楂架車入東涌?? 我未行過青馬下層條路!!
p.s.s. 7月17 冇野攪既朋友都可以搵 ...
沙田既可以搵埋我, 我好想睇下D babies!!!  一個都仲未見過.... >.<

引用:
原帖由 allure 於 2010-7-15 23:01 發表

沙田既可以搵埋我, 我好想睇下D babies!!!  一個都仲未見過.... >.
我都係見得果 3個 babies ,仲有 11個未見
+2個未出黎

夠 數 可 以 攪 返 兩 隊 波

52 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。