推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

7月Meeting 改為7月24日

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-7-15 16:16 發表
慶祝100000大壽
True power always take my breath away, just like true beauty~~!!

沙田我都ok喎~
True power always take my breath away, just like true beauty~~!!

我 想 問 改 左 7 月24 有 邊 個 得 邊 個 唔 得 ??

特別題一題今次風雨不改 邊個放飛機爆邊個大wok

今 日 confirm 左 OK 既 有
1. Jeff9394
2. joejoeyip
3. 白蘭氏  
4. allure
5. Japan

CAN'T
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

1. Jeff9394
3. 白蘭氏  
4. allure
5. Japan
6. 小哈

引用:
原帖由 小哈 於 2010-7-19 16:53 發表
1. Jeff9394
3. 白蘭氏  
4. allure
5. Japan
6. 小哈
返工...黎唔到la...

Please finalize headcount tomorrow.

1. Jeff9394
3. 白蘭氏  
4. allure
5. Japan
6. 小哈
7. Cat.Pig

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-7-21 12:51 發表
1. Jeff9394 ..........
加 多 兩 個
1. Jeff9394
3. 白蘭氏  
4. allure
5. Japan
6. 小哈
7. Cat.Pig
9, 醫9 x 2

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-7-22 15:26 發表

加 多 兩 個
1. Jeff9394
3. 白蘭氏  
4. allure
5. Japan
6. 小哈
7. Cat.Pig
9, 醫9 x 2
星期六幾點? 係邊度等? 有無人順路過黎兜埋我????

in love with the nature...

回復 36# 的帖子

加 多 1 個
1. Jeff9394
3. 白蘭氏  
4. allure
5. Japan
6. 小哈
7. Cat.Pig
9, 醫9 x 2
10, Rickie
    百變BB淑女  

食飯就黎唔到la, 但你地係咪食完會去整爆人地個倉?
如果係就睇幾點收工黎唔黎到~

雞冠好坐!
海鮮底食!
個倉堅大!
靚車夠多!
兩個字講晒........"掂ar"
    百變BB淑女  

下轉黎返個開蓬黨團,
又係時候拎架車去殺菌.
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

太監騎馬!

你 班 友 都 利 害 啦
講 明 星 期 四 要 confirm
最 後 一 刻 攪 出 14 人 出 來

不 如 舊 曆 八 月 十 六 (9月23) 果 日 入 東 涌 富 豪 酒 店 食 Buffet 加 MD 呀 我 地 有 人 有 半 價 card

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-7-27 15:56 發表
最 後 一 刻 攪 出 14 人 出 來 h:" />
你地幾時會再去爆倉..?
我上次黎唔到呀

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-7-27 16:13 發表
不 如 舊 曆 八 月 十 六 (9月23) 果 日 入 東 涌 富 豪 酒 店 食 Buffet 加 MD 呀 我 地 有 人 有 半 價 card
好~~
唔使返工有假一定黎!!

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-7-27 15:56 發表
最 後 一 刻 攪 出 14 人 出 來 h:" />
既然海鮮團反應禁熱烈,真係要 keep 住攪
又可以定期入去睇下小白D玩具

相關搜索目錄: 玩具
    百變BB淑女  

Jeff, Joe,
果日有 3 支紅酒,其中 1 支飲到有朱古力味,我又唔記得係冰支,只記得唔係 03 果支,請告知另外果兩支係乜野,想再返閹試下   Thanks.

相關搜索目錄: 紅酒
    百變BB淑女  

引用:
原帖由 Japan 於 2010-7-30 11:20 發表
Jeff, Joe,
果日有 3 支紅酒,其中 1 支飲到有朱古力味,我又唔記得係冰支,只記得唔係 03 果支,請告知另外果兩支係乜野,想再返閹試下   Thanks.
果 兩 支 好 野 係 阿 Joe 哥 提 供 搵 次 大 圍 真 係 要 請 佢 食 返 餐 次 次 都 係 咁 飲 佢 D 酒
你 飲 第 一 支 係 06 Wolf Blass President Selection Shiraz 3 支 最 重 味 一 定 係 呢 支, Shiraz 係 我 既 至 愛 我 重 收 起 左 幾 支 96 同 98 既 係 酒 櫃 入 邊
另 外 支 係 Montes classic series Cabernet Sauvignon 2008 出 邊 D 人 叫 佢 做 小 天 使 平 價 酒 之 中 佢 算 數 一 數 二 呢 支 算 係 Joe 哥 既 常 飲 酒 之 一
03 果 支 係 我 朋 友 送 既 係 佢 公 司 既 酒........老 實 真 係 垃 圾 一 支

有 機 搵 個 唔 洗 楂 車 既 地 方 食 一 人 帶 一 支 出 來 飲 過 啦
再 唔 係 share 酒 錢 我 同 阿 Joe 搵 D 好 野 預 酒 錢 200 一 個 人 約 3~4 個 人 share 兩 支 又 得
咁 就 可 以 整 D VIU, Penfolds, RoseMount, Montes 同 Wolf Blass D 中 價 酒 大 家 試
其 實 八 月 我 都 想 攪 不 過 未 諗 到 市 區 有 邊 間 唔 洗 收 開 酒 錢 同 野 又 好 食 同 唔 太 貴
有 好 提 議 請 各 位 朋 友 提 出

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 jkjkelvin 於 2010-7-29 23:26 發表

好~~
唔使返工有假一定黎!!
你 平 時 放 星 期 幾?? 你 要 返 到 幾 點 可 以 大 家 就 下

咁岩上次星期六要返,之後都應該唔使

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。