推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

尖沙咀 凝樂澗

回復 575# 的帖子

我見過心蕾1/2眼,都幾OK
但無時間,加上真係對呢到一般

上兩次去都係dup 60分鐘要走人
第一次收我$298
第二次我咗30mins (after shower), 我出声先收我$198

引用:
原帖由 super123123 於 2011-4-6 15:44 發表

第一次收我$298
第二次我30mins (after shower), 我出\先收我$198
可能入房前講明好D.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-6 15:51 發表
可能入房前講明好D.
入房前同婷婷講清楚就得喇,佢都未試過收多我

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-6 12:40 發表

心蕾從前有r 代支,
近來有人說她改了.
如果有人重提不快事
我們應理解,
我們還是不要說ching 別有用心,為免刺激
師兄曾經過谷住氣我是理解的.
不過如她最近有改了,
就給她機會吧.
相信心蕾也受了點壓力 ...
絕對同意貓兄既講法!!
大家都比下機會呢個靚女心蕾啦!

引用:
原帖由 super123123 於 2011-4-6 15:44 發表

第一次收我$298
第二次我咗30mins (after shower), 我出声先收我$198
唔知ching覺得呢度咩野一般呢?
講真呢度個裝修同環境係一般左小小, 不過BGs既質數就真係唔係其他同類可以比美!

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 yanyin_2323 於 2011-4-6 18:18 發表

唔知ching覺得呢度咩野一般呢?
講真呢度個裝修同環境係一般左小小, 不過BGs既質數就真係唔係其他同類可以比美!
呢位新手大哥, 客人略有意見講事實就咁緊張, 又指人別有用心, 既然讚到BG質數咁高, 唔知閣下可唔可以天地良心申報一下利益?

相關搜索目錄: 裝修

婷婷好需要真正的忠實客給她忠實意見,
大家不妨多點提出讓她考慮,
我則很少去ylk.

引用:
原帖由 yrrah1 於 2011-4-6 22:23 發表

呢位新手大哥, 客人略有意見講事實就咁緊張, 又指人別有用心, 既然讚到BG質數咁高, 唔知閣下可唔可以天地良心申報一下利益?
好了, 大家不要互挑對方敏感神經了.

以現在這處的客量,婷婷忙中有錯真的唔出奇,我自己就會先講明做幾耐,和比錢時比實數,就可免了以上麻煩,小小意見,唔好見怪。
每人各有所好,有人要環境,有人要服務,有人要BG質素(年紀、樣貌、身材),有人三種都要,我來這裡多了都是因為現在BG質素,平均係高,有個別仲高到樓上spa少見(開張到現在絕大部份都試過),以尖沙咀區其他場作比較。

值得一試!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-6 23:27 發表
婷婷好需要真正的忠實客給她忠實意見,
大家不妨多點提出讓她考慮,
我則很少去ylk.
少去都俾我撞到,我都好好彩.

話時話,除了KK你仲試咗那個技師?

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-7 08:45 發表

少去都俾我撞到,我都好好彩.

話時話,除了KK你仲試魖滬荍獀v?
你問婷囉.

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-6 17:02 發表

入房前同婷婷講清楚就得喇,佢都未試過收多我
I have one concern, why only dup 30 mins(after shower) ? Their policy is 90 mins for $298, they other menu for shorter time massage??

引用:
原帖由 yrrah1 於 2011-4-6 22:23 發表

我同大家都一樣, 係呢度既客人而已, 一個星期上去一至兩次....
呢度BG既質數(我講既係外表同年齡)其實都唔需要我多講, 大家有目共睹.

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-7 10:32 發表

I have one concern, why only dup 30 mins(after shower) ? Their policy is 90 mins for $298, they other menu for shorter time massage??
They also have $200 for 60 mins

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-7 11:20 發表

They also have $200 for 60 mins
cc... thx aero-ching. AS adv doesn't mention this quotation.
but 60 mins too short la.

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-7 12:43 發表

cc... thx aero-ching. AS adv doesn't mention this quotation.
60min係就係少左d, 不過對一d時間緊迫既ching係一個好好既package.

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-7 12:43 發表

Sometimes 60 mins is good for 偷跳

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-7 13:58 發表

Sometimes 60 mins is good for 偷跳
u r right
I like go YLK on sunday, very free. Less customers, BG also not so hurry. so relax!

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-7 14:11 發表

u r right
I like go YLK on sunday, very free. Less customers, BG also not so hurry. so relax!
But KaKa and CiCi may not go to work on Sunday
I usually go on Sat

回復 594# 的帖子

ching so lucky to able to relax on sunday...so envy

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-7 14:16 發表

But KaKa and CiCi may not go to work on Sunday
I usually go on Sat
most of the bgs are not going to work on sunday

actually, saturday early afternoon.2-3:00 also free. Last time, I only saw 2 customers only. BG are playing.
OOPS ! hv c-hing see BG smoke in there ?

[quote]原帖由 zerr 於 2011-4-7 18:55 發表

OOPS ! hv c-hing see BG smoke in there ? [/quote

好幾個都縮入那處食喇.

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-7 10:55 發表
actually, saturday early afternoon.2-3:00 also free. Last time, I only saw 2 customers only. BG are playing.
OOPS ! hv c-hing see BG smoke in there ?
Well a lot of BG's who was born in late eighty's are smokers because they thought smoking is a stylish behavior...... although I may not agree.........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。