推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-6 01:04 發表

要一定冇事
我現在是慢吞吞的新~

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-6 01:07 發表 我現在是慢吞吞的新~
慢D好,安全D呀

賓屎即係賓屎~

各位早晨

早晨...各位...!!!

早呀

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-6 11:36 發表
早呀
你個名好長.......

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-6 00:47 發表
點探呀.....?
我驚又炒..........其實自從上次炒完之後.....
我真係內心有點兒怕怕......次次都係大大獲......
最抵死係.....我從來未小炒過 , 次次都大炒到滔車........
你 地 都 未 見 過 我 地 個 滔 車 王
佢 次 次 都 見 報

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-6 01:06 發表
RE050A 好檸貴的......我而家果四條係上手換.....加埋都過雞..........
你 地 如 果 唔 洗 出 去 大 皮
耐 唔 耐 快 下 濕 地 都 丙 幾 腳 既
用 返 Z1* AD08 PS2 好 過 啦
R o太 好 就 好 地 地 有 咩 事 差 唔 多 叫 冇 得 救

午安

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-6 12:51 發表

你 地 如 果 唔 洗 出 去 大 皮
耐 唔 耐 快 下 濕 地 都 丙 幾 腳 既
用 返 Z1* AD08 PS2 好 過 啦
R o太 好 就 好 地 地 有 咩 事 差 唔 多 叫 冇 得 救
RE050A 係街胎黎架, 師兄你應該睇錯左A050

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-6 13:07 發表

RE050A 係街胎黎架, 師兄你應該睇錯左A050h:" />
係 喎 睇 錯 左 tim
你 地 唔 試 下 用 AD08 同 Z1??
我 18 吋 set Z1 都 唔 洗 7千

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-6 12:28 發表

你個名好長.......
多事.................

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-6 01:26 發表
D電子野勁到丫......

http://www.youtube.com/watch?v=NSTMDILuziE
咁都要佢有咁o既膽...........

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-6 13:47 發表
多事.................
咁唔中意聽事實嫁你......

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-6 01:48 發表
新, 吉, 一定要睇
http://www.youtube.com/watch?v=NSwG8T7yDwA&feature=player_embedded#
好正呀!!!
好多年前喇

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-6 14:01 發表

咁唔中意聽事實嫁你......
睇o下對邊個啦

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-6 14:06 發表
睇o下對邊個啦
算啦...你都係針對我嫁啦.......

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-6 14:07 發表

算啦...你都係針對我嫁啦.......
至叻係你

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-6 14:14 發表
至叻係你

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-6 13:12 發表

係 喎 睇 錯 左 tim
你 地 唔 試 下 用 AD08 同 Z1??
我 18 吋 set Z1 都 唔 洗 7千
可惜佢係19寸

~~~~~上黎報到先~~~~

19 咁 大 既 Rim 呢 D 就 要 搵 哈 爺 佢 地 lo

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。