推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-6 00:36 發表

幫幫手...開始有人比說話我聽了...
又關你事???幫人都比人話???

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-6 00:35 發表

系無影響,只是覺得奇怪,點解會系台灣的,連打開網頁首頁都系台灣版的apple網
唔緊要啦, 用住先, 上到網就ok了~

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-6 00:32 發表

要戴帽食
唔洗既....

咁食都得~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-6 00:37 發表

換左佢會好d吧?
唔啦.....我平日又要返工用.....條tire仲好深事業線.....

加上一換就四條.....RE11加埋過萬......

咪啦........粗粗地頂住先~

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-6 00:38 發表
又關你事???幫人都比人話???
因為始終係人地地方, 車房同安仔唔係好熟架咋
佢放左個幾月了, 冇收佢錢, 上星期已經拆晒要拆o既野但到而家仲未勾走
咁我夾係中間咪有說話聽law

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-6 00:39 發表

唔啦.....我平日又要返工用.....條tire仲好深事業線.....

加上一換就四條.....RE11加埋過萬......

咪啦........粗粗地頂住先~
咁要係安全情況下慢慢探索下佢o既底線了

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-6 00:39 發表

因為始終係人地地方, 車房同安仔唔係好熟架咋
佢放左個幾月了, 冇收佢錢, 上星期已經拆晒要拆o既野但到而家仲未勾走
咁我夾係中間咪有說話聽law
當買個教訓喇.........

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-6 00:42 發表

舊左好差............

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-6 00:38 發表 唔緊要啦, 用住先, 上到網就ok了~
我宜家無殺毒軟件,甘上網怕5怕架??

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-6 00:42 發表

點探呀.....?

我驚又炒..........其實自從上次炒完之後.....

我真係內心有點兒怕怕......次次都係大大獲......

最抵死係.....我從來未小炒過 , 次次都大炒到滔車........

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-6 00:44 發表
當買個教訓喇.........
我暈了

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-6 00:46 發表
舊左好差............
暫時都仲OK......唔滑.....

但我又唔知佢咬唔咬喎......

因為唔敢試~

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-6 00:46 發表

mac機好少中毒的~ 放心吧~

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-6 00:46 發表

裝防毒之前唔好亂咁down野/上不明網站啦唯有

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-6 00:47 發表

暫時都仲OK......唔滑.....

但我又唔知佢咬唔咬喎......

因為唔敢試~
我就冼到pk....

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-6 00:47 發表

我暈了
聽晚去望望

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-6 00:49 發表 裝防毒之前唔好亂咁down野/上不明網站啦唯有
明白了,要買個防毒先

頂唔順.............要休息了

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-6 00:56 發表
頂唔順.............要休息了
早抖了桔桔~

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-6 00:50 發表
我就冼到pk....
我冇事....冇事....冇事....................希望冇事~

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-6 00:50 發表
我就冼到pk....
胎真係不能慳

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-6 00:51 發表
聽晚去望望
釘橋, 晚安

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-6 01:00 發表

我冇事....冇事....冇事....................希望冇事~
要一定冇事

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-6 00:56 發表 頂唔順.............要休息了
吉吉88

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-6 01:02 發表

胎真係不能慳
RE050A 好檸貴的......我而家果四條係上手換.....加埋都過雞..........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。