推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

53 123
發新話題

朝鮮開火了!

朝鮮開火了!

朝鮮半島又開火了?
會否像北越一統南越;還是南韓統一北朝鮮呢?

我国自願軍幾時派上鴨綠江做炮灰?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
小兒科!

這種變態佬,可避就盡量避!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 hkgalbert 於 2010-11-23 23:38 發表

朝鮮半島又開火了?
叫亞爺借隻仟億噸級航空母艦俾契細佬亞金出海橙住吓老美,等佢哋窒吓。
筆懵懂  字敦厚  不以人廢言  不為世俗而避諱  當非董狐  惟學董筆  時扮小丑以娛人娛己  偶亦撰嘻笑怒駡怪論以玩世

老人希望快點打,最好這趟是俄羅絲積極參予!它派志願軍渡過豆滿江支援朝鮮人民軍打足三年,把南朝鮮的三星、樂金、現代、大宇等工廠及人材全部炸個稀巴爛,亦把美國第七艦隊全體船員連人帶艇送入黃海,為美國製造更多的孤兒寡婦,朝鮮半島人口由5,000萬減輕至500萬,戰後由聯合國指派中國代管原有的北朝鮮包括獨島,改成朝鮮自治區,金正男為自治區主席;香港政府負責接管原有的南韓,拓展成香港第19區:朝鮮區,發展成香港的工業及觀光地區。
朝鮮高麗航空併入中國北方航空公司;大韓的併入國泰;韓亞併入港龍。
自始切底解決朝鮮半島問題。

相關搜索目錄: 航空公司

引用:
原帖由 hkgalbert 於 2010-11-24 13:28 發表

老人希望快點打,最好這趟是俄羅絲積極參予!它派志願軍渡過豆滿江支援朝鮮人民軍打足三年,..
捉埋李多海嚟香港勞軍!
筆懵懂  字敦厚  不以人廢言  不為世俗而避諱  當非董狐  惟學董筆  時扮小丑以娛人娛己  偶亦撰嘻笑怒駡怪論以玩世

引用:
原帖由 mtpen 於 2010-11-24 06:27 AM 發表

捉埋李多海嚟香港勞軍!  
索性重開塘西,把李多海等朝鮮靚女,安置到「XX寨」、「XX院」,慰問安撫港九的慾海飢民吧!

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-11-24 01:57 發表

me too...

所以我唔怕 b 哥...

引用:
原帖由 hkgalbert 於 2010-11-24 14:41 發表

索性重開塘西,把李多海等朝鮮靚女,安置到「XX寨」、「XX院」,慰問安撫港九的慾海飢民吧!
Albert兄,其實我哋咁做法,係咪過份咗啲呢?

M家係金生發神經發砲打李多海祖家,我哋仲捉佢嚟香港勞軍,又話賣佢去「乜乜寨」、「物物院」,咁做似乎冇乜人性噃!

咁喇!至多押李多海嚟香港,叫何藩大師出山,開套戲佢拍算喇!戲名就叫「攬月韓模」or「靚月韓妹」之類嘅唯美電影謝罪就算嘞,點睇?

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-11-24 01:57 發表

B哥,唔好意思,想請教吓,第三張相亞薯仔咀咀金生嗰幅相是否確有其事or photoshop特技而矣?

引用:
原帖由 mtpen 於 2010-11-24 19:17 發表

B哥,唔好意思,想請教吓,第三張相亞薯仔咀咀金生嗰幅相是否確有其事or photoshop特技而矣?  
冇野睇.

想問, 我用 Windows 7 / IE 8, 好多相都睇唔到...

引用:
原帖由 suewong 於 2010-11-24 21:42 發表

冇野睇.

想問, 我用 Windows 7 / IE 8, 好多相都睇唔到...
I'm using Vista. Perhaps Windows 7 is too advanced, too powerful.

引用:
原帖由 mtpen 於 2010-11-24 10:08 AM 發表

鶽家係金生發神經發砲打李多海祖家,我哋仲捉佢嚟香港勞軍,又話賣佢去「乜乜寨」、「物物院」,咁做似乎冇乜人性噃! ...
亦可,老人願意免費做臨記。

引用:
原帖由 mtpen 於 2010-11-24 10:08 AM 發表

鶽家係金生發神經發砲打李多海祖家,我哋仲捉佢嚟香港勞軍,又話賣佢去「乜乜寨」、「物物院」,咁做似乎冇乜人性噃! ...
並非金先生錯,是共和國南部的民族敗類李明博的傀儡政府引豺狼入黃海軍演,嚴重影響共和國及友幫中共的安全,所以要發砲示警。警戒那頭睡夢中的黑豺狼,朝鮮不可欺!

韓版金門 馬祖列島.......................................................

不扮高深,只求認真......

引用:
原帖由 大隻西 於 24-11-2010 01:57 發表

B哥惡攪朝鮮至高神聖领袖亞 金,唔怕佢地派出間諜,將你先姦後殺,再姦再殺嗎

[quote]原帖由 大隻西 於 2010-11-24 01:57 發表

B 哥, 避無可避呀 ,   佢攬到上身 !

跳.......高麗棒子...個個都係人造美女假樣黎..
咁都鍾意??????

李多海没整容之前的照片

若問前世因  今生受者是
若問後世果  今生作者是

莫道因果無人見  遠在兒孫近在身

引用:
原帖由 khadafy 於 2010-11-25 07:17 發表

跳.......高麗棒子...個個都係人造美女假樣黎..咁都鍾意??????
不過無可否認,真係整得好鬼靚喎!

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-11-24 23:52 發表
B哥惡攪朝鮮至高神聖领袖亞 金,唔怕佢地派出間諜,將你先姦後殺,再姦再殺嗎
B哥唔怕唧!

金生手下最猪扒嗰件女間諜,都好似樓上李多海咁靚謘I

引用:
原帖由 mtpen 於 25-11-2010 08:15 發表

B哥唔怕唧!

金生手下最猪扒嗰件女間諜,都好似樓上李多海咁靚謘I  
亞金瘋子 一定唔会出女間諜益你 ,出男嘅效果重好的 阿B有難

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-11-25 13:16 發表
亞金瘋子 一定唔会出女間諜益你 ,出男嘅效果重好的 阿B有難
B哥冇有怕,最新消息,金生見國情告急,已將所有駐港男特務詔回朝鮮前線佈防,留港全部係女嘅。

不過務請B哥行事時先要對方驗明正身,你知喇,一如卡達菲兄响樓上所講,佢哋整容好叻,邊度都有得整謘I

金生好陰毒,B哥若然出咗事,驗屍報告只會寫你係嚇死,而事出有因,查無實據,個人妖特務就可甩身矣。小心!

引用:
原帖由 tiutiu111 於 2010-11-25 00:03 發表
B 哥, 避無可避呀 ,   佢攬到上身 !...
江總今鋪真係too simplesometimes naive嘞。

伸長塊面俾契細佬金正基深深一吻。唔怪止得江總被喔完之後失踪咗成粒鐘,原來返咗後欄死抹爛抹塊口水滴滴嘅面珠,成朕味!

出嚟仲呻話乜鬼雖千萬人吾往矣,念及中朝人民世代友好,呢啜要硬食矣。

中國好,朝鮮好,香港更好!

唔知金生嘴緊果時,有無伸條脷過去呢??

真係諗起都想嘔呀!

若問前世因  今生受者是
若問後世果  今生作者是

莫道因果無人見  遠在兒孫近在身

引用:
原帖由 khadafy 於 2010-11-26 08:34 發表

唔知金生嘴緊果時,有無伸條脷過去呢?? 真係諗起都想嘔呀!
都冇乜所謂喇!

橫掂大家都基嘅!

53 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。