推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

朝鮮開火了!

引用:
原帖由 khadafy 於 2010-11-25 07:17 發表

......高麗棒子...個個都係人造美女假樣黎..咁都鍾意?李多海没整容之前的照片
上校,幫手摷吓仲有冇李多海啲相?

我想幫吓眼,睇睇值唔值得讓Albert兄咁冒險去做佢臨記咁啫。

你知喇,下晝炮聲又再響起,震咗老何兄近200點,我恐防局勢變壞,打算係就嗱嗱聲捉李多海嚟港同Albert兄開片咁啫。
筆懵懂  字敦厚  不以人廢言  不為世俗而避諱  當非董狐  惟學董筆  時扮小丑以娛人娛己  偶亦撰嘻笑怒駡怪論以玩世

引用:
原帖由 suewong 於 2010-11-24 17:42 發表

me too...

所以我唔怕 b 哥...
暴力殺害女性最多的兇徙,大部份都有平易近人的外表,什至有點害羞

引用:
原帖由 mtpen 於 2010-11-24 19:17 發表

B哥,唔好意思,想請教吓,第三張相亞薯仔咀咀金生嗰幅相是否確有其事or photoshop特技而矣?  
照片真假已不重要,反正這兩人什麼也做得出。

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-11-24 23:52 發表
B哥惡攪朝鮮至高神聖领袖亞 金,唔怕佢地派出間諜,將你先姦後殺,再姦再殺嗎
你錯了!他們只對大量的人有興趣,屠宰一個種族或整個廣場的幾萬人,面對單一個體,這些人相反會感到恐慌。

引用:
原帖由 tiutiu111 於 2010-11-25 00:03 發表
[quote]原帖由 大隻西 於 2010-11-24 01:57 發表
這種變態佬,可避就盡量避!!

http://attachment.timway.com/month_1011/20101124_e478699d295c91894e11L ...
攬住一齊............

引用:
原帖由 mtpen 於 2010-11-25 16:35 發表

江總今鋪真係too simple,sometimes naive嘞。

伸長塊面俾契細佬金正基深深一吻。唔怪止得江總被喔完之後失踪咗成粒鐘,原來返咗後欄死抹爛抹塊口水滴滴嘅面珠吨,成朕味 ...
情況嚴重,懷疑已有多人中招。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-11-26 22:41 發表

情況嚴重,懷疑已有多人中招。

B 哥你將金生同黑哥咁樣表情嘅相擺埋一齊,引人遐想啲噃!
筆懵懂  字敦厚  不以人廢言  不為世俗而避諱  當非董狐  惟學董筆  時扮小丑以娛人娛己  偶亦撰嘻笑怒駡怪論以玩世

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-11-26 21:59 發表

暴力殺害女性最多的兇徙,大部份都有平易近人的外表,什至有點害羞
就因為 B 哥個樣, 1 D 都唔平易近人, 所以唔係...

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-11-26 22:13 發表

你錯了!他們只對大量的人有興趣,屠宰一個種族或整個廣場的幾萬人,面對單一個體,這些人相反會感到恐慌。
B 哥說得好!!!

美貌與智慧.

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-11-26 22:13 發表

呀B慧眼

引用:
原帖由 hkgalbert 於 2010-11-24 13:28 發表

香港政府負責接管原有的南韓,拓展成香港第19區 ...
Albert兄,小弟想訪問吓你,因何要將南韓拓展成香港第19區呢?

點解唔係1820區呢?

是否老兄當年係蔣生麾下19軍區做軍師,因而對19產生不便告人之情意結咁呢?  

引用:
原帖由 mtpen 於 2010-11-27 01:23 PM 發表

Albert兄,小弟想訪問吓你,因何要將南韓拓展成香港第19區呢?

點解唔係18或20區呢?

是否老兄當年係蔣生麾下第19軍區做軍師,因而對19區產生不便告人之情意結咁呢?   
香港已有18個區,若把共和國的南部併入當然是19區啦!
若要加入第20區,相信要等共軍有足夠軍力震壓美軍才成事,那時海軍陸軍齊南下,解決南沙群島問題,並一舉把安南、暹羅、馬來亞、石叻、呂宋等蠻夷小國全部收歸天朝,啟迪教化變成安南省、暹羅省、馬來亞省、呂宋省;石叻太小,被劃成香港的第20區可也。

引用:
原帖由 hkgalbert 於 2010-11-27 21:32 發表

那時海軍陸軍齊南下,解決南沙群島問題,並一舉把安南、暹羅、馬來亞、石叻、呂宋等蠻夷小國全部 ...
嘩,玩到咁大,怕call番成吉思汗同埋鄭和歸隊先至夠班喎。

引用:
原帖由 mtpen 於 2010-11-27 02:04 PM 發表

嘩,玩到咁大,怕call番成吉思汗同埋鄭和歸隊先至夠班喎。  
21世紀先取南方諸侯,因為有石油及橡膠;北進取回沙俄霸佔的土地及收回外蒙相信已是22世紀的任務。

引用:
原帖由 mtpen 於 2010-11-27 01:23 PM 發表

點解唔係18或20區呢?

是否老兄當年係蔣生麾下第19軍區做軍師,因而對19區產生不便告人之情意結咁呢?   
香港工業當年被內奸老懵董連根拔起,送給上海。若南朝鮮的三星、現代、大宇、樂金、鮮京併入香港,仍能有作為也!

引用:
原帖由 hkgalbert 於 2010-11-28 10:53 發表

21世紀先取南方諸侯,因為有石油及橡膠;北進取回沙俄霸佔的土地及收回外蒙..
咁吖,橫掂落開南洋,過多少少問亞差攞幾隻大笨象返中原吖!

順風嘅話,再過少少去埋波斯問教主送幾隻波斯猫玩吓亦無妨!

大食國即係邊鬼度唧?聽講好多駱駝行吓行吓,捉幾隻做貢品,搣啲毛俾聖上胡生做衫,暖過家陣熱賣既摩人肶罅jacket喇!包佢錫晒你,俾間國企你做CEO,到時分紅肥過肥仔米,連襪都着唔落呀!

引用:
原帖由 mtpen 於 2010-11-28 03:25 AM 發表

咁吖,橫掂落開南洋,過多少少問亞差攞幾隻大笨象返中原吖!

順風嘅話,再過少少去埋波斯問教主送幾隻波斯猫玩吓亦無妨!

大食國即係邊鬼度唧?聽講好多駱駝 ...
尚需研究一些能滅族大屠殺的生化武器,才能進攻摩囉差,必須把摩囉差、以色列、馬拉鬼、俄羅絲及倭寇等族像袋狼段切底消滅!

引用:
原帖由 hkgalbert 於 2010-11-28 12:45 發表

尚需研究一些能滅族大屠殺的生化武器,才能進攻摩囉差,必須把摩囉差、以色列、馬拉鬼、俄羅絲及倭寇等族像袋狼段切底消滅!
Albert兄講緊種族滅絕噃,咁就要call番希特拉至得,呢味嘢佢最到家,實幫得手。

好呀!到時我哋中華民族冇晒天敵,可以獨霸地球矣!

引用:
原帖由 mtpen 於 2010-11-28 12:57 發表

Albert兄講緊種族滅絕噃,咁就要call番希特拉至得,呢味嘢佢最到家,實幫得手。

好呀!到時我哋中華民族冇晒天敵,可以獨霸地球矣!  
Pen 兄 d 文筆, 1 向唔會講到咁白o家.

唔使驚, 到時中華民族會自傷殘殺 / 鬼打鬼o家啦..

引用:
原帖由 suewong 於 2010-11-28 18:12 發表

唔使驚, 到時中華民族會自傷殘殺 / 鬼打鬼o家啦..
到時呢家嘢就不離call我哋永遠英明正確嘅舵手 - 毛主席上嚟幫幫手嘞,佢至到家矣!

引用:
原帖由 mtpen 於 2010-11-28 18:43 發表

到時呢家嘢就不離call我哋永遠英明正確嘅舵手 - 毛主席上嚟幫幫手嘞,佢至到家矣!  
唔洗啦.

我地天生就識自相殘殺, DNA built-in...

回復 46# 的帖子

Now you got it.

引用:
原帖由 hkgalbert 於 2010-11-28 10:53 發表

21世紀先取南方諸侯,因為有石油及橡膠;北進取回沙俄霸佔的土地及收回外蒙相信已是22世紀的任務。
Albert老人家,人地外蒙獨立左唔好攪人啦,自己香港收回亂攪就算吧.
我看蒙古國衛星电视,講乜都得,小國寡民自由自在,連看英超足球最新電影都係免費
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
小兒科!

引用:
原帖由 comm 於 2010-11-29 00:04 發表

人地外蒙獨立左唔好攪人啦,自己香港收回亂攪就算吧...連看英超足球最新電影都係免費
唔得!一定要攞番!

香港當時夠好地地有紅毛事頭婆照住咯,點止英超呀,連達賴超都有得睇呀!

咪一樣要收番,吹呀!

引用:
原帖由 mtpen 於 2010-11-29 10:23 發表

唔得!一定要攞番!

香港當時夠好地地有紅毛事頭婆照住咯,點止英超呀,連達賴超都有得睇呀!

咪一樣要收番,吹呀!  
Pen 兄你心地唔好呀, 多多冇好人...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。