推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

iris姐姐你好呀~~~~
新嘅一年快快樂樂!!
今日pm左你,希望你會回我啦!!!

morning!  Iris , Happy New Year!!!

早晨呀男人......新的一年又開始啦...............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 08:41 發表
早晨呀男人......新的一年又開始啦...............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 08:41 發表
早晨呀..快D報告下呢幾日既行程喇..去左邊到玩呀?

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-3 08:43 發表

早晨呀..快D講下呢幾日既行程喇..
都無乜特別喎..........都系留港建港........你呢

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 08:46 發表

都無乜特別喎..........都系留港建港........你呢
都係係屋企過咋..有冇晚晚同老公大戰呢?

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-3 08:47 發表

都係係屋企過咋..有冇晚晚同老公大戰呢?
只做過一次咋.....好無引

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 08:52 發表

哈.咁少..洗唔洗幫下你手先

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 08:52 發表

不過係咪你老公有心無力喇呢幾日??

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-3 08:56 發表

不過係咪你老公有心無力喇呢幾日??
當然是啦.......越來越不是

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 08:57 發表

當然是啦.......越來越不是
係播.新一年講番句新年快樂先..同埋IRIS今年你既願望係咩呀?

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-3 08:59 發表

係播.新一年講番句新年快樂先..同埋IRIS今年你既願望係咩呀?
都係最重要大家都身體建康..............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 09:03 發表

都係最重要大家都身體建康..............
今日洗唔洗出去同客開會呀?

irisc9 早晨

IRIS姐姐早晨

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-3 09:07 發表

今日洗唔洗出去同客開會呀?
未知嫁....睇老板啦

引用:
原帖由 kki 於 2011-1-3 09:11 發表
irisc9 早晨
早晨...........................

引用:
原帖由 batman1999 於 2011-1-3 09:16 發表
IRIS姐姐早晨
早晨...............

放幾日假有無特別事發生啊

引用:
原帖由 kki 於 2011-1-3 09:26 發表
放幾日假有無特別事發生啊
沒有呀.....多數在家中.....只是1號去左西貢食海鮮

IRIS我PM左你呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。