推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 Sing 於 2010-12-13 13:01 發表
真係正過好多 model... 舉旗致敬!
多謝你支大旗....要你日日扯到佢硬晒

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:04 發表

我老公成日話我肥.......搞到我都無晒自信
你身材最好唔肥唔瘦~想起都發燒

引用:
原帖由 花心大少 於 2010-12-13 13:02 發表

你真係哄到我鬼死甘開心~衰鬼如果你係我老婆你晚晚都無得你訓
可能無得訓果個係你喎

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:01 發表

你笑人....好衰嫁
唔係笑妳架.......真心說話

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-13 13:05 發表
做姓奴噤正.......
你想做主人嗎??????????

做......................
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:04 發表

我老公成日話我肥.......搞到我都無晒自信
妳老公身在福中不知福姐,換轉係我一定晚晚都攪妳一兩次啦

做x2

引用:
原帖由 F/Ry 於 2010-12-13 13:09 發表
做......................
你想我怎樣服待你呢?????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:08 發表

你想做主人嗎??????????
仲洗問

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-13 13:10 發表

妳老公身在福中不知福姐,換轉係我一定晚晚都攪妳一兩次啦
真唔真嫁....日子久了你就唔要我啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:11 發表

你想我怎樣服待你呢?????
你又想我怎樣服待你呢?????
最緊要開心!!!

換轉係我一定晚晚都攪妳一兩次啦 x 365日

引用:
原帖由 F/Ry 於 2010-12-13 13:12 發表

你又想我怎樣服待你呢?????
我都想知通常你怎樣服待女人....睇下我會不會心動

引用:
原帖由 Sing 於 2010-12-13 13:14 發表
換轉係我一定晚晚都攪妳一兩次啦 x 365日
我怕你唔得喎......

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-13 13:11 發表

仲洗問
即是點樣??????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:12 發表

真唔真嫁....日子久了你就唔要我啦
梗係真啦........驚無機會要妳咋

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:18 發表

即是點樣??????
梗係應徵做妳主人享受Iris嘅溫柔同狂野啦

引用:
原帖由 789123 於 2010-12-13 13:21 發表
真係好想服侍返你~
我好大食的.......

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-13 13:22 發表

梗係應徵做妳主人享受Iris嘅溫柔同狂野啦
我要你幫我奶乾淨嫁

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:15 發表

我都想知通常你怎樣服待女人....睇下我會不會心動
令您很舒服..............
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 789123 於 2010-12-13 13:24 發表

就係咁先好呢~
每天插你幾小時~~~早又做~夜又做~
諗起都正~>
你大JJ有幾長幾粗先???????

阿嫂一d都唔似40幾歲喎...
白白淨..保養得非常好..
揮低好多廿几歲既女性 tim ar...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。