推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:52 發表

唔話你知..........
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:52 發表

唔話你知..........
分享下啦.........係咩感覺架

悟只我條脷
我條jj 都会出現係你枱底...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:50 發表

我都好想現時你條脷會出現在我枱底
我又要奶..........................

IRISC9 - 你會鐘意嗎

無男人吾好色, 我當然鍾意! 不過大部分男人對性自私又貪新, 天性所使 haha

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-13 13:53 發表

出現在妳枱底嘅一定唔只條脷囉
最好就是張櫈都是穿窿就最正.......是嗎?

我會一路舔, 一路用震蛋震你粒豆豆, 整到係噴水!

引用:
原帖由 sy78 於 2010-12-13 13:56 發表
IRISC9 - 你會鐘意嗎

無男人吾好色, 我當然鍾意! 不過大部分男人對性自私又貪新, 天性所使 haha
可能女人比男人更加好色

引用:
原帖由 ohoh220 於 2010-12-13 13:57 發表
我會一路舔, 一路用震蛋震你粒豆豆, 整到係噴水!
這樣我真的會潮吹的

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:56 發表

最好就是張櫈都是穿窿就最正.......是嗎?
直情推開張櫈Iris張開雙腿,由下向上進入啦........好無

就係要你潮吹, 我要摳妳的穴, 要你噴水

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:58 發表

可能女人比男人更加好色
孔子曰 : 食色性也
應該無男女分嘅

勁..............
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-13 14:00 發表

直情推開張櫈Iris張開雙腿,由下向上進入啦........好無
唔好.....這樣就沒有了偷情的感覺......好似有一次我和老公在巴士上做愛......果次我有了好多次高潮.......事後老公條褲都給我噴到濕晒..........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:58 發表

這樣我真的會潮吹的
咁咪好囉.......最緊要開心姐

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-13 14:02 發表

孔子曰 : 食色性也
應該無男女分嘅
我開始有少少鐘意孔子啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 14:03 發表

唔好.....這樣就沒有了偷情的感覺......好似有一次我和老公在巴士上做愛......果次我有了好多次高潮.......事後老公條褲都給我噴到濕晒..........
好剌激噃........除左巴士仲試過係戶外邊到呢

IRISC9 - 可能女人比男人更加好色

經驗話我知女士開始好色都在三十歲後, 通常在你這年紀是最好對手.

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 14:04 發表

我開始有少少鐘意孔子啦
我都開始鐘意啦

巴士上我都試過, 好刺激, 有冇試過係海灘? 好正架!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:00 發表 你騙我嗎???????
我無騙你,真系硬晒,你摸下!

引用:
原帖由 ohoh220 於 2010-12-13 14:11 發表
巴士上我都試過, 好刺激, 有冇試過係海灘? 好正架!
開會啦......下次再說

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 14:16 發表

Bye!  Thanks for being with us during lunch time!

如果我係你同事一定會成日引唔住偷望妳

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 14:16 發表

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。