推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 11:49 發表

我都唔知..................會否開畫
一定票房口碑都好好

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-5 11:47 發表

IRIS睇4仔有無話睇咩片種
日本的成熟女人.............

我要做 男主角..

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-5 11:50 發表

一定票房口碑都好好
是否場場滿???????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 11:49 發表

我都唔知..................會否開畫
開畫記得叫我
我先做觀眾然後做埋演員
你對波咁大, 我要乳交然後口交最後再顏射
咁出色既演出, 到時影帝都有得我拎

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 11:51 發表

是否場場滿???????
必定啦
而且個個都話要拍第二,三集
要做男主角

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-5 11:49 發表
你有冇試過"幢"塊鏡嚮度對住嚟做愛, 感覺好high
尤其是狗仔式果時望番塊鏡high到爆
對波拋吓拋吓咁
當然試過啦.....特別是在試身室裡對著三面鏡做

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 11:50 發表

我就35歲開始
我同老婆結婚十幾年~似家佢都36~係開頭個幾年就鍾意~之後生左2個~一路都唔鍾意做愛~激死我~

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 11:50 發表

我就35歲開始
如狼似虎之年開始

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 11:53 發表

當然試過啦.....特別是在試身室裡對著三面鏡做
好刺激喎
點解你老公可以跟埋入去試身室既
sales冇跟住serve你架咩
入面做叫唔出聲你都好辛苦喎

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-5 11:52 發表

開畫記得叫我
我先做觀眾然後做埋演員
你對波咁大, 我要乳交然後口交最後再顏射
咁出色既演出, 到時影帝都有得我拎
淫帝你就有份,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

引用:
原帖由 花心大少 於 2011-1-5 11:55 發表

我同老婆結婚十幾年~似家佢都36~係開頭個幾年就鍾意~之後生左2個~一路都唔鍾意做愛~激死我~
拿拿拿, 呢D就係我講果D冷感喇

引用:
原帖由 花心大少 於 2011-1-5 11:55 發表

應該不會的................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 11:56 發表

做淫帝要有後宮三千架, 唔止試到3P4P, NP都得呀
我自問未試過2P以上既配搭喇

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 11:56 發表

IRIS幾時開個"IRIS前傳"
我做你後生時的男朋友,HAHA

一定場場滿..大把演員搶住入鏡

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-5 11:55 發表

好刺激喎
點解你老公可以跟埋入去試身室既
sales冇跟住serve你架咩
入面做叫唔出聲你都好辛苦喎
老公入試身室好平常啫....但就好有偷食感

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-5 11:56 發表

拿拿拿, 呢D就係我講果D冷感喇
所以成日都無得吊~佢鍾意個陣~佢攪你就得~我鍾意攪佢比佢鬧餐死

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-5 11:58 發表
一定場場滿..大把演員搶住入鏡
個樣可以唔出鏡
最緊要係細佬要搶鏡

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 11:59 發表

老公入試身室好平常啫....但就好有偷食感
唔怕比人發現咩............入去時間都唔短啊

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 11:57 發表

應該不會的................
仲知比佢激到我死~同佢奶西都唔鍾意~你話死唔死

引用:
原帖由 花心大少 於 2011-1-5 11:59 發表

所以成日都無得吊~佢鍾意個陣~佢攪你就得~我鍾意攪佢比佢鬧餐死
咁好大獲喎
鬧得多分分鐘細佬枱唔起頭做人架喎

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-5 12:00 發表

唔怕比人發現咩............入去時間都唔短啊
難道iris老公係快熗手?

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-5 12:01 發表

咁好大獲喎
鬧得多分分鐘細佬枱唔起頭做人架喎
早幾晚仲死~我地卜野啦~好唔好呀~佢話你成日係甘我好返感架~我好鬼嬲~佢之我嬲~佢夜晚攪返我~我話唔好啦~我唔想做~同我吹我都唔起頭~好大打擊

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-5 12:02 發表

難道iris老公係快熗手?
應該唔會啊,
不過太耐,出面既人,又覺得入面奇怪啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。