推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-5 12:06 發表
應該唔會啊,
不過太耐,出面既人,又覺得入面奇怪啦
之後可能要拖地

IRIS 係好.....

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-5 12:00 發表

唔怕比人發現咩............入去時間都唔短啊
其實在內面約15分鐘.只是口交和抽插約10分鐘左右,當然未射精,我亦未有高潮.但就好刺激和有份好渴望性的感覺........就像你們給女人攪到條JJ硬晒又熱辣辣但就快射精的感覺......我們立即坐的士去附近時鐘酒店.....在的士上他還不斷伸手入我裙底,我就打開他的褲鍊拿出他的JJ一路上下套弄.........還一路磨擦他的龜頭......而我當然已經張大兩腿任由他用兩指抽插我已濕盡的陰道.........

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 laichikwok88 於 2011-1-5 13:13 發表
IRIS 係好.....
你好.........................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 13:22 發表

其實在內面約15分鐘.只是口交和抽插約10分鐘左右,當然未射精,我亦未有高潮.但就好刺激和有份好渴望性的感覺........就像你們給女人攪到條JJ硬晒又熱辣辣但就快射精的感覺......我們立即坐的士去附近時鐘酒店.....在 ...
咁都真係幾HIGH WO..

IRIS食左晏未呀???

睇到你D POST ,,,,我都睇到硬曬............IRIS

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 13:22 發表

其實在內面約15分鐘.只是口交和抽插約10分鐘左右,當然未射精,我亦未有高潮.但就好刺激和有份好渴望性的感覺........就像你們給女人攪到條JJ硬晒又熱辣辣但就快射精的感覺......我們立即坐的士去附近時鐘酒店.....在 ...
IRIS講得好詳細
頭先去左邊?

引用:

其實在內面約15分鐘.只是口交和抽插約10分鐘左右,當然未射精,我亦未有高潮.但就好刺激和有份好渴望性的感覺........就像你們給女人攪到條JJ硬曬又熱辣辣但就快射精的感覺......我們立即坐的士去附近時鐘酒店.....在 ...
的士司機大把野睇, 有冇突登打開2隻腳, 益下的士佬

我又要跟老板外出啦....Bye  .... 男人

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 13:50 發表
我又要跟老闆外出啦....Bye  .... 男人
又要服侍老細條 JJ

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 13:50 發表
咁今日唔番嫁喇?

引用:
BYEBYE...聽日見

引用:
原帖由 花心大少 於 2011-1-5 11:59 發表

所以成日都無得吊~佢鍾意個陣~佢攪你就得~我鍾意攪佢比佢鬧餐死
哈哈哈,同病相憐啊

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 11:04 發表

真的想試下3p4p.......應該會好舒服.....3個男人輪流抽插我輪流射精在我的陰道裡
記得預我一份呀Iris

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 10:52 發表

o.k 下次啦.....但只能用兩隻手指
相信兩隻手指Iris唔滿足噃

不如录断叫床声给我们大家分享就最好。。。

一边看着你的照片, 一边听着你的叫床声音, 幻想在跟你做爱呢。。
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 02:43 發表

我叫床聲好大聲的.............而且叫得好淫賤
Never look back and no regret

下次你什么时候上去。。不要忘记通知我啊。。等你啊
唉。。你常不回我的。。。
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 03:06 發表

是呀.....有時還會上深圳玩
Never look back and no regret

IRIS姐姐你個頭像真係引死人

why iris always ignore me

引用:
原帖由 9NgDap8 於 2011-1-5 20:03 發表
不如录断叫床声给我们大家分享就最好。。。

一边看着你的照片, 一边听着你的叫床声音, 幻想在跟你做爱呢。。
X2

IRIS姐姐你鍾意咩類型男人呀?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。