推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 11:50 發表
Bye.........,換個新頭像給你們睇住先啦
嘩,可以夾腸仔呀。

IRIS, 我想睇下你D相呀
can u send to me pls
tq so much...

版主按 : 請勿張貼任何個人聯絡資料。

Iris姐姐走左未呀?又見唔到嗎?

i like cleavage

IRIS姐姐早晨呀

早晨..........男人......今晚會好凍.....大家記得著多件衫呀

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-11 08:07 發表
IRIS姐姐早晨呀
早晨呀.............

引用:
原帖由 親朋好友 於 2011-1-10 18:24 發表

頂呱呱 好波
.
你女人對波好似勁過我啦...............

早晨..iris..白天都好涷...你今天穿長褲仔嗎. ?

引用:
原帖由 marks178 於 2011-1-11 09:05 發表
早晨..iris..白天都好涷...你今天穿長褲仔嗎. ?
都是裙和絲襪......我好少著西褲的........

女人..真系頂得涷...
是短裙仔..開窿黑絲襪..

good morning

引用:
原帖由 marks178 於 2011-1-11 09:18 發表
女人..真系頂得涷...
是短裙仔..開窿黑絲襪..
是中裙......當然還要著外套啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 09:22 發表

是中裙......當然還要著外套啦
早晨呀iris
今晚真係會凍
今晚扑野記住唔好除晒衫扑喇
陣冷親就麻煩啦

Iris 真是一個人見人愛的事業型女性,穿着入時,美麗又sexy。辦公室的男同事,一定給你迷到神魂顛倒。有什麼辦公室性事和大家分享。請送給你的照片給我好嗎?

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-11 09:32 發表

早晨呀iris
今晚真係會凍
今晚扑野記住唔好除晒衫扑喇
陣冷親就麻煩啦
我在床上做愛時一定會脫清光的.............

穿一點點性感內衣更美。更加情趣,不除T-back 就將肉腸插進去更加剌激。

引用:
原帖由 thedell 於 2011-1-11 09:36 發表
Iris 真是一個人見人愛的事業型女性,穿着入時,美麗又sexy。辦公室的男同事,一定給你迷到神魂顛倒。有什麼辦公室性事和大家分享。請送給你的照片給我好嗎?
早晨......我在公司的型像是乖乖人妻一個.....只是老板一個知道我有自慰的習慣

為什麼只有老闆才知道?是否••••••••

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。