推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Hi 我第一次

iris姐姐 你平時係邊到坐車架...等我地得閒招呼下你?

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-11 13:03 發表
iris姐姐 你平時係邊到坐車架...等我地得閒招呼下你?
返工放工通常都是老公車......但有時會坐地鐵.......荃灣線

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-11 13:02 發表

都係頂下你波波?
頂波波或用JJ在我patpat上磨擦都有...........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 13:10 發表

返工放工通常都是老公車......但有時會坐地鐵.......荃灣線
人迫迫,頂下波波真係正。

放工坐地鐵去荃灣線咪好多人抽你水?

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-11 13:12 發表

人迫迫,頂下波波真係正。
好多時我都任由他們的.............

iris姐姐 你食咗lunch未呀

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-11 13:13 發表
放工坐地鐵去荃灣線咪好多人抽你水?
返工都一樣................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 13:13 發表

我都好想抽呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 13:13 發表

點解呢?
因為你都亨受?

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-11 13:14 發表

我都好想抽呀
個個男人都是這樣......我每一次坐地鐵都會有男人抽水的

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-11 13:15 發表

點解呢?
因為你都亨受?
yes,,,,,,,,,,,小小啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 13:16 發表

個個男人都是這樣......我每一次坐地鐵都會有男人抽水的
iris姐姐 鬼叫你身材正呀!!攪到我都好想接你放工一齊坐地鐵

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 13:12 發表

頂波波或用JJ在我patpat上磨擦都有...........
有冇用手摸下佢jj,等佢出野

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-11 13:18 發表

iris姐姐 鬼叫你身材正呀!!攪到我都好想接你放工一齊坐地鐵
我不是天天都坐的.............

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-11 13:19 發表

有冇用手摸下佢jj,等佢出野
當然無啦........不過有幾次給男人磨到我都濕晒......真的有想試下

噤邊日坐既通知我地...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 13:22 發表

當然無啦........不過有幾次給男人磨到我都濕晒......真的有想試下
哈哈,滴水滴到落腳眼

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-11 13:22 發表
噤邊日坐既通知我地...
試下啦..........好似4仔片一樣.....五六個男人圍著我一齋在地鐵裡上下摷我

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-11 13:24 發表

哈哈,滴水滴到落腳眼
只是條褲仔濕晒和陰道裡好痕癢

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 13:26 發表

試下啦..........好似4仔片一樣.....五六個男人圍著我一齋在地鐵裡上下摷我
痴漢地鐵。正呀。
要幾個俾條JJ你好似餵雀咁,你逐條逐條慢慢吞吐。直到個個都放D精入你個口。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 13:26 發表

iris姐姐 預埋我呀!!我一定全力招呼你

引用:

記得預個位俾我呀Iris

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 13:27 發表

只是條褲仔濕晒和陰道裡好痕癢
咁你下次放定個無線旦旦入去妹妹到啦。
係呢,買左未呀?

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-11 13:29 發表

咁你下次放定個無線旦旦入去妹妹到啦。
係呢,買左未呀?
未買呀.............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。