推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-12 11:39 發表

咁我19歲的JJ呢?
哈哈
我相信你就會好快射精.......給我含幾野,給你揸下我對乳房......你就會射精

引用:
原帖由 mkf19 於 2011-1-12 11:39 發表
我公司開倉喎
有冇女裝衫買???????????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 11:41 發表

我相信你就會好快射精.......給我含幾野,給你揸下我對乳房......你就會射精
你咁正  可能我會易忍唔住
但我射完好快就硬返
可以黎第二,三回合

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 11:38 發表

有冇女裝衫買嫁.............
當然有啦,咩都有
點解你聽日先想要,今日唔想要咩?唔通今日太凍影響心情

引用:
原帖由 mkf19 於 2011-1-12 11:42 發表
哈, 你想要幾耐唔射呢? 3個鐘?
最少都要45分鐘啦................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 11:46 發表

我可以架
射左都可以再黎過

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 11:41 發表

邊會咁快呀??就算真係咁快..咪同你做多幾次..比你調教多幾次..就唔會咁快喇..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 11:46 發表

係連續的含45分鐘?

iris, ur pics is well received, thx! love ur boobs so much!
do u hv big tits too?

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-12 11:44 發表

當然有啦,咩都有
點解你聽日先想要,今日唔想要咩?唔通今日太凍影響心情
可唔可以要求男sale跟我一齊入試身室幫我解衫扣和教我件衫點樣著先靚嫁??????

Iris,收到你啲相啦。
真係好正!多謝Iris!

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-12 11:46 發表

邊會咁快呀??就算真係咁快..咪同你做多幾次..比你調教多幾次..就唔會咁快喇..
師兄講得岩
係iris調教下一定愈黎愈勁

引用:
原帖由 JAL_JAL 於 2011-1-12 11:47 發表
iris, ur pics is well received, thx! love ur boobs so much!
do u hv big tits too?
多謝.......下次有機會給你睇下我的乳頭靚不靚

回復 5094# 的帖子

已收到啦!!!多谢晒。听到你同老公大战十二回合真系登你开心。

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-12 11:47 發表

係連續的含45分鐘?
連續抽插呀.............

咁調教埋我呀,唔該Iris.

sure...awaiting...btw...
how big is ur tits? like a dollar coin? light brown colour?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 11:50 發表

連續抽插呀.............
我次次都插成10個字先射..但含個時唔知點解快射過抽插

引用:
原帖由 JAL_JAL 於 2011-1-12 11:51 發表
sure...awaiting...btw...
how big is ur tits? like a dollar coin? light brown colour?
到時你米知囉...............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 11:53 發表

到時你米知囉...............
到時..?即係會有得現場睇??

Thanks iris ald receive ur pic very sexy, and yes I hope JJ can put between ur breast next time

引用:
原帖由 alexong2184 於 2011-1-12 11:55 發表
Thanks iris ald receive ur pic very sexy, and yes I hope JJ can put between ur breast next time
只得乳交咋?????????

回復 5094# 的帖子

已收..謝..要慢慢欣賞

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。