推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 11:56 發表

只得乳交咋?????????
呢個只係前奏......

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 11:48 發表

可唔可以要求男sale跟我一齊入試身室幫我解衫扣和教我件衫點樣著先靚嫁??????
咁樣要你唔著衫睇下你身型,之後慢慢教你著,再模下你下面多唔多水,要唔要D特別質料既褲

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-12 11:58 發表

咁樣要你唔著衫睇下你身型,之後慢慢教你著,再模下你下面多唔多水,要唔要D特別質料既褲
需不需要除左褲仔張開大腿檢查嫁..................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 12:03 發表

需不需要除左褲仔張開大腿檢查嫁..................
iris有無試過去做d身體檢查
可以名正言順引個醫生

相關搜索目錄: 身體檢查

要GA,不過我會先用手拍再用細佬先可以試清楚
我重要用手試清楚你上圍有幾大

did u hv lots of milk to breastfeed ur kids? did ur husband help u out?

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-12 12:05 發表
要GA,不過我會先用手拍再用細佬先可以試清楚
我重要用手試清楚你上圍有幾大
你試身室裡有冇鏡和櫈嫁

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 12:08 發表

你試身室裡有冇鏡和櫈嫁
iris又想試一次上次同老公既野?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 12:08 發表

你試身室裡有冇鏡和櫈嫁
當然有啦,重OK大的,可以俾我一路幫你,一路睇下自己身材有FIT

引用:

你試身室裡有冇鏡和櫈嫁
iris想同個男sales係試身房入面大戰番12回合..

回復 5295# 的帖子

Sure not only breast fuck, I wan all ur hole full with my cum

Iris,今日忙唔忙呀?

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-12 12:12 發表

當然有啦,重OK大的,可以俾我一路幫你,一路睇下自己身材有FIT
咁上圍是否要用手量度嫁..........

IRIS咁耐唔應人,唔知去左食飯定食自己呢

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 12:27 發表

iris個上圍
一雙手都度唔哂

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 12:27 發表

我會用手同口囉
用手試下有幾大,同用口試下粒點硬唔硬,因為唔試清楚好難買岩你既衫
你對奶咁大睇黎真係要慢慢試

IRIS 姐姐....你只是SEND相俾其他師兄.....唔SEND俾我........我唔制.....我不睇住你既相打JJ.....

引用:
原帖由 laichikwok88 於 2011-1-12 12:37 發表
IRIS 姐姐....你只是SEND相俾其他師兄.....唔SEND俾我........我唔制.....我不睇住你既相打JJ.....
ching你幾碎呀?人地都講左話今朝8點半前pm你既e貓比佢..你都冇pm佢..梗係冇得睇..

i havent receive your email ar, iris
i have pm my email yesterday wow
you check check
i waiting you

iris咁耐都唔應機既..係咪去左食晏喇???

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-12 12:50 發表
iris咁耐都唔應機既..係咪去左食晏喇???
可能食飯,又有可能同細妹傾下計呢
話時話今日真係好凍

回復 5309# 的帖子

乳头就要用个口度。。。。

hi iris
今日遲左上嚟
我收到你D相啦
真係好正, 不過粒蛋蛋會唔會細左D呀
我驚滿足唔到你口胃喎
真係考慮吓換做我條JJ好啵

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-12 12:56 發表

可能食飯,又有可能同細妹傾下計呢
話時話今日真係好凍
傾到出晒水

收到相啦,好正
我識一個六十幾歲都一晚三次架,你都咪話超過六十無料到,分分鐘勁過我地後生架。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。