推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-18 08:53 發表

當然有啦......還有用手指抽插我的陰道......好鬼舒服....出左好多愛液
咁IRIS你打算每個星期都比你老公食一次偉哥?

咁下次叫佢試下用手指在陰道裡行路,妳一定會叫到x天

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-18 09:05 發表

咁IRIS你打算每個星期都比你老公食一次偉哥?
未必一次嫁..........睇情況啦

引用:
原帖由 smray2008 於 2011-1-18 09:06 發表
咁下次叫佢試下用手指在陰道裡行路,妳一定會叫到x天
他都有....先行路後抽插喎..............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-18 09:10 發表

未必一次嫁..........睇情況啦
但偉哥都藥物黎..食得太多未必咁好,,

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-18 09:12 發表

但偉哥都藥物黎..食得太多未必咁好,,
不會日日給他食......最多一星期兩次

哦..大戰完今朝有冇腳仔軟呀?

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-18 09:23 發表
哦..大戰完今朝有冇腳仔軟呀?
當然無啦....再多幾次都可以

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-18 09:28 發表

當然無啦....再多幾次都可以
一晚大戰10回合夠唔夠皮呀

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-18 09:30 發表

一晚大戰10回合夠唔夠皮呀
其實應該都可以......一定會好舒服

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-18 09:33 發表

其實應該都可以......一定會好舒服
你最多接受到幾多P呀?

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-18 09:36 發表

你最多接受到幾多P呀?
現時只是試過一對一咋

早晨呀...女人
尋晚Iris一定爽死啦
不過借助藥物就真係唔係咁好啦,對身體一定有影響,記得小心d

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-18 09:36 發表

現時只是試過一對一咋
咁如果你有得揀..你最希望幾多P你先滿足?

又要出街做野啦Iris....886

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-18 09:40 發表
早晨呀...女人
尋晚Iris一定爽死啦
不過借助藥物就真係唔係咁好啦,對身體一定有影響,記得小心d
Thank you!.......我都唔想老公有事....但我又要佢好滿足我

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-18 09:40 發表

咁如果你有得揀..你最希望幾多P你先滿足?
我想試下3個男人..........感覺好正

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-18 09:45 發表
又要出街做野啦Iris....886
bye.........馬高哥

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-18 09:46 發表

我想試下3個男人..........感覺好正
3個夠唔夠呀..?可能到時要10個..

早晨..iris ..你老射餵鬻A 4鑊...你都好飽喎;;...

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-18 09:57 發表

3個夠唔夠呀..?可能到時要10個..
3個都應該可以....如果是壯男或好技術的.....如果得兩個男人....我怕第二個射完第一個還未回氣.....這樣就好吊引....而且可以一個玩我對乳房一個抽插我陰道另一個就舐吮我全身肌膚.............

引用:
原帖由 marks178 於 2011-1-18 09:58 發表
早晨..iris ..你老射餵鬻A 4鑊...你都好飽喎;;...
早晨......一般啦....昨晚兩次今早兩次咋.....唔係每次都射4次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-18 10:02 發表

3個都應該可以....如果是壯男或好技術的.....如果得兩個男人....我怕第二個射完第一個還未回氣.....這樣就好吊引....而且可以一個玩我對乳房一個抽插我陰道另一個就舐吮我全身肌膚.............
iris果然識得享受性愛播..好想而家衝去你台底..用條利尖慢慢的呼啜你濕漉漉的妹妹..

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-18 10:04 發表

iris果然識得享受性愛播..好想而家衝去你台底..用條利尖慢慢的呼啜你濕漉漉的妹妹..
我都真的好想試下在公司有個男人這樣做.............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-18 10:07 發表

我都真的好想試下在公司有個男人這樣做.............
咁你間公司近唔近中環h&m嫁?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。