推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 marks178 於 2011-1-17 15:31 發表
插入你陰道後..在你陰道內打圈.不是出入勁插
等你陰道收縮時.就快速拉出..再插入...要插到你盡....
果時你陰道還在收縮狀態.特然又有洃S返插入去...
快些吧............不要停下來...........

引用:
原帖由 boycum 於 2011-1-17 15:33 發表
我收到相啦!會不會太完美了??身材又好,又夠誘人。。。

謝謝妳呀Iris!!
個個成熟c9都差不多啦.............

吾吾...........吾........吾吾吾..............
濕透嘅美腳,引唔住邊摸邊舔,可以用一雙修長淫腳為我服務嗎

引用:
原帖由 lfcshk 於 2011-1-17 15:34 發表
吾吾...........吾........吾吾吾..............
濕透嘅美腳,引唔住邊摸邊舔,可以用一雙修長淫腳為我服務嗎
需要我著番對黑色通花吊帶絲襪再為你服務嗎???????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 15:33 發表

細賞我慢慢一滴滴滲出的愛液
然後我會慢慢張你d愛液一滴滴甘舐番乾佢!!!

回復 5798# 的帖子

點會個個差唔多?我就真的沒見過身材那麼好,人又nice,又淫淫的c9。。。所以點解妳人氣咁旺是有原因的!!

Iris姐姐 你老公有無舐你d脚指架?

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-17 15:37 發表

然後我會慢慢張你d愛液一滴滴甘舐番乾佢!!!
你越舐我的深處就越痕癢....愛液就越來越多啦................

引用:
原帖由 boycum 於 2011-1-17 15:38 發表
點會個個差唔多?我就真的沒見過身材那麼好,人又nice,又淫淫的c9。。。所以點解妳人氣咁旺是有原因的!!
好多皮膚比我更好,身材比我更靚,,,,,,當然花的錢比我更加多的c9

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-17 15:38 發表
Iris姐姐 你老公有無舐你d脚指架?
有嫁......幫他腳交都間中有

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 15:39 發表

你越舐我的深處就越痕癢....愛液就越來越多啦................
你妹妹愛液越多..我就要攞我既又粗又長既大JJ插落你妹妹到!!

仲要用嘴吸住黎吮你兩片陰唇 飲晒你d西水

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 15:42 發表

咁就要比你對靚腳相我地睇下啊

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-17 15:43 發表

你妹妹愛液越多..我就要攞我既又粗又長既大JJ插落你妹妹到!!
我想再試潮吹的感覺...................很久沒有啦

引用:
原帖由 kki 於 2011-1-17 15:43 發表

咁就要比你對靚腳相我地睇下啊
我咪發過給你們囉

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 15:42 發表

脚交你都有玩!!你老公真係happy死!!

黑絲美腿真令我愛不釋手,可惜相逢恨晚!有緣再與你互挑情慾~~啜~~

好想收到你嘅絲襪相呀 我好鍾意女人著住絲襪同我做愛

午安呀iris,一有時間就忍唔住上黎睇下你
如果有機會幫你潮吹就好啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 15:44 發表

我想再試潮吹的感覺...................很久沒有啦
等我用潮吹聖手張你起死活來?

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-17 15:46 發表

脚交你都有玩!!你老公真係happy死!!
鬼叫老公鐘意....做人老婆無辦法嫁啦

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-17 15:47 發表
午安呀iris,一有時間就忍唔住上黎睇下你
如果有機會幫你潮吹就好啦
我真的很久沒有試過啦..........

比多幾張啊
上次比著絲襪
今次比無著絲襪嘛?

Iris姐姐,咁妳老公會唔會飲妳潮吹d水架?唔飲就太浪費了∼

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 15:49 發表

我真的很久沒有試過啦..........
你一定成床都係水啦,我諗你一定一路呻吟一路出水

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。