推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

Hi 我第一次

早晨呀各位

早晨呀...........男人........為何今天都不是太凍?????????

引用:
原帖由 中女愛好者 於 2011-1-20 00:12 發表
真係好想係妳"木台"底一邊啜妳d腳指,
一邊"了"妳妹妹
要"了"到流哂水個隻~
睇妳點行出office~?
可能最後行唔出office果個是你呢..........

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-19 14:22 發表
一睇e-mail就見到Iris嘅郵件,打開一睇一對大肉球即時彈出,
場面震撼肉棒即時彈起,真係好想捉住大肉球玩弄下
如果電腦可以發展到將波波或JJ彈出就真的無得頂.....我都會鐘意

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 9NgDap8 於 2011-1-19 19:57 發表
我的是跑车啊。。。随你喜欢。。在车里面也可以的。。可以在外面站着干你就好。。
跑車唔鐘意.....太少空間啦....唔舒服的

早晨啊..靚女..昨日miss咗妳的相.可惜.下次幾時啊。

good morning iris. 我都幾日冇上黎呀

我尋曰都pm左你但無想呀靚女

一睇IRIS個E貓..就成個人都熱哂..仲出埋汗..恨不得快D去用兩隻又大又厚肉既手搓揉IRIS對木瓜..

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-20 08:40 發表
一睇IRIS個E貓..就成個人都熱哂..仲出埋汗..恨不得快D去用兩隻又大又厚肉既手搓揉IRIS對木瓜..
iris 對木瓜真係又大又靚

引用:
原帖由 smray2008 於 2011-1-20 08:36 發表
早晨啊..靚女..昨日miss咗妳的相.可惜.下次幾時啊。
早晨.............下次未知嫁....你每天上網頁睇下就會知...不過新春前一定最少有一次

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-20 08:38 發表
good morning iris. 我都幾日冇上黎呀
早晨......你好忙呀

引用:
原帖由 alex9972500 於 2011-1-20 08:39 發表
我尋曰都pm左你但無想呀靚女
無理由喎......電腦資料全部SEND晒出街,,,,沒有彈回頭

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-20 08:40 發表
多謝先........個個女人都鐘意男人搓自己對乳房的

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-20 08:48 發表

早晨......你好忙呀
呢幾日係呀。
今朝都好D。遲少少又要走喇

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-20 08:51 發表

多謝先........個個女人都鐘意男人搓自己對乳房的
但我地男人更愛搓IRIS你個對呢..

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-20 08:44 發表

iris 對木瓜真係又大又靚
有機會再給你睇下兩對全木瓜相片

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-20 08:52 發表

呢幾日係呀。
今朝都好D。遲少少又要走喇
你每天都要外出做野????

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-20 08:53 發表

但我地男人更愛搓IRIS你個對呢..
我都好想玩刺激野..............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-20 08:54 發表

我都好想玩刺激野..............
有冇試過係外國個D全裸沙灘到..比人睇住你地做呀?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-20 08:53 發表

你每天都要外出做野????
咁又唔係日日都出野。即係出去做野。有時會留霺ffice。
咁幾時可以睇下對大木瓜呀。
可以食就好喇。

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-20 08:58 發表

有冇試過係外國個D全裸沙灘到..比人睇住你地做呀?
沒有呀...................

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-20 08:58 發表

咁又唔係日日都出野。即係出去做野。有時會留霺ffice。
咁幾時可以睇下對大木瓜呀。
可以食就好喇。
對木瓜未熟呀........遲些先食得

我又想同你一齊玩呀靚女

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-20 09:00 發表

沒有呀...................
咁今次旅去揀D有沙灘既地方咪岩囉..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。