推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

IRIS,你睇唔睇到我上面D建議呀?

Pm左你喇iris......
期待淫腿一雙!唔知係咩底底呢,唔通係T..........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-20 10:49 發表

間中我都會有這樣著.....有時連底褲仔都會唔著
not even wear the under?wor wor wor!!!

我都pm先 錯失驚機會~

引用:
原帖由 kingloo888 於 2011-1-20 10:49 發表
IRIS,你睇唔睇到我上面D建議呀?
SORRY.....什麼建議?????

嘩!嗰種涼快同不安全感。。。會令你長期濕潤喎

引用:
原帖由 ahkit 於 2011-1-20 10:51 發表

not even wear the under?wor wor wor!!!
有時會這樣著坐地鐵或巴士......刻意走光....引下些男人

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-20 10:29 發表

接左老公,再除左條褲仔,坐在後面打開大腿給佢在後鏡慢慢欣賞
可以睇到女神大腿既盡頭就梗係興奮啦,不過驚睇到硬晒軑唔記得轉彎就麻煩喇!

打邊爐個啲,係208頁。

wa,報左名先,我又要相,唔該iris

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-20 10:54 發表

有時會這樣著坐地鐵或巴士......刻意走光....引下些男人
you are killing me ,man........
ur hubby so lucky to have you ,keke

引用:
原帖由 kingloo888 於 2011-1-20 10:55 發表
打邊爐個啲,係208頁。
收到...THANK YOU
但要問問老公鐘意去哪裡先

引用:
原帖由 ahkit 於 2011-1-20 10:57 發表

you are killing me ,man........
ur hubby so lucky to have you ,keke
唔知這裡有冇網友曾經在地鐵坐過我對面位置????????睇過我的恥毛毛

已經send 左PM比你啦

呀,裕滿人家個到仲有竹借水同酸梅湯飲

我又要底褲仔和魚網絲襪相
pm你喇iris
Thanks.

當然想睇到妳的濕濕既底褲仔和魚網絲襪啦
所以pm左你喇

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-20 10:43 發表

你真的可以????????你識不識路嫁
我都有兼職渣過的士,應該識路既!不過我可能故意行錯路,就可以對住女神耐d啦。

相關搜索目錄: 兼職

引用:
原帖由 james3504 於 2011-1-20 11:05 發表

我都有兼職渣過的士,應該識路既!不過我可能故意行錯路,就可以對住女神耐d啦。
我留番條底褲仔在車上給你吧................

相關搜索目錄: 兼職

我都想要女神底褲仔濕濕相,已pm

我都要相己pm

我部車都係紅色架,  扮的士 可以嗎?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-20 11:00 發表

唔知這裡有冇網友曾經在地鐵坐過我對面位置????????睇過我的恥毛毛
haha,next time plz pm me what time you will in station and what you wear so i can follow you

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。