推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 11:52 發表

size o.k ....但驚佢好快射野.............
俾妳咁玩法好快射野都正常呀
射完野咪最多俾妳吹番硬再黎過,一定滿足到Iris嘅唔洗擔心

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-21 11:55 發表

俾妳咁玩法好快射野都正常呀
射完野咪最多俾妳吹番硬再黎過,一定滿足到Iris嘅唔洗擔心
希望你們個個都可以好快回到氣啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 11:58 發表

咁就真係睇對手啦。
咁果係你。一個鐘兩野就一定冇問題。

Agreed.  Even the first cum came, Sexy Iris will call it up again and start the second shot.  
引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-21 11:55 發表 俾妳咁玩法好快射野都正常呀 射完野咪最多俾妳吹番硬再黎過,一定滿足到Iris嘅唔洗擔心

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-21 11:51 發表

好精彩儮L程
James兄呢轉車程真係爽死
考到的士牌咁耐,最有用就係呢次喇!
不過事後我都花左好多時間清潔,女神西水太多,攪到sofa濕晒成陣西味,要清潔完先交到車比早更司機,不過都值得!

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-21 12:00 發表

咁就真係睇對手啦。
咁果係你。一個鐘兩野就一定冇問題。
都o.k 啦....通常你抽插幾耐就會射精

又要出去攪d野先,拜拜女神,要用車再call我啦!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 12:03 發表

都o.k 啦....通常你抽插幾耐就會射精
如果由kiss開始到前奏直到射精,一般都會三十至四十分鐘。
不過好睇當時壯態。對手表現等等。
最長時過一個鐘。不過真係要插下停下,69下,指插下。跟住又做過。又換下position等等

引用:
原帖由 james3504 於 2011-1-21 12:03 發表

考到的士牌咁耐,最有用就係呢次喇!
不過事後我都花左好多時間清潔,女神西水太多,攪到sofa濕晒成陣西味,要清潔完先交到車比早更司機,不過都值得!
人地無著底褲嫲......你的兩隻手指又不停抽插我......係女人都出晒水啦.......

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 11:58 發表

我回氣速度都好快架

老實講,極速抽插,唔駛10分鐘必射
如果玩下節奏就當然可以耐啲

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 12:08 發表

人地無著底褲嫲......你的兩隻手指又不停抽插我......係女人都出晒水啦.......
真係可以幾日唔洗手呀。

IRIS下次有咩野想同依到D BROTHER玩下丫

Frankly, 30-mins action is a minimum standard.  More exercise and workout will help to make a man stronger On the other hand, if you can make a gal cum 2-3 times within 20-mins, I think it should be more than acceptable.

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 08:44 發表
早晨......男人......收到我的相片嗎?
好多謝昨天的jame 司機哥哥的6折收費.我老公好讚賞你.話你好老實.開車又夠定.佢話有機會再call 喎.
但你就搞到我回家要自慰兩次.....最鐘意你兩隻好粗壯的手指
我遲左入黎無得車妳添

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-21 12:09 發表

我回氣速度都好快架
有幾快呀........

引用:
原帖由 lfcshk 於 2011-1-21 12:09 發表
老實講,極速抽插,唔駛10分鐘必射
如果玩下節奏就當然可以耐啲
10分鐘就真的快左些............

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-21 12:10 發表

真係可以幾日唔洗手呀。
我都送左條抹完西水的褲仔給他啦......咁可以洗手啦

出去同老細食飯。88

引用:
原帖由 vaderchow 於 2011-1-21 12:14 發表
IRIS下次有咩野想同依到D BROTHER玩下丫
我都唔知.....剛剛有人是揸的士....如果唔係都無得刺激

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-1-21 12:16 發表
我遲左入黎無得車妳添
你都是揸的士的嗎

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-21 12:20 發表
出去同老細食飯。88
bye............啦

引用:
原帖由 james3504 於 2011-1-21 11:20 發表 昨日真的好正.下午4:00左右,接到Iris的電話,約我 6:00在尖沙咀K11接她,她把聲好甜好嗲.我當然提早付約.事前清潔好車箱,噴晒香水.再裝多兩塊倒後鏡,再加布廉.準備如有機會就一于車震。6:00 準時電話響.講了車牌號碼, ...
james兄真係令人羨慕死呀

相關搜索目錄: 清潔 香水

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 04:18 發表 10分鐘就真的快左些............
所以要轉下姿勢,玩下深淺、快慢,先玩到30-45分鐘左右

引用:
原帖由 james3504 於 2011-1-21 11:45 發表
講埋落去先,唔好吊大家癮。
8:30 電話再響.....O.K 太古城中心接......不見了她的老公.以為得米.....點知多了一個老婆婆一個小朋友一個 c9.好彩的是Iris坐車頭......先去旺角再去鑽石山........O.K.......一上東區 ...
哦..原來係咁.唔怪之得後面睇唔到伸左隻手過隔離啦..........好野

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。