推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

Hi 我第一次

SORRY...........剛剛開完會......下星期可能要倍老板去上海一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 11:32 發表
SORRY...........剛剛開完會......下星期可能要倍老板去上海一次
咁咪比哂機會你老細同你....

早晨IRIS,新頭像隱隱約約見到個西但是又唔清楚,真是激死人!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 11:32 發表
女神終於可以同你談話
咁你上幾奈呀

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-22 11:32 發表

咁咪比哂機會你老細同你....
他不會的............

引用:
原帖由 肥大仔 於 2011-1-22 11:36 發表

女神終於可以同你談話
咁你上幾奈呀
可能兩個晚上

你咪會好掛住你老公既JJ
餓死你LU~~~~~

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 11:39 發表

他不會的............
得你同你老細2個人上?

引用:
原帖由 akirakong 於 2011-1-22 11:40 發表
你咪會好掛住你老公既JJ
餓死你LU~~~~~
唯有帶自慰棒去

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 11:44 發表

唯有帶自慰棒去
唔洗啦, 你一叫到, 大把兄弟幫手

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 10:03 發表

新春去離島住3日2夜都好喎.............
早晨呀Iris
我都有呢個打算不過唔知租唔租到渡假屋呢,
女人會去邊個離島呀,有機會約埋一齊都得噃,
我就預算年初三出發啦

回復 6631# 的帖子

女人.....妳boss點解不會的....佢5得?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 11:39 發表

可能兩個晚上
兩晚你會唔會忍唔住色誘你老闆呀

引用:
原帖由 牛仔褲 於 2011-1-22 11:48 發表
C兄 , 你真係留心 同 唔係 女神Fans 啵
佢講過幾次啦
佢老闆同佢老爺好熟架...

早晨女神,一入妳個post就見到妳個豐滿絕世大藍籌股,即刻想後上入番幾股

引用:
原帖由 活死男 於 2011-1-22 11:46 發表

唔洗啦, 你一叫到, 大把兄弟幫手
上海呀.........哥哥

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-22 11:46 發表

早晨呀Iris
我都有呢個打算不過唔知租唔租到渡假屋呢,
女人會去邊個離島呀,有機會約埋一齊都得噃,
我就預算年初三出發啦
初四左右......初七才開工

引用:
原帖由 牛仔褲 於 2011-1-22 11:48 發表
佢是我老爺的好朋友.......而且今次是住在客人的家裡

引用:
原帖由 akirakong 於 2011-1-22 11:54 發表

佢講過幾次啦
ching, 佢boss同佢老爺的關系我知 ...問題係咁好機會, 好多男人5熟5食ma...un?

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-22 11:42 發表

得你同你老細2個人上?
還有一個經理.................

引用:
原帖由 akirakong 於 2011-1-22 11:54 發表

佢講過幾次啦
都是你留心聽書..................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 11:58 發表

佢是我老爺的好朋友.......而且今次是住在客人的家裡
oh...客人家裡就難搞d..........妳對妳boss 有無性趣?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 11:57 發表

初四左右......初七才開工
我得初三至初六放假得三日假期咋

引用:
原帖由 james3504 於 2011-1-22 11:56 發表
早晨女神,一入妳個post就見到妳個豐滿絕世大藍籌股,即刻想後上入番幾股
早晨....JAME...我送給你的底褲仔還在嗎?還有沒有味道?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。