推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:29 發表

有冇拿著來自慰呀????????
有呀,愈聞條JJ愈硬,又諗番係的士既情景,情不自禁就打飛機喇,重射得好多好遠添

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:36 發表

不是我....姊妹的老公....男人有錢就身痕
所以妳對大陸女子無乜好感?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:35 發表

你有沒有玩過大陸妹妹
沒有, 但在香港有交往過女性知己, 有性關係那種, 不過己成往事..........目前只能回味過往種種

回復 6701# 的帖子

女人...........今次係咪5太願意上上海?

引用:
原帖由 james3504 於 2011-1-22 12:37 發表

有呀,愈聞條JJ愈硬,又諗番係的士既情景,情不自禁就打飛機喇,重射得好多好遠添
上次在的士裡幫你打飛機舒不舒服

引用:
原帖由 牛仔褲 於 2011-1-22 12:42 發表
女人...........今次係咪5太願意上上海?
當然啦............又要飲酒又要倍食飯

引用:
原帖由 Danny1997 於 2011-1-22 12:39 發表

沒有, 但在香港有交往過女性知己, 有性關係那種, 不過己成往事..........目前只能回味過往種種
你好似好受傷喎

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:44 發表

當然啦............又要飲酒又要倍食飯
所以我覺得今天妳的回覆有D心不在此

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:42 發表

上次在的士裡幫你打飛機舒不舒服
舒服就舒服喇,不過如果可以進入妳個濕濕又溫暖既肥西應該重舒服!

引用:
原帖由 牛仔褲 於 2011-1-22 12:46 發表

所以我覺得今天妳的回覆有D心不在此
不是......只是今天較忙

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:37 發表

好似是叫新天地.....是嗎
唔係!     不過在新天地附近,而且新天地環境都好唔錯仲清靜d

引用:
原帖由 james3504 於 2011-1-22 12:46 發表

舒服就舒服喇,不過如果可以進入妳個濕濕又溫暖既肥西應該重舒服!
我都差些忍不住CALL你番轉頭.......你的手指抽插得我好舒服

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:47 發表

不是......只是今天較忙
幾時收工..................................

IRIS我要出去開工,可惜工作時間唔定畤,希望下次可次再同你談話

引用:
原帖由 nuvirgos 於 2011-1-22 12:47 發表

如果有啱心水嘅獵物會吾會响海外偷食?
未試過給別的男人用JJ抽插過......自從結婚後

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:48 發表

我都差些忍不住CALL你番轉頭.......你的手指抽插得我好舒服
james 哥真幸運..................

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-22 12:48 發表

唔係!     不過在新天地附近,而且新天地環境都好唔錯仲清靜d
我很久沒有去上海了

引用:
原帖由 肥大仔 於 2011-1-22 12:49 發表
IRIS我要出去開工,可惜工作時間唔定畤,希望下次可次再同你談話
BYE.........肥大仔

引用:
原帖由 牛仔褲 於 2011-1-22 12:50 發表

james 哥真幸運..................
只是剛巧他做的士工作

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:45 發表

你好似好受傷喎
不是受傷, 她移民外地後, 離別總令人掛念的

引用:
原帖由 牛仔褲 於 2011-1-22 12:49 發表

幾時收工..................................
差不多啦............現時補緊妝

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:48 發表

手指只不過係餐前小吃,如果妳試過我條柔軟既舌頭和粗大既JJ包妳更加難忘呀!

引用:
原帖由 Danny1997 於 2011-1-22 12:53 發表

不是受傷, 她移民外地後, 離別總令人掛念的
或者這樣的懷念比相對更完美呢

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:52 發表

只是剛巧他做的士工作
我ga工作就好難好似james 哥咁..可..........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。