推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-24 14:22 發表

可以..但我而家個小畫家唔同左樣..唔記得左點CUT..好似拉條線就CUT到..咁係咪IRIS你會放珍藏出黎比大家分享呢..?
這樣大家就會多好多相片睇囉....但你們想不想睇嫁

Iris, the new set of photos should include the following,1) Cum on tits - two hands pushing the tits with cum on top2) Shaved Pussy - the whole process of shaving the pussy3) A very close up of your butt4) Finally, a dido getting in and out the pussy
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 14:21 發表 春節前我會出多一套相給你們新春睇....你們鐘意睇我什麼相片

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 14:26 發表

梗係想..我第1個想睇先喇...

引用:
原帖由 you8899 於 2011-1-24 14:26 發表

Iris怕大陸上唔到網, 可以試下用呢個網
http://www.sneakme.net/
打個網址入去就可以跳過block

我想睇上身, 之前多數都係下半身
想睇我個胸圍????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 14:26 發表

想....我一D都未睇過

當然想睇啦 我要睇四級無格仔果d

IRIS姐姐你好呀~~~

現時PM我你的E-MAIL啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 14:21 發表

春節前我會出多一套相給你們新春睇....你們鐘意睇我什麼相片
咩都好~~
只要係iris姐姐既~~
都想睇

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 14:34 發表
iris .新春先又發相...

引用:
原帖由 marks178 於 2011-1-24 14:37 發表

iris .新春先又發相...
這次是多謝你們教識我用小畫家

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 14:34 發表
未知點解要PM E-MAIL不過Iris叫到一定照做先

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-24 14:40 發表

未知點解要PM E-MAIL不過Iris叫到一定照做先
發相呀,馬高哥

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 14:40 發表

原來學識用小畫家嘅回報......明白哂
咁Iris記得貼多d相俾我地啦

引用:
done....thanks so much......

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 14:41 發表

發相呀,馬高哥
知道啦........Iris
今日好忙都無時間上黎同妳傾計交流一下呀

又要886

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-24 14:46 發表
又要886
BYE......做野要緊

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 14:40 發表

已 pm 了你...

已SEND.....收到嗎?請你們回覆

iris .是否今天發相..或又是明天 8:30之呢..
最想睇到 iris ..濕透的底褲..透出陰唇出來...真系好幻想空間

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。