推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

平常我都好早出去返工,不過妳未上黎我無留言啫,
今日女人發新年禮物,心急想早d欣賞所以咪上黎等妳囉

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 09:26 發表

點解呀????????
因為個時放左工一陣..番緊屋企.

引用:
原帖由 philips331 於 2011-2-2 09:27 發表
平常我都好早出去返工,不過妳未上黎我無留言啫,
今日女人發新年禮物,心急想早d欣賞所以咪上黎等妳囉
哦..........明白

噢~~~woo~~wa~~正@@硬左添~多謝iris,新年快樂呀

回復 9025# 的帖子

早晨, 大美人iris, 新年快樂...pm已收..謝..

係女廁甘激...?? 有人入黎實知啦, 你叫得甘大聲

尋晚女人就執兩劑,今晚會唔會同老公睇住時間抽插足兩年呀

早晨iris~ 我一路食早餐,一路睇 正呀 兩大隻烚egg 系我面前~點頂! 如果有影片 如好的!

引用:
原帖由 jjjaverjaver 於 2011-2-2 09:29 發表
早晨, 大美人iris, 新年快樂...pm已收..謝..

係女廁甘激...?? 有人入黎實知啦, 你叫得甘大聲
有時要忍著叫床聲都有另一種感覺.....好有偷情FEEL

引用:
原帖由 philips331 於 2011-2-2 09:31 發表
尋晚女人就執兩劑,今晚會唔會同老公睇住時間抽插足兩年呀
要睇老公今晚狀態如何

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 09:08 發表

你都沒有給我你的e-mail....點send
  收到喇﹗好「正」呀對青筋巨乳﹗

真係羨慕你老公,有此好雙乳嬌妻,真係豐衣足食,唔怕餓親﹗  

若果瞓係度,俾你騎住打莊上上落落,睇住大大對車頭大燈拋上拋落,真係目可暇給﹗  

Iris叫到咁大聲一定成個商場都聽到,
話唔定其他女性都聽到流哂水添呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 09:34 發表

有時要忍著叫床聲都有另一種感覺.....好有偷情FEEL
做緊個時有冇人拍你地門呀?

引用:
原帖由 武將 於 2011-2-2 09:32 發表
早晨iris~ 我一路食早餐,一路睇 正呀 兩大隻烚egg 系我面前~點頂! 如果有影片 如好的!
多謝青蛙仔............

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-2 09:36 發表

做緊個時有冇人拍你地門呀?
沒有....但就好多女人去洗手間

引用:
原帖由 scottchang18 於 2011-2-2 09:35 發表

收到喇﹗好「正」呀對青筋巨乳﹗

真係羨慕你老公,有此好雙乳嬌妻,真係豐衣足食,唔怕餓親﹗  

若果瞓係度,俾你騎住打莊上上落落,睇住大大對 ...
你鐘意嗎......小王子

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 09:37 發表

沒有....但就好多女人去洗手間
正常呀..IRIS今日會收幾點嫁?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 09:18 發表

當然好想才挑豆他啦...........你新年是否真的有的士??????
我已經知會左幾個的士大哥,佢地隨時都可以比架車我用,而家係等妳幾時要用咋!
希望呢次我既舌頭同JJ有用武之地啦

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-2 09:37 發表

正常呀..IRIS今日會收幾點嫁?
1:00............你呢

回復 9058# 的帖子

係..又想叫, 但要忍住...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 09:38 發表

1:00............你呢
咪今晚11點半..番到屋企都12點.提早祝IRIS新年其間會有開心既性生活喇..

妳老公狀態唔夠,唔洗怕我幫佢接力,
一定餵飽Iris為止 仲要插多妳幾下先停

引用:
原帖由 james3504 於 2011-2-2 09:38 發表

我已經知會左幾個的士大哥,佢地隨時都可以比架車我用,而家係等妳幾時要用咋!
希望呢次我既舌頭同JJ有用武之地啦
o.k....早一日前我call......唔好關電話呀.......我都是最懷念你的手指.但只是兩隻好啦....JJ就暫時不可以.....我幫你打飛機或幫你含就得.....我個日都會不著褲仔.方便你....你還想不想要我的褲仔或胸圍??????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 09:37 發表

你鐘意嗎......小王子
  非常喜歡添喇﹗當堂舉旗致敬﹗幻想緊俾你夾住玩乳膠漆﹗  

不過素質略差少少,如果係高清就Very Good嘞﹗

iris, morning
i am 黑布袋
i recieve your pic
so nice
hot and sexy
i love so much....
let me hard and want enjoy fun with you

早晨C9昨晚有沒有自摸呀。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。