推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 11:59 發表

感覺到兩片陰唇已經漲起............還是在輕撫著它們
漲起就等我計續慢慢的用手指挑逗下..用口好好的奶陰唇.邊用口邊用手指快快的抽插..

我頂唔順啦,,,,,,男人,,,,,,sorry.......我要去厠所啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 12:00 發表

已經插了兩隻手指入陰道啦........好舒服呀
加多隻手指在C眼重正

我係廁所等你  

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 12:02 發表
我頂唔順啦,,,,,,男人,,,,,,sorry.......我要去厠所啦
咁快就要去廁所解決..點捱得住之後3個男人既攻勢呀?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 12:02 發表
濕晒啦.........

好多C兄都未發功咁快就頂唔順啦IRIS

引用:
咪走住,我未乃夠!

引用:
Lady....要冷卻下la....hehehe......
祝Lady....萬事性意...出入平安!!!!!! 恭喜...恭喜..

收到你既相喇, 好正呀
上次兩張都唔夠喉, 今次連環圖好好好好正呀
我諗冇乜邊個唔會鍾意iris呢對大波波
一邊渣住一邊扑野感覺真係會一流
好恨你老公有個咁索身材咁正既老婆

iris去左diy仲未返呀~

早呀IRIS!收工未呀?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:59 發表
報答你們的辛苦....送給你們的...希望你們會鐘意
嘩,好SEXY呀。
好想即刻插入。

IRIS ,已經收到相。好正呀。
好大杯木瓜奶。我要飲呀。

IRIS一陣要講下做左D咩呢

iris搞左好耐啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 10:20 發表

現時想給男人舔我個西.........
我好想幫你呀。

Iris快d映低今日嘅戰後情況,等大家都可以分享妳嘅高潮後風光

攪咁耐??iris 真系西水長流~~~~~~~~~~~

iris d相好正呀~~~~對木瓜奶令人好想啜~~~~~~好想變左妳隻手指係咁撩妳個西~~~~~

咁耐既..係咪自慰完出黎又比老細叫左入房..?

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-2 12:41 發表
咁耐既..係咪自慰完出黎又比老細叫左入房..?
會唔會自慰完見肚餓去左食飯呢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。