推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Hi 我第一次

James哥,幸福死!

真係羨慕死人呀﹗百年難得一遇嘅大淫娃,搞到我都想轉行﹗  

hey~iris~i miss you so much~ but i miss your pussy more~haha~

引用:
原帖由 james3504 於 2011-2-8 11:05 發表
好喇,廢話少說,出埋結局比大家師兄睇。
晚上9:30 電話響,半小時後在下面等,無問題!
準時10:00 就見Iris 女神出現,今次見到 Iris女神兩個小朋友、一個男人、一對老人家,6個人超載怎樣坐呀?走前去,原來他們 ...
James哥.....真好彩!.......
不過lady, 呢度重有好多好野ge ....5好漏左其他男人ah

引用:
原帖由 nuvirgos 於 2011-2-7 21:09 發表

Hi, Iris
肉照已收到,好9正.粒lin頭好似麥提莎粒麥精糖心,好想啜落去.唔知有冇chance呢?
大pat pat
Oh IRIS, I want it too !!!

引用:
原帖由 james3504 於 2011-2-8 11:05 發表
好喇,廢話少說,出埋結局比大家師兄睇。
晚上9:30 電話響,半小時後在下面等,無問題!
準時10:00 就見Iris 女神出現,今次見到 Iris女神兩個小朋友、一個男人、一對老人家,6個人超載怎樣坐呀?走前去,原來他們 ...
Oh, I am jealous of your experience !
But my driving techniques not that good, do not want a car accident !
Ai

相關搜索目錄: Driving

引用:
原帖由 andrew2726 於 2011-2-8 22:15 發表

Oh, I am jealous of your experience !
But my driving techniques not that good, do not want a car accident !
Ai
你要學好隅悔J技術啦,媾女都容易d架!

相關搜索目錄: Driving

引用:
原帖由 you8899 於 2011-2-8 21:43 發表
JAMES今次激左咁多, 射左幾多呀?
文中都有講啦,得一次口爆隉A不過爆得好爽
美中不足係唔可以用我既JJ深入女神既蜜洞

引用:
原帖由 scottchang18 於 2011-2-8 16:59 發表
    真係羨慕死人呀﹗百年難得一遇鴾j淫娃,搞到我都想轉行﹗  
唔係話做的士司機先有咁既機會,呢d係因緣際會,百年好運先撞到隉I
Iris咁淫得一條JJ邊會滿足呀,各位網友個個都有機會既

引用:
原帖由 james3504 於 2011-2-8 22:42 發表 唔係話做的士司機先有咁既機會,呢d係因緣際會,百年好運先撞到隉IIris咁淫得一條JJ邊會滿足呀,各位網友個個都有機會既
我都希望有機會見到IRIS

早晨呀.....Iris
妳今日開工囉噃 祝新春大吉 順順利利

早晨IRIS..祝今日開工順風順水..輕輕鬆鬆又過一日..

早晨呀.........男人......新年快樂嗎???????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 08:35 發表
早晨呀.........男人......新年快樂嗎???????
麻麻地喇..咁IRIS你快唔快樂呀??同老公大戰左幾多次呀?

引用:
原帖由 james3504 於 2011-2-8 22:42 發表

唔係話做的士司機先有咁既機會,呢d係因緣際會,百年好運先撞到隉I
Iris咁淫得一條JJ邊會滿足呀,各位網友個個都有機會既
多謝你JAME兄先.......新年開心嗎?.........上次回到家裡口腔中還充滿你的精液味道....好鐘意好懷念......最後都要自慰三次才能入睡,......你舒不舒服....鐘意我送給你的豹紋褲仔嗎??????

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-9 08:36 發表

麻麻地喇..咁IRIS你快唔快樂呀??同老公大戰左幾多次呀?
年初一至年初三都有.........都幾滿意.因為給他食了偉哥

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 08:39 發表 多謝你JAME兄先.......新年開心嗎?.........上次回到家裡口腔中還充滿你的精液味道....好鐘意好懷念......最後都要自慰三次才能入睡,......你舒不舒服....鐘意我送給你的豹紋褲仔嗎??????
Hihi靚女自慰三次不如等我地幫下你好個

你頭像張新相好正呀

引用:
原帖由 alex9972500 於 2011-2-9 08:43 發表

Hihi靚女自慰三次不如等我地幫下你好個

你頭像張新相好正呀
多謝......是我自慰前影的

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 08:40 發表

年初一至年初三都有.........都幾滿意.因為給他食了偉哥
三日都比佢食左偉哥?

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-9 08:45 發表

三日都比佢食左偉哥?
只是兩天.隔日食.但每次只給他半粒.

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 08:44 發表 多謝......是我自慰前影的
嘩條tback一定好多你啲水

回復 9365# 的帖子

早晨呀,Iris.新年性快樂!

早晨..iris...
開工大吉....
你餵了 jame 兄食了你的白汁..真系恨死人啦...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。