推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 10:19 發表

我想試下4P................一定好正
我依家ready喎 ,可以即刻到

早晨iris

好啦
靚女生日快樂
我走啦覺位88

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 10:20 發表

今晚和姐妹團拜............
咁今日唔洗陪老公咩??

引用:
原帖由 alex9972500 於 2011-2-9 10:21 發表
好啦
靚女生日快樂
我走啦覺位88
88啦。生日快樂

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 10:19 發表

4P先至飽?

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-9 10:22 發表

咁今日唔洗陪老公咩??
姐妹都好緊要嫁.........又可以大家八卦下

引用:
原帖由 alex9972500 於 2011-2-9 10:21 發表
好啦
靚女生日快樂
我走啦覺位88
BYE,,,,,,,,1010

引用:

我連3P都未試過......預埋我....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 10:23 發表

咁可以試下多p喎。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 10:23 發表

你老公會唔會炸你型嫁?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 08:39 發表

多謝你JAME兄先.......新年開心嗎?.........上次回到家裡口腔中還充滿你的精液味道....好鐘意好懷念......最後都要自慰三次才能入睡,......你舒不舒服....鐘意我送給你的豹紋褲仔嗎??????
早晨女神,妳送比我條豹紋內褲已經放入保險箱喇。
呢次的士旅程都好激、好爽,爆得好惕快,但美中不足係唔可以在妳蜜洞爆發,唔知幾時真係有機會和妳真箇銷魂呢!

相關搜索目錄: 保險

引用:

逼到插針都插唔入 , 我睇 IRIS 一個打十個都綽綽有餘

引用:
原帖由 james3504 於 2011-2-9 10:26 發表

呢次的士旅程都好激、好爽,爆得好惕快,但美中不足係唔可以在妳蜜洞爆發,唔知幾時真係有機會和妳真箇銷魂呢!
James哥,你已是細佬的話英雄

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-2-9 10:20 發表

我依家ready喎 ,可以即刻到
跟 2     

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-9 10:26 發表

你老公會唔會炸你型嫁?
當然不會啦.....個個他都識的

引用:
原帖由 james3504 於 2011-2-9 10:26 發表

等你箇中銷魂報告!  

早晨 iris姐姐....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 10:30 發表

好難得播..

引用:

要用JJ入我的蜜洞就是睇我老公啦........你都搞到我好舒服.....好鐘意你的大龜頭和你的精液味....夠濃夠多...........

Good morning Iris my goddess, you have such a sexy and attractive pair of long legs!! How much I wish I could have been your taxi driver!!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 10:30 發表

你地女人會5會講下性愛心德?

大家早晨~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 10:33 發表

要用JJ入我的蜜洞就是睇我老公啦........你都搞到我好舒服.....好鐘意你的大龜頭和你的精液味....夠濃夠多...........
IRIS今日點著呀?

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-2-9 10:34 發表

你地女人會5會講下性愛心德?
當然會啦....次次都有講.....上兩次我都有話給她們知

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。