推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 13:17 發表
這裡有冇人做髮型師或開髮型屋的網友???????
早晨呀,Iris姐.我是你的長期Fans,我和朋友夾份開髮型屋的,還是超級星派,很多明星,歌星,闊太都是我的客戶,我已pm了髮型屋的資料給你.希望有機會為你服務,我給你一個最好的價錢.

早晨.....男人.......

引用:
原帖由 cdcd2020 於 2011-2-11 07:54 發表

早晨呀,Iris姐.我是你的長期Fans,我和朋友夾份開髮型屋的,還是超級星派,很多明星,歌星,闊太都是我的客戶,我已pm了髮型屋的資料給你.希望有機會為你服務,我給你一個最好的價錢.
已收到你的PM.你的髮型屋真的幾出名.下星期再約你.唔好收我這麼貴呀........

早晨呀 iris

引用:
原帖由 gunfan 於 2011-2-10 13:35 發表
Wow, where? expensive?
現代美容....你都叫你老婆試下...好有効的

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 中年人 於 2011-2-11 08:49 發表
早晨呀 iris
早晨,中年人.............

早晨女神,昨日做完漢方療程,對奶有無滑左?

你今日有乜野節目呢??????
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-11 08:51 發表

早晨,中年人.............

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-2-11 08:53 發表
早晨女神,昨日做完漢方療程,對奶有無滑左?
好明顯好有彈性又滑左

引用:
原帖由 中年人 於 2011-2-11 08:56 發表
你今日有乜野節目呢??????
未定呀................

回復 9952# 的帖子

Good morning, sexy lady.  Anything special last night?  Expecting your new series of photo.

係呀............噤你昨晚有冇食野呀??????
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-11 08:58 發表

未定呀................

引用:
原帖由 thedell 於 2011-2-11 08:59 發表
Good morning, sexy lady.  Anything special last night?  Expecting your new series of photo.
昨晚老公成晚搓我對奶,他說真的好彈手又好滑

引用:
原帖由 中年人 於 2011-2-11 09:02 發表
係呀............噤你昨晚有冇食野呀??????
和老公做左兩次

係呀..........噤夠唔夠先...........
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-11 09:04 發表

和老公做左兩次

引用:
原帖由 mkf19 於 2011-2-11 09:05 發表
早晨啊, 女神
早晨.............

引用:
原帖由 中年人 於 2011-2-11 09:05 發表
係呀..........噤夠唔夠先...........
都可以接受啦....滿意就還未嫁

係呀.......噤宜家痕唔痕呀.....

想問你可唔可以send你的性感相比我幻想下呀
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-11 09:11 發表

你fans有好多美乳師,比我地渣下重滑溜,重廷。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-11 09:11 發表

早晨呀..女人..

Iris早晨
尋晚兩次夠唔夠飽呀?

早晨..iris...
約 ching 理髲..會有什麼益 ching ^_^

早晨呀......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。