推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 vtmc 於 2010-12-24 13:07 發表
我取消左你會唔會send比我架?
你再pm給我啦............

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-24 13:11 發表

所以要努力d讀書,日後就唔洗俾人輪咁慘,
相反仲可以輪返人轉頭添
加油呀
希望可以啦

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-24 13:11 發表

所以要努力d讀書,日後就唔洗俾人輪咁慘,
相反仲可以輪返人轉頭添
加油呀
yes........舉腳讚成......

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-24 13:09 發表

好似係掛.....我老公買的....他好鐘意見到哪款女人底褲就買給我著給他睇....你對女人底褲都好熟喎
因為我都好鐘意呢隻under,好soft,又簿,貼身,著貼身西褲都睇唔到底褲邊。
同埋夠索水,你D西水多,最岩用

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-24 13:12 發表

yes........舉腳讚成......
咁一陣iris係咪可以安排節目比我
haha

pm左la

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-24 13:12 發表

希望可以啦
yes,想點輪人都得。
唔好好似我咁,係咁俾人輪

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-24 13:09 發表

好似係掛.....我老公買的....他好鐘意見到哪款女人底褲就買給我著給他睇....你對女人底褲都好熟喎
可能師兄除得女人底褲多,所以先咁有研究姐

引用:
原帖由 vtmc 於 2010-12-24 13:07 發表
我取消左你會唔會send比我架?
收到嗎????????????

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-24 13:13 發表

yes,想點輪人都得。
唔好好似我咁,係咁俾人輪
我地唔想比人輪
但iris應該好鍾意haha

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-24 13:12 發表

希望可以啦
勤力d就一定可以,要對自己有信心

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-24 13:14 發表

可能師兄除得女人底褲多,所以先咁有研究姐
研究研究啦。諗起都想搵條靚under索一索

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-24 13:14 發表

我地唔想比人輪
又講衰野.....在這裡給你們攪到日日番屋企條褲仔都濕轆轆.......好大味道.....

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-24 13:14 發表

我地唔想比人輪
左右手各一條,口一條,妹妹一條,後園一條。正。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-24 13:16 發表

又講衰野.....在這裡給你們攪到日日番屋企條褲仔都濕轆轆.......好大味道.....
咁你而家係怪我地定讚我地

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-24 13:16 發表

咁你老爺咪日日拎黎索?

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-24 13:16 發表

勤力d就一定可以,要對自己有信心
大力支持你的論點

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-24 13:17 發表

左右手各一條,口一條,妹妹一條,後園一條。正。
仲有一排 JJ 等緊, 口爆完一個又一個!!

收到la 好開心ar 好靚ar thank you iris

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-24 13:17 發表

咁你老爺咪日日拎黎索?
真的益晒佢....................

引用:
原帖由 vtmc 於 2010-12-24 13:19 發表
收到la 好開心ar 好靚ar thank you iris
記得收好..............份禮物

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-24 13:19 發表

真的益晒佢....................
佢就好
幾時益下我

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-24 13:20 發表

記得收好..............份禮物
我都pm左你
唔知我有冇禮物收呢

引用:
原帖由 vaderchow 於 2010-12-24 13:22 發表

我都pm左你
唔知我有冇禮物收呢
好似沒有收過你的pm

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-24 13:18 發表

大力支持你的論點
我都會大大力支持Iris妳架

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。