推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

明天活動取消.因小弟明晚與親戚食飯.

stanleysex
工作努力中.迷失過.積極過,相信應該可以結束迷失.
大約3-6個月去看.,有時會看皮膚.(順便看)

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-11-16 16:45 發表
明天活動取消.因小弟明晚與親戚食飯.

stanleysex
工作努力中.迷失過.積極過,相信應該可以結束迷失.
大約3-6個月去看.,有時會看皮膚.(順便看)
祝你同依版一樣咁成功啦!! 小肥t你的3m係咪日日搽定點?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-11-17 12:10 發表

祝你同依版一樣咁成功啦!! 小肥t你的3m係咪日日搽定點?
隔日搽、而家有少少懷疑都會搽左先
因為我對3m反應唔係太大、冇甩皮冇腫
不過近期一心得是﹕不是嫩肉的地方如果有花,滲透既時間會比較長

轉一篇文章.

好 幾 種 性 病 在 女 人 身 上 並 無 明 顯 病 徵 , 患 病 女 性 渾 然 不 覺 , 失 去 早 期 醫 治 的 先 機 。 朋 友 的 朋 友 才 二 十 八 歲 , 大 半 年 前 突 然 腹 痛 , 被 確 診 為 子 宮 頸 癌 已 經 到 了 晚 期 , 連 手 術 都 不 能 做 了 。
享 受 性 的 快 樂 , 和 男 人 相 比 女 人 天 生 掣 肘 多 多 , 要 擔 心 意 外 懷 孕 , 要 擔 心 染 病 。 染 病 之 後 的 後 遺 症 , 女 人 好 像 也 比 男 人 更 多 一 些 , 若 盆 腔 感 染 導 致 輸 卵 管 黏 連 閉 塞 , 就 會 失 去 生 育 能 力 。 輸 卵 管 病 變 也 有 可 能 使 受 精 卵 的 傳 送 受 阻 , 造 成 宮 外 孕 。
所 以 , 男 女 不 平 等 , 始 於 先 天 的 生 理 構 造 , 文 化 及 社 會 的 因 素 在 後 。 男 人 可 以 三 妻 四 妾 , 女 人 必 須 從 一 而 終 , 究 其 根 本 , 是 因 為 女 性 擁 有 子 宮 , 它 承 擔  繁 衍 後 代 的 重 任 , 為 了 保 障 血 統 的 純 粹 性 , 社 會 才 用 貞 潔 牌 坊 鎮 壓 了 女 人 的 性 慾 望 。
子 宮 頸 癌 疫 苗 的 問 世 , 該 是 繼 避 孕 產 品 之 後 , 女 性 的 另 一 大 恩 物 。 「 加 衞 苗 」 剛 剛 推 出 巿 面 不 久 , 我 的 一 個 朋 友 便 以 身 試 藥 , 打 了 一 個 療 程 三 針 的 藥 。 有 疫 苗 護 身 , 至 少 在 心 理 上 會 較 有 安 全 感 吧 ?
當 然 , 所 有 的 新 藥 , 都 需 要 時 間 來 驗 證 藥 效 , 暫 時 我 們 可 以 相 信 的 是 , 類 似 疫 苗 的 開 發 將 成 為 大 勢 所 趨 。 當 女 人 在 床 上 的 後 顧 之 憂 越 來 越 少 , 將 來 , 下 了 床 之 後 , 要 輪 到 男 人 問 : 「 你 會 對 我 負 責 任 嗎 ? 」

(高慧然)

電郵: kowaiyin2004@yahoo.com.hk

又是時間頂一下上去了.如果不是會沉下.

請教

數個月前陰毛位附近生左一 粒野,估計係椰菜花,好似粒米咁大到啦.
其實我諗都有9個月到一年,唔痕唔痛.又無生多,由始到而家都only
一粒請問去睇診所check幾錢同程序係點?睇過有d師兄up過
有隻叫xx寧既藥,聽講復發機會低,唔知有無人用過,掂唔掂?
好擔心,唔知會唔會醫得返正常呢.
菜花同珍珠丘疹病徵有咩不同?

請問冷凍治療收幾多錢一次架?

hi brothers,

can anyone tell me the address of Dr KK Ho's clinic? Thx!

引用:
原帖由 ts36 於 2007-11-20 20:49 發表
hi brothers,

can anyone tell me the address of Dr KK Ho's clinic? Thx!
唔該自己在舊post內找
20版內

引用:
原帖由 snghk 於 2007-11-20 00:47 發表
數個月前陰毛位附近生左一 粒野,估計係椰菜花,好似粒米咁大到啦.
其實我諗都有9個月到一年,唔痕唔痛.又無生多,由始到而家都only
一粒請問去睇診所check幾錢同程序係點?睇過有d師兄up過
有隻叫xx寧既藥,聽講復發 ...
1.未必是...有時是皮脂都唔奇
2.只有睇醫生
3.3m問題都是問醫生
4.醫不得其法或者醫錯是可以跟一世
保重

做cd-rom,有事先臨急註冊一個
我地唔係邊個人既阿媽、亦唔係傻仔,係唔會冇條件付出
講左n次...睇post已經知道醫生資料同絕大部份既問題

停止淨付出

如果呢個topic係要靠d問醫生資料先唔會沉
咁由得佢沉lo
冇交流既......做咩要「淨付出」先
呢道好多既關於病既問題....醫生要收錢先答你
而呢個topic百幾版資料
都是眾多兄弟用錢同經歷換番嚟既答案
我睇完真係覺得好有用
如果d人覺得冇需要既.....咪停止塞錢落人地個袋
反正好多人都唔中意呢個topic架喇
有心既兄弟自己pm交流算

又係我呢個死窮鬼......尋日返油記見醫生......佢地話要換藥.....開頭我以為好囉.....肯認真少少幫我醫
點知搽左隻新藥水之後而家患處開始陰陰痛.....又問唔到點解.....個種不知所措既心情真係好辛苦.....好驚呀..
咁o岩呢半年係我人生既谷底......工作上又極不如意.....連生活都成問題.....莫講睇醫生......
sorry.....我真係唔想講d咁sad既野......但係除左呢個版......我發現我無可容身......

有咩習慣係好返之後你地戒左既呢?
我諗我只會返大陸按摩,女人就咪攪喇

引用:
原帖由 unhappybarry 於 2007-11-21 00:02 發表
又係我呢個死窮鬼......尋日返油記見醫生......佢地話要換藥.....開頭我以為好囉.....肯認真少少幫我醫
點知搽左隻新藥水之後而家患處開始陰陰痛.....又問唔到點解.....個種不知所措既心情真係好辛苦.....好驚呀 ...
我都好驚呀,又未睇得醫生住.度日如年.
想問油記係咩?

引用:
原帖由 unhappybarry 於 2007-11-20 16:02 發表
點知搽左隻新藥水之後而家患處開始陰陰痛.....又問唔到點解.....個種不知所措既心情真係好辛苦.....好驚呀 ...
兄弟平平地睇翻我之前kurtlau介紹我用既藥膏啦, 幾平但好娜的, 應該同3m差不多, 只係6草野, 應該好多藥房有買, 但要小心查, 兩日左右先好查一次, 但大粒就唔一定得, good luck

kurtlau兄你點呀, 剛上幾日又發一小粒, 哎...........................我都唔知點

unhappybarry
小弟也是.但沒有辦法,醫生一定要看.因為這是跟一世的.錢方面我應該貧窮過你.但明天仍然要生活,就算了結自己也解決唔到問題.

snghk
以後唔玩我聽過很多次.但又是再玩.

小肥t
現在的人就是這樣,習慣了.這TOPIC由第一天至現在都是不受歡迎題目,沒有人喜歡看.多數有事才看.這樣的另類題目如果有記者看,我們一早見報.

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-11-22 00:17 發表
小弟也是.但沒有辦法,醫生一定要看.因為這是跟一世的.錢方面我應該貧窮過你.但明天仍然要生活,就算了結自己也解決唔到問題.

snghk
以後唔玩我聽過很多次.但又是再玩.

小肥t
現在的人就是 ...
所以如果版聚定期有人來,咪close topiv lo...費事理d唔關心自己既人

版聚定期3個LOR.這是現實,習慣了.

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-11-22 11:05 發表
版聚定期3個LOR.這是現實,習慣了.
Tony1 & 小肥t
雖然我無参加版聚..但我係一直支持你哋嘅.
最近都好忙.日日都唔夠訓.
E家都係小心自我檢查,翻發次數都俾以前少咗D.
希望越來越少就OK啦,
唔期望一訓醒就好翻晒,
呢D症係用金錢同時間黎醫嘅.
係可以好翻嘅.努力啦

minghin
不參加版聚,問題不大.多點上來

never to have fun

各位好~
小弟今日開始睇你地的post, 你們要繼續努力呀~一定有好番的一天的~人最緊要的...一定是健康~!
身體唔好真係咩都做唔好的~!早你們早日康復~!

守先講講小弟的個案~~!
我在10月13日踢完波後, 番屋企沖涼時發現自己小弟弟,
近陰囊前的徑上有一粒好似黃豆咁大既肉粒, 唔養唔痛,
之後自己好擔心係性病, 因為自己在10月頭都有去過玩,
所以就係咁上網睇有關性病既資料, 之後緊係擔心左一晚啦,
之後去睇自己睇開既家庭醫生, 醫生話唔係性病..而係粉留呢既..!
咁之後我放心左好多, 但係之後我發覺有小小痛, 自己睇睇小弟弟,
見到個粉留開始有小小好似有龍頭咁, 咁之後我再去睇番我個家庭醫生,
醫生話唔洗擔心這正常的, 因為粉留係有機會發炎的, 但我自己真係好擔心所以叫醫生比個專科我睇,
去到睇個醫生幫我按晒d龍出黎, 比d消炎藥我食&消毒藥水我, 之後個傷口在一個半星期到埋晒口了,
到了大約11月頭, 由於小弟....成日都好留意下面幾情況, 點知發現左有d小粒粒係陰囊前的陰徑低部,
咁我又來擔心過, 之後去中環睇皮膚專科區醫生, 區醫生話你之前去睇醫生, 醫生所講的係冇錯....係粉留呢既,
不過個低仲有小小野係度, 佢叫我唔好按佢...因為驚佢會係內裡發炎咁就大件事了,
咁我再問我果d小粒粒係咩黎, 醫生話....果d只不過係毛囊黎既~~! 之後醫生再幫我睇睇仲有冇問題...,
點知...發現左原來我有小腸氣...! 佢極力建議我快d做手術, 之後我順便化驗埋梅毒/aids/同肝炎, 4日後....報告出左冇事,
咁之後我係呢排都有上網....睇到原來好多種性病都有潛伏期的, 唉......我應成過自己一定唔會再去玩,
如果冇去玩過..自己就唔洗咁擔心啦~~! 我而家仲會成日好留意下面的~~!

我想問問大家如果通常(尢)既話, 會幾耐到發出黎架?
而你.....又係你去左玩之後幾耐到發現有粒粒呢?
而我現在可以做既係咩呢?

多謝大家睇我的分享..! thx~~~

祝大家早日康復~~~!

TONY 兄......我知道.....明天也要生活的.....而且我的命也不只是我一個人的
只能以後自愛......不過我前兩天說去油記搽的那些黃色的藥水.....真係估唔到.....痛左三日後....
本來越來越大既患處......消除左......同無事一樣.....不過....仲有兩三粒小粒.....
呢一刻好感恩我係一個香港人.....最起碼都有少少醫療保護(真係好少)
如果係大陸真係唔知點好......

這不是醫療保護,而是偉大的香港為了控制某幾種令人至命的疾病而作出的應對.你只知道免費,但又知唔知道油記害了很多人?有些人因為去油記而錯過了最佳治療時機.

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-11-24 01:15 發表
這不是醫療保護,而是偉大的香港為了控制某幾種令人至命的疾病而作出的應對.你只知道免費,但又知唔知道油記害了很多人?有些人因為去油記而錯過了最佳治療時機.
呢個我當然知到啦......
我都感受到個d所謂既醫生既"專業"態度......
但如果無左佢地.....我真係連買藥水既錢都無......咁你係我
你會點?? 我唔係贊佢地......不過我想講咩你應該明白既係咪???

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。