推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 #1988 小肥t 的帖子

dear 小肥t

thanks you 你的意見, 係呀, 你d疣現在如何?? 放心啦, 一定會好

smalljj
DR.HO真的較平.對我的治療也有作用.可能我需要重藥.其他的醫生大約貴30-50%.但有些兄弟看dr.ho真的沒有進展,但又有些掂.所以還是不要介紹好了.如需要小弟看過醫生的資料可pm小弟.不再公開名了.

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-7-13 00:52 發表
stanleysex
絕對是.還是那句.交流重要.能夠這麼多人問題是我們交流醫生經驗比這病多.相信你也同意.以前是討論政府與私家,現在是私家與私家.

我看DR.HO ok.唔代表別人也ok.其實由患病至患龜頭炎,尤其龜頭炎找 ...
雖然我睇dr. ho,但我覺得dr.lau都好好,只係因為第一次中招係dr.lau度睇,所以有陰影,並非有什麼問題,希望冇人誤會
當然診金都是一個問題

引用:
原帖由 伙記1 於 2007-7-13 21:27 發表
dear 小肥t

thanks you 你的意見, 係呀, 你d疣現在如何?? 放心啦, 一定會好
多謝先,提一下中藥多數容易在身體造成沉積物,大部份都對腎臟加重負荷,所以睇西藥問左先

今日又去dr ho做了一次冷凍, 希望係最後一次啦

回復 #2003 小肥t 的帖子

dear 小肥t

thanks

我下星期會去睇西醫再問意見

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-7-14 02:19 發表
今日又去dr ho做了一次冷凍, 希望係最後一次啦
take care,brother

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2007-7-15 12:46 發表

希望大家都keep住有鬥志去面對呢個病喇

有個網頁話治療複發率(由高至低)是﹕電射、冷凍、電燒
而雷射易複發是因為好取決於醫生技巧 (當然尿道就一定用雷射喇)
同埋混合療法會好d (即係傷口有新皮出時用3m搽)
不過醫生就話唔好搽,因為損左既話疣就會在那裡生出來
唔知各位有冇聽過?

小肥t
我也看過另一個網頁,說那種方法最好,這就是3M這藥的台灣官方網頁.小弟之前post過.

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2007-7-15 04:46 發表

你都係啊, 你而家點呀, 我同你都係醫左咁耐, 另外Tony你而家加埋好翻幾耐

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-7-16 01:21 發表
小肥t
我也看過另一個網頁,說那種方法最好,這就是3M這藥的台灣官方網頁.小弟之前post過.
講真、賣果條友梗係話佢果套掂
其實有冇兄弟試過切完再用疣定寧是否好d?

stanleysex
8個月.希望明天會更好.因我試過9個月後再有.

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-7-16 23:59 發表
stanleysex
8個月.希望明天會更好.因我試過9個月後再有.
為何會這樣?? 請問與初時感染嚴重度有關嗎?

感染當然有點關係, 但最主要是個人衛生同自己身體既低抗力有關, 更加最重要係搵到好既同有醫德既醫生

777day
問題是醫生也答不到.只有盡快治療.
技術好不好,也沒有關係,其實那個醫生做也是差不多.當然做大範圍一點防治能力會好一點.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-7-18 20:02 發表
感染當然有點關係, 但最主要是個人衛生同自己身體既低抗力有關, 更加最重要係搵到好既同有醫德既醫生
再加埋唔再去玩,同埋冇性交多過一年,應該可以根治的
p.s. 我而家淨用水沖洗性器,都冇有咁易有味tim

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-7-18 23:28 發表

再加埋唔再去玩,同埋冇性交多過一年,應該可以根治的
p.s. 我而家淨用水沖洗性器,都冇有咁易有味tim
用水就OK?

我用個D for highly sensitive skin 既 soap 黎洗....

醫生講的

同埋你唸下如果你唔"卒",你過完皂水、以為爽、咪一樣可以"卒"得出老泥?
皂只是洗去油脂,並不能殺菌

其實去骨場出火, 多唔多兄弟中過招??????????
最喜歡口交, 口爆最正

各兄弟努力呀!我們要相信香港的醫生,明天會更好。

驗血結果話我無中招...
可是為何發炎的地方多了...

星期一打算去做biospy...
好怕係癌...

大家都要努力!!
我會繼續支持大家!
我不會做cd-rom 的!!
經過這次, 更明白互助互愛的重要!

什么东东,看不懂,误

現在我變得非常注意飲食...

聽說吃大蒜,洋蔥和蜂蜜都可以增強人的抵抗力

我現在也開始吃∼

當然,飲食均衡也非常重要∼

希望能幫到大家∼!

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 ISaidNeverAgain 於 2007-7-21 23:58 發表
驗血結果話我無中招...
可是為何發炎的地方多了...

星期一打算去做biospy...
好怕係癌...

大家都要努力!!
我會繼續支持大家!
我不會做cd-rom 的!!
經過這次, 更明白互助互愛的重要!
同意,人好化學架咋,經過呢個病
原本發現每朝可以個人整整齊齊咁見到太陽
已經是一件值得高興的事

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。